nikos16717 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2012 Έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια για τα τροφοδοτικά της Corsair , η Cooler master λέει τίποτα?Και πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στο Silent Pro M1000 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply coolermaster silent pro 1000, το οποίο βρήκα και σε σχετικά καλή τιμή(μεταχειρισμένο).Αν το έχει κάποιος θα μπορούσε να μου πει και πόσο "ήσυχο" είναι??Στο site που υπλόγίζει πόσα watt καταναλώνει ο υπολογιστής λέει περίπου 750 , αλλά το συγκεκριμένο το βρήκα στα 100€ με 4 χρόνια εγγύηση και νομίζω ότι αξίζει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Φεβρουάριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Στην τιμη που το βρηκες οντως αξιει. Για το θεμα του θορυβου ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Φεβρουάριος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 έχω το 800ρι. δεν ακούγετε τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Φεβρουάριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Το ίδιο και το 700αρι μου, αναγκάστηκα να το βγάλω από το κουτί γτ φοβόμουν πως είχε χαλάσει ο ανεμιστήρας και δεν στρόφαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Φεβρουάριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Το εχω και δεν ακουγεται (πιο πολυ ακουω τα ανεμιστηρια μου HAF X - Corsair A70 ψυκτρα)και στην τιμη αυτην ειναι ευκαιρια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos16717 Φεβρουάριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !! Οπότε προχωράω για την αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Και εγώ "φοράω" το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Δεν έχω κανένας απολύτος παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.