Jump to content

Microsoft Outlook: Ξαφνικά δεν ανοίγει

hayabusa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Χωρίς να έχω πειράξει τίποτα (τουλάχιστον έτσι νομίζω :p) μετά από μια επανεκκίνηση, το outlook μου πετάει το μήνυμα που φαίνεται παρακάτω και δεν ανοίγει.

Καμιά ιδέα ; Δεν θα με πείραζε να το ξηλώσω αλλά χρειάζεται να πάρω κάποια mails οπωσδήποτε πριν. Δοκίμασα και επιδιόρθωση αλλά δεν έγινε κάτι. Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του office δουλεύουν κανονικά.

Ευχαριστώ :)

post-3673-1416075806,0339_thumb.png

Repair corrupt Outlook PST files with two Microsoft utilities | TechRepublic

Oversized PST and OST crop tool

τσεκαρε το μεγεθος του pst, αν υπερβαινει το 1gb(αναλογα την εκδοση του outlook και αν το pst ειναι unicode η οχι ειναι διαφορετικο το μεγιστο μεγεθος) κανε ενα αντιγραφο του pst και δοκιμασε να το διορθωσεις με αυτα τα δυο utility

Μεχρι 2 GB ειναι οκ. Μετα αρχιζει να γ@μιεται κυριολεκτικα. Αργει να ανοιξει/κλησει και γενικως κολαει.

:OT:

Αγορασα (ναι το ορκιζομαι...) μια εφαρμογουλα που "κοβει" τα .pst αναλογα με χρονολογια/μεγεθος και ετσι εχω βολευτει με κατι pst 18GB που εχω συναντησει...

Nαι, αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορο να εχεις μικρα και πολλα pst μεσα στο outlook, παρα να εχεις pst εξωτερικα (usb/nas/tape) και καθε φορα να του λες ανοιξε μου αυτο το .pst

Ετσι τουλαχιστον μου φενεται εμενα πιο 'λογικο'

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.