cvbill Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 Γεια σας,Είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο αυτο. Μετά απο αναζήτηση κατεληξα σε μια σύνθεση υπολογιστή με προοπτικές να τρέχει πολύ καλά το autocad. Οπότε κατεληξα σε intel i7-2600 και VGA Firepro V4800(6,6 inches). Ο προβληματισμός μου λοιπόν , αν και αστείος, είναι ο εξής. Τι κουτί να επιλέξω. Στην αρχή είχα βάλει στο μάτι το coolermaster rc 550 . Στην πορεία της αναζήτησης μου όμως βρήκα τα μικρά κουτιά της Lian li και ξετρελαθηκα. Συγκεκριμένα το PC-V351. Αναρωτιέμαι αν θα κάνει το κουτακι για την δουλειά που το θέλω. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με το airflow στα μικρά κουτιά. Τι προτείνεται λοιπόν να το τολμησω??!! Είναι άκρως ελκυστική η ιδέα ενός μικρού κομψου υπολογιστή που θα στέκεται στο γραφείο σαν subwoofer!! Σε άλλη περίπτωση αν πρόκειται να μην κάνει την δουλειά το μικρό, σκέφτομαι να πάω για midi tower : Lian li Pc 7FN. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Lin li=κόσμημα....όποιο και να πάρεις...και περιστέρια να βάλεις μέσα πάλι κόσμημα θα 'ναι. Πάρε το midi να 'σαι πιο άνετος από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Φεβρουάριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 εχω το lian li pc 7 plus 5 χρονια με χρηση 24/7/365 Lian Li Mid Tower Chassis PC-7A Plus II XT | Skroutz.grειναι τερας αξιοπιστιας με πολυ καλη ποιοτητα υλικου ( θα σου κανει εντυπωση ) παρολο που ειναι mid χωραει αξιολογες ψυκτρες για overclocking και εχει αρκετο χωρο για να βαλεις σκληρους, ssd, ψυκτρες πανω στην ram κλπ..εχει ανεμιστηρακια εισαγωγης αερα σε σκληρους και vga και εξαγωγης απο πισω και απο πανω ( προεραιτικα ) αυτο που θελω να πω ειναι οτι αξιζει τα λεφτα του ( εγω τουλαχιστον δεν εχω σκεφτει να το αλλαξω τοσα χρονια ) δεν κυκλοφορει τωρα το δικο μου αλλα και το PC-V351 ειναι τουμπανο +1 τακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvbill Φεβρουάριος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Lian Li Industrial Co., Ltd.Lian Li Industrial Co., Ltd.Lian Li Industrial Co., Ltd.Λοιπόν έχουμε με την σειρά το PC-7FN(mid tower) το βρήκα στα 100€, το Pc-V351(mini tower) στα 120€ και το V-352Στα 158€!!! Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με overclocking καθώς δεν το Έχω επιχειρήσει ποτέ όπως επίσης δεν θα πάω για υδροψυξη, Αλλά για silent air-cooling . Επίσης φίλε Τακη μήπως μπορείς να αναφέρεις πόσο θυρυβο κάνει το κουτί σου;(Τριξιμο κλπ). Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι το μεγάλο κουτί είναι πιο φθηνό απο τα μικρά!! Με ενδιαφέρει όπως έγραψα και πιο πάνω να χτισω ένα micro atx σύστημα για εξοικονόμηση χώρου και Επειδή ως φοιτητής θα μεταφέρω το Pc που και που. Αν όμως υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα (που δεν ξέρω) τότε Σίγουρα θα πάω για το mid tower.Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας, πολύτιμη η βοήθεια σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Φεβρουάριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Αν σε ενδιαφέρει η ποιοτική κατασκευή, η φορητότητα και ΔΕΝ θέλεις να βάλεις μέσα επεξεργαστή-τέρας και/ή κάρτα-τέρας με μεγάλες ανάγκες ψύξης, τότε είτε το 351 είτε το 352 θα σε βολέψουν μια χαρά. Ο 2600 δεν πρέπει να είναι και τρομερά ζεστός, ίσως κάνεις δουλιεά και με τη μαμά-ψήκτρα (δεν ξέρω τι κάνει από θόρυβο...).Όμως, να ξέρεις ότι σε κάθε περίπτωση φορητότητα και ισχύς έρχονται σε σύγκρουση και αν τα θέλεις και τα δύο πρέπει να το πας πολύ μακριά σε μοντίφες και σχολαστικό ψάξιμο hardware (cooling solutions κτλ). Θα σου έλεγα ότι με ένα μεγαλύτερο κουτί θα ήσουν πολύ καλύτερα, αυτά τα κουτιά-κύβοι στην πραγματικότητα κάνουν μόνο για home-theater pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 το κουτί που έχω εγώ είναι αυτό http://www.thelab.gr/1062897074-post6627.html αλλά εσύ δεν θέλεις κάτι τετοιο.....θορυβο κάνει λίγο που δεν μ'ενοχλει ιδιαίτερα αλλά σκέψου οτι εχω 6 12αρηδες και 1 14άρη ανεμιστήρα....θερμοκρασίες ψυγείου και ο ι7-920 με ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρα (χωρίς o/c..δεν ασχολούμαι)Πάρε όποιο midi σ'αρέσει για μεταφορά...πανάλαφρο θα 'ναι.Αλλιώς μεγάλο να παίζεις και μπάλα μέσα.:dance3:(δεν ζούμε στην εποχή των P4 pres(hot)cott για να ανυσηχείς πολύ για θερμοκρασίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvbill Φεβρουάριος 8, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Σας ευχαριστώ παρά πολυ όλους! Νομίζω θα πάω στο midi Lian Li PC-7FN. Να Έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Θα το ψάξω λίγο ακόμα σε Lian li midi cases. Μετά απο 4 Χρόνια ενασχόλησης Μόνο με λάπτοπ νομίζω ήρθε η ώρα να στησω ένα δυνατό σταθερό μηχανάκι.... Αν έχετε προτάσεις για Αλλά midi της Lian li είναι όλες καλοδεχούμενες!! Και Πάλι Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias74gr Φεβρουάριος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 έχει κανείς χρειαστεί υποστήριξη από τη συγκεκριμένη εταιρεία; και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα κουτί της (ή corsair ή silverstone) με προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής. στο newegg.com τα κουτιά της lian li έχουν αρκετά καλές κριτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Μάρτιος 1, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Εχω 4 κουτια της Lian Li και δεν χρειαστηκα ποτε τιποτα. Ειναι κορυφαια κατασκευαστικα και παναλαφρα.Το newegg δεν στελνει Ελλαδα, οποτε και πρεπει μαλλον να το αναζητησεις απο Ευρωπη, Γερμανια, Αγγλια, κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Μάρτιος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Αλλη προταση ειναι αυτη Lian Li Industrial Co., Ltd.αλλα αυτο εξαρταται απο το ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις.Ενα απο τα κουτια μου ειναι το PC-7 χωρις το USB 3.0 και χωρις το μεγαλο ανοιγμα στο motherboard tray, δηλαδη το προηγουμενο μοντελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias74gr Μάρτιος 1, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 στην Ελλάδα απ'οτι βλέπω στο skroutz 1-2 μαγαζιά τα φέρνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.