solen7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2012 Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι εβαλα το PC σε 42αρα τηλεοραση και εχω στο Νeed For speed the run για καποιο λογο 30 fps απιθανο με crossfire μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση η χανω λογο του οτι δν υποστηριζει την αναλυση της TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 To NFS THE RUN εχει CAP τα 30 frames.Δεν αλλαζει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Φεβρουάριος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 επαιζα bf3 συνεχεια και εβελεπα πολλα fps και μου φανηκε παραξενο μονο για το metro ειχα ακουσει πωσ πιανει 30 . Εγινε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 To metro δεν εχει cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Υπάρχει καινούργιο Patch για το the Run που αφαιρεί το frame cap more info:Need for Speed: The Run PC Patch Removes 30fps Cap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Υπάρχει καινούργιο Patch για το the Run που αφαιρεί το frame cap more info:Need for Speed: The Run PC Patch Removes 30fps CapΓια να μην εχει κανει αυτοματο update...ναι...ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Ε,,, τι κάνεις...ουτως η αλλως το game ηταν για τα μπάζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Ε,,, τι κάνεις...ουτως η αλλως το game ηταν για τα μπάζα...Aν πεσει πολυ η τιμη του εγω το πηρα παντως.Πολυ fun για να λειπει απο τη συλλογη μου.Anyway.Moving on.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
solen7 Φεβρουάριος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 καλα ναι απο περιεργια το κατεβασα πιο πολυ ηθελα να δω την ΤV και σε αλλα παιχνιδια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.