emm_stra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 καλησπερα θελω να συνδεσω ενα pc που εχω, η καρτα γραφικων του οποιου εχει εξοδο μονο vga, στην τηελοραση που εχω (panasonic s20) η οποια εχει μονο hdmi. πως να το κανω? θελω και ηχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Καλο θα ειναι να ΜΗΝ τη συνδεσεις με VGA.Αγορα καποιας καρτας με HDMI/DVI-with sound(AMD;) ) με χαμηλο κοστος ψηνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 δεν γινεται να αγορασω καρτα. Το μηχανημα ειναι dell ετοιμο εργοστασιακο.. δεν ξερω αν μπορω να βαλω καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Γιατι να μην μπορεις? Σε χρηματοκιβωτιο ειναι μεσα? απλα αν ειναι Dell branded θα χασεις την οποια εγγυηση απαξ και "βαλεις χερι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Ποιο μοντελο εχεις ? Μερικα -σχετικα- παλια δεν εχουν pci-e για αναβαθμιση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 ειναι πολυ παλιοειναι το dell optiplex gx620 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 γιατι θες α το συνδεσεις με την TV? αν θες να το συνδεσεις, για ταινιες, ξεχασε το!! καλυτερα αγορασε ενα media player!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 7, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Μου το χαρησαν.Το θέλω για να βλέπει ο μικρος ζουζουνια.Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 επαναλαμβανω, λοιπον, απο το να δωσεις κανα 30-40€ για καρτα γραφικων -ΑΝ παιρνει, που το κοβω, να ΜΗΝ την παιρνει- καλυτερα να παρεις ενα media player! το ιδιο κοστος ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Εχει θυρα PCI-X Παρε την πιο φτηνη AMD καρτα που θα βρεις με εξοδο DVI(με sound) ή HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Εχει θυρα PCI-X Παρε την πιο φτηνη AMD καρτα που θα βρεις με εξοδο DVI(με sound) ή HDMI.εισαι σιγουρος γι αυτο? αν οντως εχει PCI-χ τοτε, συμφωνω να παρει μια καρτουλα να κανει και αλλες δουλειες αν θελει!! αλλα αν δεν εχει, καλυτερα ενα Media player...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 8, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 πως ξερουμε οτι εχει pci-x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Αν ειναι το μοντελο που λες , στη σελιδα του προιοντος γραφει οτι εχει PCI-x16Ανοιξε το και δες.Ακομα πιο "σιγουρο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Δες στο λινκ αν ειναι με το δικο σου. Αν ναι, μπορεις. ΜΑλιστα λεει οτι εβαλε μια ΑΤΙ 4χχχDell optiplex gx620 video card upgrade - Graphics-Cards - Graphic-Displays Link to comment Share on other sites More sharing options...
emm_stra Φεβρουάριος 8, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 ευχαριστω ολους για την βοηθειααυτη Connect3D 5450 SVGA (PCI-Express, DDR2, 512 MB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.grμπαινει στον η/υ μου που εχει form factor btx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.