kagelar34 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2004 λοιπόν έχω έναν 2.6C και τρελές θερμοκρασίες ψάχνω μια καλή ψύκτρα με πολύ καλό δείκτη απόδοσης-τιμής με λίγα λόγια δεν το φυσάω το χρήμα για να δώσω 80έχετε κάτι να προτείνετε?επίσης έχω δει ότι πολλά παιδιά εδώ βρίσκονται στην Πάτρα μπορούν να μου πουν που μπορώ να βρώ κάποια πάστα της προκοπής (για to pc εε για μένα έχω τον λοτσάρη δίπλα)artic silver 5 ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 21:50] ............επίσης έχω δει ότι πολλά παιδιά εδώ βρίσκονται στην Πάτρα μπορούν να μου πουν που μπορώ να βρώ κάποια πάστα της προκοπής (για to pc εε για μένα έχω τον λοτσάρη δίπλα)artic silver 5 ίσως? O μονος που ξερω που εχει καποια πραγματα ειναι το pcpatras στην καρολου αλλα κι αυτος τα περνει απο checkmate, οποτε μαλλον δεν σε συμφερει - καλυτερα να παραγγειλεις απευθειας απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 12, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Ή να ζητήσεις από κάποιον μας που είναι τώρα Πάτρα να έρθει να σου βάλει μια σταγόνα από τη δική του, ή να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβριο να έρθω να σου βάλω εγώ!! Στην Πάτρα θα βρεις στον Παπαδόπουλο την λευκή κλασσική θερμοαγώγιμη πάστα σε πολύ καλή τιμή και σε μεγάλη ποσότητα. Επίσης υπάρχει και η λύση του [pan]oc, δηλαδή ρινίσματα χαλκού ανακατεμένα με σιλικόνη, λύση που λένε ότι αποδίδει τουλάχιστον αξιοπρεπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 οκ παίδες για την θερμοαγώγιμη θα περιμένω έναν φίλο σας ευχαριστώ! για καμιά ψύκτρα έχετε κάτι να προτείνετε?από οπουδήποτε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 ριξε μια ματια στο www.hacshop.gr μπορεις να βρεις ψυκτρα κ παστα.bleo8onhs@ πρεπει να ειναι πολυ ψιλοκομενα εχεις δοκιμασει κατι τετοιο?? που μπορουμε να βρουμε ρινισματα χαλκου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 fantacid εκεί μονό μια-δύο είναι για pentium καλά θυμόμουν δεν έχετε ακούσει κάποια να έχει καλές αποδόσεις σε σχέση με την τιμή της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Μην πάρεις πάντως την polo735 της thermaltake.Φρίκαρα από το θόρυβο που κάνει, μόλις την έβαλα πάνω :TD: .Εχω ακόμα την stock ψύκτρα αλλά περιμένω μιά zalman σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 fantacid τα ρινίσματα είναι ρινίσματα. Σκόνη! Τι παει να πει πολύ ψιλοκομμένα?? Ή πάρε χαλκό και τρίψτον, ή πήγαινε σε ένα μηχανουργείο. Δεν νομίζω να αρνηθούν να σε αφήσουν να σκουπίσεις τα μηχανήματά τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Τα ρινίσματα είναι πολλών ειδών. Τα βασικά είναι δυο : 1ον Τα ρινίσματα του τόρνου, πλάνης κλπ2ον Τα ρινίσματα της λύμας, (λιμάγια ) που είναι μικρότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 ναι ρε γιανγκτ, αλλά μη μου πεις οτι νόμισε οτι αναφέρομαι στις βίδες που βγάζει ο τόρνος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Νομιζω οτι μπορεις να παρεις μια sp 94 με ενα φανακι 0.90 enermax νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για αερα στον π4 τωρα δεν ξερω για την πατρα αλλα μπορεις να παραγγειλεις απο hacshop και απο αλλα καταστηματα και σε μια μερα να τα εχεις σπιτι μην ανησυχεις για τα μεταφορικα ουτως η αλλως εμεις στην επαρχια ειτε τα παρουμε μεσω ιντερνετ ειτε μεσω ενος τοπικου καταστηματος τα μεταφορικα θα τα πληρωσουμε.Αν δεν κανω λαθος 80 ευρω εχει η ψυκτρα και 10 το ενερμαχ και 10 η courier.Εκτος αυτου αν ψαξεις εδω στο φορουμ κατι θα βρεις σε μεταχειρισμενο σε καλυτερη τιμουλα.Ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Α ξεχασα παστουλα arctic ceramique η silver απο 5 εως 8 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 20:26] ναι ρε γιανγκτ, αλλά μη μου πεις οτι νόμισε οτι αναφέρομαι στις βίδες που βγάζει ο τόρνος... Που να ξέρω οδηγέ των ΜΜΕ . Μπορη να εχη συγγενη μηχανουργό Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Τα ρινίσματα είναι πολλών ειδών. Τα βασικά είναι δυο : 1ον Τα ρινίσματα του τόρνου, πλάνης κλπ2ον Τα ρινίσματα της λύμας, (λιμάγια ) που είναι μικρότερα. Αρχική απάντηση από bleo8onhs ναι ρε γιανγκτ, αλλά μη μου πεις οτι νόμισε οτι αναφέρομαι στις βίδες που βγάζει ο τόρνος... ok mr. μη φωναζεις,αλλα νομισα......ειχε τυχει να δω τελευταια ρινισματα τορνου,πλανης ή κατι τετοιου κ αυτα μου ηρθαν στο μυαλλο,τα οποια δεν ειναι κ πολυ μικρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιούλιος 14, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Σωστος jdrogas,και εγω την SP-94 εχω με Enermax 92mm με παστουλα arctic ceramique και εχω C/W 0.17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Ιούλιος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 εγω πηρα την thermaltake spark 7+ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 40 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιούλιος 14, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αστο death_stv η SP94 ειναι κλασεις ανωτερη,ισως η η καλυτερη air ψυχτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 14, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 H thermaltake ειναι παρα πολυ καλη για τα χρηματα της αλλα εχει ενα κακο παρα μα παρα πολυ θορυβο την ειχα κι εγω πριν ην sp94 και ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 21, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas H thermaltake ειναι παρα πολυ καλη για τα χρηματα της αλλα εχει ενα κακο παρα μα παρα πολυ θορυβο την ειχα κι εγω πριν ην sp94 και ξερω. κάνει πιο πολύ θόρυβο από την μαμίσια ιντελ ψύκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 21, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Σίγουρα και κάνει περισσότερο θόρυβο από την μανίσια. Μπορείς όμως να έχεις τον fanny στα 5v ή στα 7v ή σε fan bus και να τον ρυθμίζεις εσύ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.