fuz10n Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 EDIT ΠΕΡΙ εγγυησης Καλησπερα! Μιας και ειμαι καιρο στο φορουμ και δε ξερω κανενα αλλο πλησιεστερο στην κατηγορια ειπα να ρωτησω εδω. Αγορασα πριν 2 εβδομαδες 85 ευρω απο καταστημα (+ παραλληλα αποκλειστικο αντιπροσωπο) ενα controller για μοτερ τηλεκατευθυνομενου. esc για οσους γνωριζουν. Πηρε λοιπον φωτια (κανονικη και μεγαλη) πριν μια εβδομαδα χωρις να κανω κατι εγω λαθος. Ρωτησα το καταστημα τηλεφωνικως και μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει πισω στον κατασκευαστη (κινα) και οτι πουν εκει. Επειδη θα παρει κανα 2μηνο ολο αυτο το πηγαινε-ελα, ισχυει αυτο που μου ειπαν η υποχρεουνται να μου το αντικαταστησουν αυτοι? thanks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 EDIT ΠΕΡΙ εγγυησης Καλησπερα! Μιας και ειμαι καιρο στο φορουμ και δε ξερω κανενα αλλο πλησιεστερο στην κατηγορια ειπα να ρωτησω εδω. Αγορασα πριν 2 εβδομαδες 85 ευρω απο καταστημα (+ παραλληλα αποκλειστικο αντιπροσωπο) ενα controller για μοτερ τηλεκατευθυνομενου. esc για οσους γνωριζουν. Πηρε λοιπον φωτια (κανονικη και μεγαλη) πριν μια εβδομαδα χωρις να κανω κατι εγω λαθος. Ρωτησα το καταστημα τηλεφωνικως και μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει πισω στον κατασκευαστη (κινα) και οτι πουν εκει. Επειδη θα παρει κανα 2μηνο ολο αυτο το πηγαινε-ελα, ισχυει αυτο που μου ειπαν η υποχρεουνται να μου το αντικαταστησουν αυτοι? thanks... δωστον στεγνα σε συνηγορο του καταναλωτη και ΓΓΚ (1520).αν το στερηθεις πανω απο 15 μερες δικαιουσαι προιον αντικαταστασης.Υποχρεουνται να στο αντικαταστησουν αυτοι ,αυτα περι κινας ειναι μ@λ@κιες.Απο την στιγμη που αγορασες απαυτους εγγυηση δινουν αυτοι και οχι ο μαο τσε τουνγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 δωστον στεγνα σε συνηγορο του καταναλωτη και ΓΓΚ (1520).αν το στερηθεις πανω απο 15 μερες δικαιουσαι προιον αντικαταστασης.Υποχρεουνται να στο αντικαταστησουν αυτοι ,αυτα περι κινας ειναι μ@λ@κιες.Απο την στιγμη που αγορασες απαυτους εγγυηση δινουν αυτοι και οχι ο μαο τσε τουνγκ O μαο τσε τουνγκ που τον θυμήθηκες. Αυτός δεν ήτανε που πήγαινε με παρθένες κορασίδες; Αν όμως το κατάστημα πει πως δεν έχει (και πες πως πράγματι δεν έχει) τι γίνεται; :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 O μαο τσε τουνγκ που τον θυμήθηκες. Αυτός δεν ήτανε που πήγαινε με παρθένες κορασίδες; Αν όμως το κατάστημα πει πως δεν έχει (και πες πως πράγματι δεν έχει) τι γίνεται; :smoke: ευρα πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Φεβρουάριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα με εγγυηση.Πριν 5-6 μηνες αγορασε ο αδερφος μου ενα πλυντηριο απο τα Saturn.Μετα απο ενα μηνα το πλυντηριο εσβησε ξαφνικα και οταν καλεσε τον τεχνικο της Intesit να το δει του ειπε οτι ειχε μπει νερο μεσα στην πλακετα του πλυντηριου επειδη το ειχε στο μπανιο(οσο τρελο και αν ακουγεται).Απο νευρα και μονο καθησα και διαβασα το φυλλαδιο που ειχε μεσα το πλυντηριο(το ειχε κρατησει,ειναι λιγο "ψυρας") και δεν αναφερει πουθενα οτι το πλυντηριο δεν μπαινει στο μπανιο.Του τσιμπισε 40 ευρω για τον ελεγχο +180 που θελει η επισκευη.Τι μπορω να κανω που εχω ενα μηχανημα που θελει νερο για να δουλεψει και το βιβλιο του δεν λεει να μην το βαλεις στο μπανιο και δεν με καλυπτει η εγγυηση επειδη βραχηκε απο τον χρηστη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 τωρα τιποτα μαλλον.Παντως ο νομος για την προστασια του καταναλωτη λεει πως πρεπει το προιον ναχει πληρεις οδηγιες ΚΛΠ ΚΛΠ.Οποτε θαπρεπε να μπορουσες καπως να αποδειξεις οτι αυτος ο αρκουδεας σουλεγε τετοιες π@π@ριες και να τον εδινες σε καναν συνηγορο του καταναλωτη.Η δωστον και τωρα και δες τι θα γινει.Μπορει να περπατησει,δεν ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Επειδη εψαχνα για πλυντηρια αυτες τις μερες και εκανα τα απαραιτητα σερτς, ειδα πως οι εν λογο φασεις (καψιμο πλακετας λογο νερου ή "υπερτασης") ηταν παρα μα παρα πολλες και ολοι πληρωσαν οντας στην εγγυηση. Καλα αυτη η εγγυηση τι καλυπτει? Το χερουλι της πορτας και τα κουμπακια?Δηλαδη ακομα και για το μοτερ (ειχε συστημα χωρις ιμαντα αυτος που διαβασα) και παλι πληρωσε επειδη επρεπε να αλλαχτει ολοκληρο το συστημα.Παντως τσεκαροντας και στο μανιουαλ του δικου μου (ενος ετους και κατι) επισης δεν ειδα να αναγραφετε κατι περι μπανιου ή οτι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Επειδη εψαχνα για πλυντηρια αυτες τις μερες και εκανα τα απαραιτητα σερτς, ειδα πως οι εν λογο φασεις (καψιμο πλακετας λογο νερου ή "υπερτασης") ηταν παρα μα παρα πολλες και ολοι πληρωσαν οντας στην εγγυηση. Καλα αυτη η εγγυηση τι καλυπτει? Το χερουλι της πορτας και τα κουμπακια?Δηλαδη ακομα και για το μοτερ (ειχε συστημα χωρις ιμαντα αυτος που διαβασα) και παλι πληρωσε επειδη επρεπε να αλλαχτει ολοκληρο το συστημα.Παντως τσεκαροντας και στο μανιουαλ του δικου μου (ενος ετους και κατι) επισης δεν ειδα να αναγραφετε κατι περι μπανιου ή οτι αλλο.η συγκεκριμενη αγορα απευθυνεται σε μπιτσιζ που κατεληξαν νοικοκυρες και Φιλιπιννεζες.Οι μεν δεν ειναι σε θεση να πληροφορηθουν περι εγγυησης,οι δε δεν ενδιαφερονται γιατι πλερωνει αλλους.Σφιχτε τους λιγακι με αναφορες και καταγγελιες και θα δειτε πως θα στρωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Φεβρουάριος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Τον "ηπιαμε" κοινως.Ευχαριστω παντως Τσακο για την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.