made in china Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 Παιδια καλησπερα.Προσφατα εγκατεστησα τα ubuntu 11.10 σ ενα netbook που χω.Δεν μπορω να πω πολυ ωραια αν και λιγο δυσκολο να εγκαταστησεις εφαρμογες αλλα τεσπα .Αρχικα ειχα βαλει κωδικο χρηστη αλλα μετα τον εβγαλα.Και τωρα στους λογαριασμους χρηστων παταω unlock και μου ζηταει κωδικο!Βαζω τον παλιο αλλα τιποτα μου λεει δωστε τον σωστο κωδικο!Επισης οταν πηγαινω στο ubuntu software center παλι μου ζηταει αυτον τον κωλοκωδικο αλλα πραγματικα δεν ξερω ποιος μπορει να ναι!Μπορει κανεις να με βοηθησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Στην εγκατάσταση στα τελευταία βήματα σου ζητάει να βάλεις έναν κωδικο root..δοκιμασε οτι ειχες βάλει σε εκεινο.Επισης τσέκαρε ότι το πληκτρολόγιο ειναι στην σωστή γλώσσα , την ίδια με όταν είχες βάλει τον κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Και το Caps lock παίζει ρόλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Φεβρουάριος 6, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Τον εκανα reset μεσα απο κατι οδηγιες που βρηκα στο google και τον επανεφερα και ειναι κομπλε τωρα!Ευχαριστω για τις ιδεες παντως μπορει να χρειαστουν στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.