tavlamari Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 Καλησπερα,απεκτησα πριν λιγες μερες μια 4550PC Hardware :: VGA :: VGA ATI :: GIGABYTE VGA GV-R455HM-512I R455H5I - Computer4all.grμεταχειρισμενη.Το προβλημα μου ειναι οτι,οταν την συνδεω με το hdmi,εχω εικονα αλλα απο ηχο γιοκ.Εχω δοκιμασει διαφορους drivers αλλα τιποτα.Τα windows ειναι 7αρια.Παιζει να εχω παραλειψει καποια ρυθμιση η αδικα το παλευω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Εχεις βαλει να βγαινει ο ηχος απο το HDMI και οχι απο την καρτα ηχου ?Αν οχι, κατω δεξια στην Taskbar, δεξι κλικ στον ηχο και επιλεγεις "pPlayback Devices"Το παραθυρο που ανοιγει εχει ολες τα devices που μπορουν να αναπαραγουν ηχο. -Λογικα- Ενα απο αυτα θα ειναι το "AMD High Definition Audio Device" κανε δεξι κλικ επανω του και επελεξε "Set as default device" Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Στο ηχειάκι κάτω δεξιά, δεξί κλίκ και Playback devices.Eπιλέγεις την HDMIφτου γμτ τα shift+alt μου σήμερα μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Οκ θα τα τσεκαρω,δεν εχω κανει κατι απο αυτα.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Εχεις βαλει να βγαινει ο ηχος απο το HDMI και οχι απο την καρτα ηχου ?Αν οχι, κατω δεξια στην Taskbar, δεξι κλικ στον ηχο και επιλεγεις "pPlayback Devices"Το παραθυρο που ανοιγει εχει ολες τα devices που μπορουν να αναπαραγουν ηχο. -Λογικα- Ενα απο αυτα θα ειναι το "AMD High Definition Audio Device" κανε δεξι κλικ επανω του και επελεξε "Set as default device"Λοιπον στα Playback devices δεν μου εχει ''AMD High Definition Audio Device'',παρα μονο ''Συσκευη High Definition'' με τιτλο ''ΗΧΕΙΑ'' και ειναι αυτη επιλεγμενη.Κοινως δεν εχει καπου amd or ati high definition audio device.Αρα μηπως δεν εχει μπει καν driver για το hdmi της καρτας?Αν οχι ειναι καπου διαθεσιμος?Πως θα τον βρω?Tα 7αρια δεν θα πρεπε να τον ειχαν βαλει,εαν αυτο ειναι το προβλημα?Σε αλλες καρτες με 7αρια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 device manager > sound video and game controllersτι συσκευές έχεις ? υπάρχει κάποια με θαυμαστικό ως unknown device ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 8, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 device manager > sound video and game controllersτι συσκευές έχεις ? υπάρχει κάποια με θαυμαστικό ως unknown device ?ναι μου εχει μια με ''!'' ελενγκτης ''high definition audio''ΘΕΣΗ:διαυλος pci ''4'',συσκευη ''0'',λειτουργια ''1''Εαν πατησω και στο ''λεπτομεριες'' μου εμφανιζει για το προγραμμα οδηγησης το εξης:C:/windows/system32/DRIVERS/hdaudbus.sysΔεν γνωριζω εαν λενε κατι τα παραπανω αλλα σου λεω οτι αυτα εντοπισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Με τα λεγομενα σου, δεν εχει εγκατασταθει σωστα ο driver. Ποιο αρχειο κατεβαζεις/ ποιες επιλογες του αφηνεις να εγκαταστησει ? Ιδανικα θα πρεπει να ειναι σαν το παρακατω. Αριστερα τα sound devices , δεξια το Device Manager (ΑΤΙ 4870Χ2 - Catalyst 12.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Πηγαινε εδω Graphics, Processors and Media Solutions | AMDεκει που λεει "find a driver", βαλε τα στοιχεια του πισι σου, desktop -> HD series-> 4000 -> το λειτουργικο σου, και κατεβασε το πακετο του CCC και οχι μονο τον display driver. ετσι θα μπουν πολλες λειτουργιες, μεταξυ αυτων, και ο HDMI driver!! αλλα, πριν το κανεις αυτο, κατεβασε και το Atiman unistaller και καθαρισε το συστημα..!!! http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller-software-78824-24.html#post1063192223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Με τα λεγομενα σου, δεν εχει εγκατασταθει σωστα ο driver.Ποιο αρχειο κατεβαζεις/ ποιες επιλογες του αφηνεις να εγκαταστησει ?Ιδανικα θα πρεπει να ειναι σαν το παρακατω. Αριστερα τα sound devices , δεξια το Device Manager(ΑΤΙ 4870Χ2 - Catalyst 12.1)Δεν μου ειναι ετσι οντως.Αυτους εδω κατεβασα οπως και κατι παλαιοτερους αλλα δεν...ATI Catalyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Οι 12.1 ειναι οι τελευταιοι. Οταν τρεχεις το installation, επελεηε το custom και μαρκαρε ολες τις επιλογες για το τι θα σου εγκαταστησει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Ψηλε περνα και ενα ΑΤΙΜΑΝ uninstaller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 9, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Uninstall-install τα παντα ολα να πουμε,εβαλα και αλλους codecs ξανα και ξανα αλλα η υπομονη μου εξαντληθηκε.Η καρτα θα επιστραφει στον προηγουμενο κατοχο της και μακαρι να μην του δωσει και εκεινου ηχο.Υγ. Η μητρικη(msi 915p neo2 platinum)λογω παλαιοτητας θα μπορουσε να ειναι ο ''ενοχος'' ολης αυτης της ιστοριας?Καπου πηρε το ματι μου φαινομενα που εφταιγε εκεινη αλλα δεν εδωσα σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 9, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Ποιο πολυ μου κανει προβληματικη καρτα, παρα προβληματικο μποαρντ. Αν δεν σου ειναι μεγαλος κοπος, θα εκανα και ενα φορματ. Ισως να πιασει, ισως οχι. Τουλαχιστον θα εχεις φρεσκο-φορμαρισμενο δισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 9, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Uninstall-install τα παντα ολα να πουμε,εβαλα και αλλους codecs ξανα και ξανα αλλα η υπομονη μου εξαντληθηκε.Η καρτα θα επιστραφει στον προηγουμενο κατοχο της και μακαρι να μην του δωσει και εκεινου ηχο.Υγ. Η μητρικη(msi 915p neo2 platinum)λογω παλαιοτητας θα μπορουσε να ειναι ο ''ενοχος'' ολης αυτης της ιστοριας?Καπου πηρε το ματι μου φαινομενα που εφταιγε εκεινη αλλα δεν εδωσα σημασια.μια ερωτηση, επειδη βλεπω οτι η ΜΟΒΟ ειναι αρκετα παλια. εχεις κανει BIOS UPDATE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Φεβρουάριος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Κατά 90% είναι ασυμβατότητα με την μητρική σου κάρτα. Το είχα ψάξει πολύ καλά το θέμα.Το έχω και εγώ το πρόβλημα και πήρα ένα σετ ηχεια και ησύχασα. Μια χαρά είναι η κάρτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 9, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Δεν εχω κανει bios update αλλα το pc ειναι φρεσκοφορμαρισμενο..Επειδη εχω την δυνατοτητα της επιστροφης,θα την δωσω πισω την καρτα.Η υπομονη μου εξαντληθηκε φταιει δεν φταιει και δεν θα ασχοληθω αλλο.:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 κανε ενα BIOS update, γιατι πολλες φορες λυνει καποια προβληματα με ασυμβατοτητες!! κι εκει δεν παιζει ρολο το φορματ!! ουτε κανενα λειτουργικο!!!δεν χανεις τπτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.