kv3d Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2004 Ενω δουλευει κανονικα το data του netmode (παινω κανονικα στο internet) δεν δουλευεικανενα απο τα αναλογικα καναλια τηλεφωνου. Απο κανενα τηλεφωνο δεν ακουω σημα ,δεν μπορω να καλεσω ουτε να απαντησω τηλεφωνημα. Κατα την διαρκεια της ημερας που προεκυψε το προβλημα ακοysα 3 φορες απο 3μπιπ απο το netmode. Eκανα τα τεστ στο netmode configuration ,υπηρχε επικοινωνια με τη συσκευη τηλεφωνου και στα δυο αναλογικα καναλια εως το σημειο που επρεπε να πατησω καποιο ψηφιο στο τηλεφωνο ,συμφωνα με τις οδηγιες του τεστ, οπου δεν πατιοταν κανενα κουμπι.Εκει διακοψα το τεστ. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 rma στον πΟΤΕ. Μην κάθεσαι να ασχολείσαι μαζί του πάνω από 1 ώρα. Στο αλλάζουν αμέσως χωρίς πολλά πολλά. Εμένα μου έκανε παλιότερα το αντίθετο από εσένα. Είχα τηλέφωνο χωρίς data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Ιούλιος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Πιθανοτατα θα πρεπει να ξαναπερασεις τις παραμετρους για να ανγνωρισει το netmod τα καναλια.Γραμμη 1η:#43#**11#**91*#**92*#**91*το τηλεφωνο σου#**80#Γραμμη 2η:**91*#**91*το τηλεφωνο σου#**81# Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Ιούλιος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αυτο το φορουμ αποδεικνιεται πολυ χρησιμοrendy καλο ειναι που δεν σου κανουν τη ζωη μαρτυριο για να στο αλλαξουνHemispasm σημειωνω την προταση σου.Αυτα βεβαια πληκτρολογουνται στο τηλεφωνο,ετσι?Αλλα το δικο μου δεν επετρεπε πληκτρολογησηΠαντως ελυσα το προβλημα με την ελευση της κοπελας μου που αποδειχτηκε πολυ γουρλιδικη Απλα πατησα κανα δυο φορες το κουμπι SW2 το reset ( μικρο μαυρο κουμπι που κρυβεται πισω απο τις θυρες). Αναβοσβυσε τα λαμπακια του ,συκωσα το ακουστικο κανα δυο φορες κι επειτα δουλεψε κανονικα.Σπαστικο να μη ξερεις γιατι χαλασε και γιατι εφτιαξε μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Εδώ να πώ κάτι που έχω παρατηρήσει με την ISDN. Αμα βγάλεις οποιοδήποτε τηλεφωνικό καλώδιο από οπουδήποτε και το ξαναβάλεις πρέπει να βγάλεις για λίγο από το ρεύμα το netmod για να ξαναπαίξουν τα τηλέφωνα. Τώρα που οφείλεται αυτό δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.