Jump to content

2 τροφοδοτικά σε ένα pc

Volrath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρώτο θέμα μου στο forum - καλώς με δεχτήκατε και η ερώτηση έχει ως εξής: Θα ήθελα να συνδέσω δύο τροφοδοτικά στο pc μου αλλά δεν γνωρίζω ποιο καλώδιο πρέπει να βραχυκυκλώσω ώστε να περνάει ρεύμα. Καμιά βοήθεια κανείς; Όχι τπτ άλλο αλλά έχω 5-6

300άρια psu και κάθονται και θέλω να χρησιμοποιήσω το δεύτερο για τα mods του κουτιού

(UV λάμπες, blowers κτλ...) Και καμια φωτό θα βοήθαγε.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κάνεις.

Ο πιο απλός είναι να κόψεις μία γείωση και το PS-on καλώδιο από το βύσμα που κουμπώνει στη μητρική και να τα κολήσεις στα αντίστοιχα του κανονικού τροφοδοτικού σου.

Αυτό που έκανα εγώ πριν πάρω το Antec ήταν να βρω ένα καλώδιο που έδινε 12v από το κανονικό τροφοδοτικό μαζί με μία γείωση, που δεν τα χρειαζόμουνα, και να τα ενώσω σε ένα ρελέ 12v που βραχυκύκλωνε το PS-on και μία γείωση του δεύτερου τροφοδοτικού.

Δυστυχώς δεν κράτησα εικόνες.

Καλώς ήλθες Volrath,

Και οι 2 τρόποι(είτε με ρελέ είτε χωρίς) που προτείνει ο trendy είναι σωστοί.

Για να καταλάβεις ποια καλώδια πρέπει να βραχυκυκλώσεις ή να συνδέσεις στο ρελέ, ρίξε μία ματιά εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.