Jump to content

Μνημες για Α64???

Nos-Dio

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

εχω το an50r απο ρευμα στο an50r δεν εχω δοκιμασει κατω απο 3βολτ αν και στο dfi που της εβαλα δεν βρηκα καμια διαφορα απο τα 2.9βολτ. οποτε με 3βολτ θα σου πω για σιγουρα.

το 1 dimm (με ανεμηστηρια) πηγε 251 ερορ φρεε το αλλο πηγε 260. 2χ256 εχω να ξες

ξεχασα με 3-2-2-5

οποτε πιστευεις πως με χαλια τιμινγκς δηλαδη 3-4-4-8 εχουν τα 250... με 2.85 ρευμα???

μιλαω για 2χ512!

samael μου φαινεται οτι μαμαει το καινουργιο βιος....επιτελους δουλευει το 100 απο τις ρυθμισεις των μνημων...!!

εγω ειμαι τωρα 2300 στοκ ρευμα(1.45 απο βιος) και ψυχτρα...prime stable!

thx man!!:daisy:

3-4-4-8 δεν χρειαζετε. δεν θα παρεις τπτ. με 3-3-2 πιστευο θα εισαι εκει κοντα. να σου πω την αληθεια ισως και με αυτην την ταση να τα πιασεις. εγω σου λεο με 2.9 στο dfi πηρα ακριβως οτι επερνα στο an50r με 3βολτ. απλα το 1 ντιμ αντι να παει 260 πηγε 257. δεν μπορω να σε παρω στο λεμο μου. την εμπειρια μου σου λεο.

Σε λίγο καιρό (ελπίζω!), θα έχετε εντυπώσεις και από μένα για τις Α-DATA (Vitesta) PC4000 2*512 (272 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά) πάνω σε Chaintech vnf3-250....

Από ότι διαβάζω, και συμβατότητα έχουν και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανέβουν πάνω από 250 1:1 ... τώρα για timings δεν ξέρω, συμψηφίζοντας και το χαμηλό σχετικά Vmem (αναγκαίο "κακό") που δίνουν τα Α64 Mobos, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας (ειδικά σε αυτήν την τιμή)

Αρχική απάντηση από zyx

3-4-4-8 δεν χρειαζετε. δεν θα παρεις τπτ. με 3-3-2 πιστευο θα εισαι εκει κοντα. να σου πω την αληθεια ισως και με αυτην την ταση να τα πιασεις. εγω σου λεο με 2.9 στο dfi πηρα ακριβως οτι επερνα στο an50r με 3βολτ. απλα το 1 ντιμ αντι να παει 260 πηγε 257. δεν μπορω να σε παρω στο λεμο μου. την εμπειρια μου σου λεο.

ok thx man

απλα στο λεω γιατι τι να το κανω αμα πανε μονο 233 με τα τιμινγκσ της μανας τους

προτειμω να παρω τις Α-ΔΑΤΑ που ειναι και 250 φσβ μαμα και ας εχουν χειροτερα τιμινγκς

και απλα σε ρωταω γιατι αν στις 3700 ΕΒ μπορεις να αυξησεις τα τιμινγκς και να εισαι ανετα 250 τοτε ειναι κυριλε και τις τσιμπαω σημερα...

kbilly 13 μην αργειςςςςςςςςςςς

Υπομονή! Ελπίζω να τα έχω σύντομα... και να μας λυθούν οι απορίες

Αφού έχεις ήδη μνήμες μην βιαστείς - κάτσε να δούμε πως πάνε και οι A-DATA και αποφασίζεις

Δεν έχει κανείς άλλος τέτοιες μνήμες σε Α64 εδώ μέσα?...

Λοιπον παιδες φαινετε οτι το ΒΙΟΣ εφτιαξε το προβλημα της ασημβατοτητας με τις μνημες μου!

Τρεχω error free 225 με 2,5-3-3-6 με 2,8v !!

(πριν ετρεχε μεχρι 207!)

Αν φτιαξουν κ το προβλημα με το multi θα ειμαι αρχοντας :D

Νοs μη κανεις τπτ με τις μνημες μεχρι να βγει το official bios απο την chain ;)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

mushkin bye bye..

αυτη την στιγμη ειμαι με 256 mb trancend pc2100 & 256 mb twinmos pc 2100..

οποτε δεν βιαζομαι,την δουλεια μου την κανω και με αυτες..

για ποτε τις περιμενεις με το καλο??

Τις εδωσες βρε?

Κριμα...επρεπε να δοκιμασεις μεχρι που θα πηγεναν

εξαρτατε τι ζητας θες απολυτες επιδοσεις αν θες παρε εβ. αλλα εφοσον παιζει και μεγαλη διαφορα στην τιμη παρε τις a data. ο Α64 δεν τρελενετε και για τρελες μνημες. δεν θα δεις τρελες διαφορες. αν δεν σε νοιαζει το 1 sec ας πουμε στο spi χαλαρα a data.. αραγε αυτες 300ριζουν με οτιδηποτε ταση? η δεν ακουνε?

Δεν ακουσα τπτ σιγουρο για το official αλλα ενα πουλακι μου ειπε μεχρι τελος του μηνα κ ενα αλλο μεχρι τελος της βδομαδας...

Πανε για A-Data αν ειναι,αξιζουν κ το τελευταιο τους σεντς!Αν δω οτι δεν πανε οι corsair αυτες θα παρω παντως

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 13:16]

για ποτε τις περιμενεις με το καλο??

Eνώ περίμενα να έχω τα "πράματα" αυτή την εβδομάδα, έμαθα πρίν από λίγο ότι δυστυχώς θα καθυστερήσει λίγο ο επεξεργαστής (Α64 3000+ tray) - ’στα να πάνε... και δεν κρατιέμαι...

αιώνας μου φαίνεται (μέχρι που σκέφτομαι να μου στείλουν άμμεσα τον αντίστοιχο 2800+ που είναι in-stock)

περιμενε kbilly για τον 3000+

παντως σου λεω αν μπορεις παρε το αβιτ η το εποξ...

τωρα κακα τα ψεμματα chaintech και @@ ,δεν ξαναπαιρνω "τετοιες" μητρικες

παιδια οι a-data ειναι δελεαστικες και συμφαιρουν και απο την τιμη..καθοτι οι Εβ ειναι 100 ευρω εξτρα!μιλαω φυσικα για..

512Mb DDR RAM PC4000 DDR500 - A-Data Vitesta DDR500

500Mhz, 184 pins, 64 bit, DDR500, CAS3

With A-Data 4ns chips, red alu heatspreaders

Memory specifications, Stock: 10-20 units

Manufacturer: A-Data, Warranty: 3 years 110.74

ex. VAT 134

η μλκ ειναι οτι εχουν 3 χρονια εγγυηση..ρε σ τις πηγαν 268 ευρω τελικη...με τριβελιζουν γαμω...αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουν σωστα..θελω και 1 gb

αυτό σκέφτηκα και εγώ vader, αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος! 9*280? :blink: αν πάει 9*260 πχ, θα είμαι ευτυχισμένος.

πάντως έτοιμος είμαι γιατί...

φέρτε μου το Γ(Α64)Μ$#%ΝΟ, ΔΕΝ μπορώ δεν μπορώ να περιμένω!

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:56]

παιδια οι a-data ειναι δελεαστικες και συμφαιρουν και απο την τιμη..καθοτι οι Εβ ειναι 100 ευρω εξτρα!μιλαω φυσικα για..

512Mb DDR RAM PC4000 DDR500 - A-Data Vitesta DDR500

500Mhz, 184 pins, 64 bit, DDR500, CAS3

With A-Data 4ns chips, red alu heatspreaders

Memory specifications, Stock: 10-20 units

Manufacturer: A-Data, Warranty: 3 years 110.74

ex. VAT 134

η μλκ ειναι οτι εχουν 3 χρονια εγγυηση..ρε σ τις πηγαν 268 ευρω τελικη...με τριβελιζουν γαμω...αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παιξουν σωστα..θελω και 1 gb

Περίμενε βρε άνθρωπε... αυτές ακριβώς πήρα (2*512) - θα τις δοκιμάσω εγώ και για σένα - τι άλλο θες? :) ..... τυχερέ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.