Jump to content

Κοροϊδια απο μελος του forum(ZODIAC)..

sir_platanight

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αργυρουπολη η ηλιουπολη μενει?επειδη τα λινκ ειναι παλια και δεν μπαινουν ποσα σας εχει φαει αν επιτρεπεται!!?αν ειναι δυνατον με τον ........ εχει κλεψει ποσο κοσμο και ειναι ακομα εξω και συνεχιζει το "εργο" του!!εχετε μαζευτει καπου να μπω και εγω μεσα?

Nα προτιμας να αγορασεις κατι λιγο χειροτερο ή λιγο ακριβοτερο απο καποιο μελος με συναλλαγη χερι-χερι, παρα με καταθεση κλπ. Εκτος και αν ειναι χρονια μελος στο φορουμ, εχει πολλααααα ποστς ή το ποσο ειναι μικρο που αξιζει το ρισκο.

Καλη τυχη σου ευχομαι μαν!!

Τουλαχιστον εσενα σου εφαγε 100ευρω.

Για ρωτα και εμας με αυτον τον τυπο http://www.thelab.gr/off-topic/agora-apati-apo-melos-46379.html

..

Ποτε θα παω στην Ηλιοπουλη να τον γ@@@ ..

Αν διαβασεις πιο πανω πρεπει να ειναι ο ιδιος ...στο φιλο μας εδω εδωσε ονομα Γιωργος Αργυριαδης....δυσκολο να ειναι συμπτωση.

Ερωτηση τωρα...οταν περνεις τηλεφωνικη επιταγη δεν σου ζητανε ταυτοτητα για εξακριβωση...γιατι καπου ακουσα οτι ΔΕΝ ζητιεται σε ολα τα υπ/ματα των ΕΛΤΑ.

Και αντε και ζητανε ταυτοτητα ποιος εγγυαται οτι οντως ο υπαλληλος την τσεκαρε? Με αλλα λογια μηπως να παρεις και ενα τηλ τα ΕΛΤΑ να τους ρωτησεις την διαδικασια?

Αν διαβασεις πιο πανω πρεπει να ειναι ο ιδιος ...στο φιλο μας εδω εδωσε ονομα Γιωργος Αργυριαδης....δυσκολο να ειναι συμπτωση.

Δεν το ειχα προσεξει καν.

Καλα, ακομα τα ιδια κανει αυτος;

Εμενα περυσι τον Μαρτιο μου τα εφαγε.

Στανταρ καποιος θα τον.. φαει αυτον.

Αφου δεν υπαρχει δικαιοσυνη σε αυτην την χωρα, καποιος θα παρει την δικαιοσυνη στα χερια του.

• Like 1

καλα αμα δεν ζητανε ταυτοτητα ειναι υπευθυνοι και αυτοι νομιζω μπορεις να τους κανεις ζημια!!πηρα χτες στα ΕΛΤΑ το μεσημερι που λετε αλλα εκλειναν και τους ειπα προκειται για εξαπατηση..μου λεει για πειτε μου ονομα!του λέω αλλα με μια πρωτη ματια δεν βρηκε κατι..μου λεει παρε με το πρωι!του λεω θα βρουμε ακρη και μου λεει λογικα ναι!!αλλα δεν πηρα,νιωθω τοσο ξενερωμενος με τον τυπο που και να εχουν τα στοιχεια του δεν προκειται να κανω κατι!!ο τυπος εχει ξεγλυστρισει απο πιο σοβαρες περιπτωσεις...σε μενα θα κολλησει!?και δεν ειμαστε τωρα για τοσο περιτα εξοδα!!εκτος και αν υπαρχει ενας "συνδεσμος"κατα του συγκεκριμενου ατομου!!

καλα αμα δεν ζητανε ταυτοτητα ειναι υπευθυνοι και αυτοι νομιζω μπορεις να τους κανεις ζημια!!πηρα χτες στα ΕΛΤΑ το μεσημερι που λετε αλλα εκλειναν και τους ειπα προκειται για εξαπατηση..μου λεει για πειτε μου ονομα!του λέω αλλα με μια πρωτη ματια δεν βρηκε κατι..μου λεει παρε με το πρωι!του λεω θα βρουμε ακρη και μου λεει λογικα ναι!!αλλα δεν πηρα,νιωθω τοσο ξενερωμενος με τον τυπο που και να εχουν τα στοιχεια του δεν προκειται να κανω κατι!!ο τυπος εχει ξεγλυστρισει απο πιο σοβαρες περιπτωσεις...σε μενα θα κολλησει!?και δεν ειμαστε τωρα για τοσο περιτα εξοδα!!εκτος και αν υπαρχει ενας "συνδεσμος"κατα του συγκεκριμενου ατομου!!

Αυτό ακριβώς θέλει. Αν σταματήσεις, θα χάσεις τα λεφτά σου και αυτός θα κοροϊδεύει ανενόχλητος ανυποψίαστο κόσμο. Τα ΕΛΤΑ πρέπει να κρατάνε στοιχεία ταυτότητας, αν δεν το έχουν κάνει τους τεντώνεις κανονικά.

εχετε μαζευτει καπου?υπαρχει καποιος δικηγορος που να εχει αναλαβει ολα τα θυματα?

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΜΠΑΗ...

Tsakonas SA.

Μαγκεc ,αμα μαζευτειτε ΠΟΛΛΟΙ και μεγαλωσει το ποσο,διευκολυνετε ΠΟΛΥ τα πραγματα για τις διωκτικες αρχες και ΣΔΗΕ...

αλλο να βλεπει ο καπ μια απατη των 100 ευρω και αλλο εναν κατ'επαγγελμα των 15.000 ευρω...Με το δευτερο πας κατι χρονακια στην φυλακη φορ σουρ...

ΥΓ:Επισης αν μαζευτειτε ΠΟΛΛΟΙ και μπορειτε να αποδειξετε οτι ΧΑΘΗΚΑΝ πολλα λεφτα,μπορειτε αντι να του κανετε μηνυση να του δεσμευσετε τραπεζικους λογαριασμους...Και φυλακη να μην παει,θα τον τσουξει ασχημα...

Έγινε επεξεργασία από Tsakonas

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΜΠΑΗ...

Tsakonas SA.

Μαγκεc ,αμα μαζευτειτε ΠΟΛΛΟΙ και μεγαλωσει το ποσο,διευκολυνετε ΠΟΛΥ τα πραγματα για τις διωκτικες αρχες και ΣΔΗΕ...

αλλο να βλεπει ο καπ μια απατη των 100 ευρω και αλλο εναν κατ'επαγγελμα των 15.000 ευρω...Με το δευτερο πας κατι χρονακια στην φυλακη φορ σουρ...

ΥΓ:Επισης αν μαζευτειτε ΠΟΛΛΟΙ και μπορειτε να αποδειξετε οτι ΧΑΘΗΚΑΝ πολλα λεφτα,μπορειτε αντι να του κανετε μηνυση να του δεσμευσετε τραπεζικους λογαριασμους...Και φυλακη να μην παει,θα τον τσουξει ασχημα...

κ. δικηγόρε μία ερώτηξη. Αν ο ένοχος επιστρέψει τα χρήματα αθωώνεται; :...: