Jump to content

1gb ddr 400....ποιες???

haris1984

Recommended Posts

λοιπον εχω ενα διακοσαρι στην τσεπη και λεω να το καταναλωσω πριν το κανω ξυδια... απο ενα αλλο θρεντ που ανοιξα κατεληξα στο να αγορασω μνημες....και η καταληξη ειναι: 1γιγα(2χ512) ddr400...χμμμ λοιπον εχουμε και λεμε

τι μνημες λετε να παρω?....κατι που να ευχαριστιεσαι να το βλεπεις να ανεβαινει... :worship:

να παρω kingston value ram cl2.5?

ή να παρω κατι καλυτερο μεταχειρισμενο?...για να ειμαι ειλικρινης την ψιλοφοβαμαι αυτη την επιλογη γιατι ναι μεν ενα ζευγαρι καλες μνημες εχει καλη εγγυηση αλλα....βαριεμαι τα rma και δεν εχω και ενα συρταρι με μνημες και επεξεργαστες για αντικατασταση....

επισης για ολους εσας που βαζετε ραμσινκς...οχι αυτα που κλεινουν την μνημη αλλα μικρα ψυκτρακια....δεν χρειαζεται να βγαλετε το αυτοκολητακι της εγγυησης?

ευχαριστω παιδες..... :turn:

Αρχική απάντηση από haris1984

ου να μου χαθειτε...

lol να μας συγχωρνάς :p προσωπικά δε το είχα δει το thread :o

Μια χαρά είναι αυτές οι kingston για τα λεφτά που ζητάνε, διαφορετικά κοίτα για twinmos με twinmos τσιπάκια που μπορούν να πάνε σχετικά καλά με χαλαρά timings :)

ydinopoulos...σωστο σε βρισκω.......ξυδια...ηρθε το καλοκαιρι...αλλα δεν ηρθε η καλοπεραση μιας και πιανω δουλεια τη δευτερα...τελος παντων...

τις kingston ε?τι τσιπακια φοράνε αυτες?...ανεβαινουν καθολου ή μπα?...προς το παρον δεν με πολυνοιαζει αν ανεβαινουν γιατι με το max διαιρετη μπορω να πιασω 200mhz στις μνημες λογω επεξεργαστη..παει πανω απο 160 με 1.6βολτ και παραπανω δεν μπορω να δωσω...αλλα το σεπτεμβρη θα κινηθω σε p4 c ή prescott...αρα πρεπει να φροντισω για μετα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.