haris1984 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 λοιπον εχω ενα διακοσαρι στην τσεπη και λεω να το καταναλωσω πριν το κανω ξυδια... απο ενα αλλο θρεντ που ανοιξα κατεληξα στο να αγορασω μνημες....και η καταληξη ειναι: 1γιγα(2χ512) ddr400...χμμμ λοιπον εχουμε και λεμετι μνημες λετε να παρω?....κατι που να ευχαριστιεσαι να το βλεπεις να ανεβαινει... :worship: να παρω kingston value ram cl2.5?ή να παρω κατι καλυτερο μεταχειρισμενο?...για να ειμαι ειλικρινης την ψιλοφοβαμαι αυτη την επιλογη γιατι ναι μεν ενα ζευγαρι καλες μνημες εχει καλη εγγυηση αλλα....βαριεμαι τα rma και δεν εχω και ενα συρταρι με μνημες και επεξεργαστες για αντικατασταση....επισης για ολους εσας που βαζετε ραμσινκς...οχι αυτα που κλεινουν την μνημη αλλα μικρα ψυκτρακια....δεν χρειαζεται να βγαλετε το αυτοκολητακι της εγγυησης?ευχαριστω παιδες..... :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 11, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 αιντε αιντε! ηδη εφυγε το πρωτο 20αρικο....εσας θα βαλω να τις πληρωσετε αν τα φαω τα λεφτα μεχρι να μου πειτε!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 κανεις ε??...ου να μου χαθειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Προτείνω να πάρεις τις μνήμες.Οι kingston είναι αρκετά καλές για τα χρήματα που ζητάνε και να μην τα φας στα ποτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Εγω προτεινω να κρατησεις τα λεφτα και το Σαββατο να τα χαλασεις στα μπουζουκια. Ενα μπουκαλι Johny να ρεει, Τσιφτετελια κτλ κτλ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984ου να μου χαθειτε... lol να μας συγχωρνάς προσωπικά δε το είχα δει το thread Μια χαρά είναι αυτές οι kingston για τα λεφτά που ζητάνε, διαφορετικά κοίτα για twinmos με twinmos τσιπάκια που μπορούν να πάνε σχετικά καλά με χαλαρά timings Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 13, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ydinopoulos...σωστο σε βρισκω.......ξυδια...ηρθε το καλοκαιρι...αλλα δεν ηρθε η καλοπεραση μιας και πιανω δουλεια τη δευτερα...τελος παντων...τις kingston ε?τι τσιπακια φοράνε αυτες?...ανεβαινουν καθολου ή μπα?...προς το παρον δεν με πολυνοιαζει αν ανεβαινουν γιατι με το max διαιρετη μπορω να πιασω 200mhz στις μνημες λογω επεξεργαστη..παει πανω απο 160 με 1.6βολτ και παραπανω δεν μπορω να δωσω...αλλα το σεπτεμβρη θα κινηθω σε p4 c ή prescott...αρα πρεπει να φροντισω για μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 με 200-250 βρισκεις BH6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 15, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 καινουριες ή μεταχειρισμενες?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 15, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984μεταχειρισμενες?... Εννοειται !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.