Jump to content

Μνημες για Α64???

Nos-Dio

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Nos τι εγινε με τις δικιες σου βρε??

240 mhz-2.6 volt(default bios) 3-4-4-8 μεχρι στιγμης...σου κανει??? :p

ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΑΝΚ ΜΟΥ ΓΑΜΩ..εφαγα μιση μερα σημερα και @@..αυριο θα παρω ενα να τελειωνω να βαλω πανω τα νερα να δουμε τι θα γινει!τον κοβω τον ΑΜΔΑΚΟ για 2600!! :)

κοιτα Γιωργο εγω τις δοκιμασα ενα 3ωρο blend με fujitsu 18c high :p λογω επεξεργαστη και με μια φανα να τις φυσαει...μιλαμε οι μνημες ειχαν 20 βαθμους κυριλε...

μετα επαιξα και ενα 3ωρο diablo 2 χωρις το κλιματιστικο και δεν ειχαν κανενα προβλημα..περιπου 34 βαθμους

ΕΒ...100 ευρω πανω οποτε πηραν τα "μπιπ" μου!

μια χαρα ειναι το 2.6 ρε κατσε να δουμε που πανε με το λιγοτερο δυνατο ρευμα..αμεσως να χωσω..μα τι βαρβαρος ανθρωπος εισαι βρε παιδι??? :p:D

Τελικά αυτές οι μνήμες κολλάνε πολύ καλά σε Α64 (Στο Chaintech τουλάχιστον)

Έδωσα κατευθείαν 2.90v (2.84 δείχνει το bios... ) και είμαι σταθερός στα

245fsb 1:1 με 2.5-4-3-7

Και μιλάω για 2*512 dimms

.....Έχουμε και συνέχεια.... :)

Α DATA pc 4000. το ενα dimm εχω δοκιμασει εως τωρα. bandwith εχω μεγαλυτερο απο τις eb

με τις a data ειδα 4300+ να δουμε ομως αν θα ακουσουν ρευμα. και τι θα πει και το αλλο το dimm

δεν εχω 2.85 γιατι δεν θελω να πηραξο το mod. απο 3 βολτ ξεκιναει. mobo το shuttle an50r δεν ξερω αν ακουνε και δεν πιστευο να κερδισαν τπτ ιδιαιτερο που ειναι στα 3βολτ αλλα δεν ξερω. παντος προς το παρον χωρις να εχω κανει πολες δοκιμες γιατι ακομα ψαχνω πια timings παιζουν καλυτερα. με 3-4-4-8 δεν ακουσαν την ταση. τωρα ειδομεν με το 5 δεν ξερω αλλα βλεπω να πηγαινουν καλυτερα και με το 2.5 cas τις βλεπω αψογες ισως και καλυτερα απο 3 προς το παρον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.