Jump to content



Ποιο τροφοδοτικο θα επιλεγατε..?


Pantelis...

Recommended Posts

XFX Pro, μεγαλύτερο efficiency, χαμηλότερο ripple, Japan caps, Seasonic OEM

OCZ ModXStream Pro 600, μικρότερο efficiency, υψηλό ripple, Teapo caps, Sirtec OEM

Και όσο για την ισχύ το XFX στα +12V μπορεί να δώσει 528W ενώ το OCZ αν και ισχυρότερο (στα χαρτιά) 504W.

Link to comment
Share on other sites

αν διάβασες καλά το review κάπου λέει ότι σε full load έκλεισε 2 φορές το PSU και η ambient δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλή. Επίσης στα επίσημα specs του PSU τα +12V έχουν μικρότερη ισχύ από τα αντίστοιχα του XFX Pro οπότε δε χρειάζεται καν να διαβάσεις κάποιο review για να βγάλεις άκρη (μιας και εμείς στα review σύμφωνα με τα επίσημα specs φτιάχνουμε το loading pattern).

Τέλος το γεγονός και μόνο ότι είναι Seasonic (έστω και mainstream platform) και εφοδιάζεται με Nippon caps εμένα μου αρκεί.

Link to comment
Share on other sites

Όντως έτσι είναι , έκλεισε 2 φορές , αλλά το τροφοδοτικό ήταν στο όριό του. Πιθανότατα χτύπησε το σφιχτά ρυθμισμένο OPP (στο review δε πρόσεξα να αναγράφεται αλλά στο manual αναφέρεται) , κάτι που δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα . Και αυτό γιατί οι 2Χ25Α δεν φτάσαν στο όριό τους. Προσωπικά προτιμώ τις μοιρασμένες γραμμές στα 12V με πραγματική προστασία παρά μία με μεγάλη ικανότητα που η προστασία τους είναι πιθανότατα εικονική. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αποφασίζει με βάσει τα δικά του κριτήρια και ανάγκες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.