Jump to content

Κοροϊδια απο μελος του forum(ZODIAC)..

sir_platanight

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απο τη στιγμη που δεν σου εδωσε κινητο και βρηκε και καλα δικαιολογια οτι του το εκλεψαν επρεπε να υποψιαστεις οτι κατι τρεχει! Αν σου εδινε κινητο θα μπορουσες να τον βρεις απο το ονομα που το εχει δηλωσει. Επισης οταν καποιος ενδιαφερεται να πουλησει κατι πρεπει να ειναι κατα 99% συνεπης και σαφεστατος στην επικοινωνια(οχι 100 pm και τηλεφωνα απο απορρητους αριθμους). Εχω κανει αρκετες αγορες απο το Thelab και παντα ελεγχα το ατομο(εγγραφη,μυνηματα,αλλα forum). Τα λεφτα σου δυσκολο να παρεις πισω με οτι μου ειπες. Την επομενη φορα που θα σου βγαζουν 1000 προβληματα θα λες οτι επιθυμεις να πληρωσεις εσυ την αποστολη μεσω δικου σου κουριερ με αντικαταβολη! Εαν στα μασανε τοτε αντε γεια:nothing: Μακαρι να μην ειναι ετσι τα πραγματα και να βγαλεις ακρη.

P.S: Πως δεν καταλαβες οτι κατι παιζει οταν τυχαιναν αυτες οι διαβολικες συμπτωσεις ακομα δεν το καταλαβαινω:wall:

Έγινε επεξεργασία από Evan

τον ειχα πληρωσει και δεν μπορουσα να κανω κατι!!απλα περιμενα και πιστευα κατα καποιο τροπο τις μακακιες του!!εδω ειχαμε ψιλοαρπαχτει κιολας και δεν τον ειχε πειραξει!!ειχα κανει λαθος το ονομα και τωρα ξαναμιλησα με την φιλη μου και της εδωσα το σωστο..για να δουμε!!με τα ελτα της νεας σμυρνης δεν θα βγαλω ακρη πιστευετε?εχω την αποδειξη...αλλα μπορει να εχει κανεναν υπαλληλο που να τις κανουν μαζι τις λαμογιες!

τον εχω ψαξει..οχι εξωνυχιστικα ομως!!αλλα και παλι αμα μου εχει δωσει μουφα ονομα!!?

Από την στιγμή που στάλθηκε επιταγή στο όνομά του δεν νομίζω να σου έχει δώσει λάθος όνομα.

παντως τελικα τωρα που επικοινωνησα με την φιλη μου παλι,δεν υπαρχει το ονομα του στον δικηγορικο συλλογο!!το γνωριζω αυτο...αλλα μπορει να εχει κανεναν εκει μεσα που να τα παιρνουν 50-50 τα λεφτα απο διαφορες λαμογιες!!θα παρω τηλ στα ΕΛΤΑ του νεου κοσμου και θα δω!!

παντως τελικα τωρα που επικοινωνησα με την φιλη μου παλι,δεν υπαρχει το ονομα του στον δικηγορικο συλλογο!!το γνωριζω αυτο...αλλα μπορει να εχει κανεναν εκει μεσα που να τα παιρνουν 50-50 τα λεφτα απο διαφορες λαμογιες!!θα παρω τηλ στα ΕΛΤΑ του νεου κοσμου και θα δω!!

Επειδη γραφει για επαγγελμα δικηγορος δεν σημαινει οτι ειναι κιολας.Μπορει βεβαια να σου εδωσε ψευτικο ονομα,απο κανενα πελατη του που ουτως ή αλλως θα παει φυλακη :hehe: Λεμε τωρα...

Διεύθυνση όχι δεν έχω...στο whitepages δοκίμασα ναι αλλα τίποτα..αφου είναι απόρρητο το τηλ του που πήρα στον ΟΤΕ!!ουτε διεύθυνση απλα πήγε στα ΕΛΤΑ της νέας Σμύρνης με την ταυτότητα του και καλα και τα πήρε!!

Μέχρι τώρα έχεις δύο πράγματα απ'οτι κατάλαβα, ένα όνομα και ένα σταθερό τηλέφωνο.

Ρώτα την φίλη σου τη δικηγόρο να δεις τι μπορείς να κάνεις, άμα κάνεις μήνυση λογικά θα τα βρεις τα στοιχεία του από το τηλφωνό του.

Θα την βρω εγω την άκρη...με

Λάθος άνθρωπο εμπλέξε ο μάγκας!!!

Tsakonas

Ελατε σε μας και απο ετσι

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

θα γινετε ετσι

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

Απο νέο κόσμο είπες ειναι η λάθος κατάλαβα; (εκεί εμενα μέχρι πρόσφατα). Για στείλε ένα όνομα σε pm μπάς και τον έχω ακούστα (χλωμο αλλα λέμε τώρα)

Έγινε επεξεργασία από ison

και αμα ειναι μουφα το ονομα!!και το τηλεφωνο μπορει να ειναι και καρτοτηλεφωνο!!θα δω τι θα κανω...να κανω μηνυση σε ονομα που δεν ξερω αν υφισταται δεν ειναι λιγο μακακια?ison σου εστειλα pm!!

Δεν γίνεται να είναι μούφα το όνομα, αφού πήγε στα ΕΛΤΑ και πήρε την επιταγή.

Το σταθερό άμα βγάζει γραμμή δεν είναι καρτοτηλέφωνο.

Έγινε επεξεργασία από darien