Jump to content

LG IPS vs Cinema 3D

bep1995

Recommended Posts

Καλυσπερα, θα ηθελα την γνημη σας για τα 2 αυτα μοντελα LG IPS231P και LG D2342P . Τι γνωμη εχετε για το 3D της δευτερης οθονης, αξιζει να παρω "αυτο" το 3D η να παρω την IPS;; Στα λινκ πατηστε "εξερευνηση των χαρακτηριστικων του προιοντος" για να δειτε και τα υπολοιπα χαρακτιριστικα

Την πρωτη την βρηκα στα 170 ευρω και την δευτερη στα 240 ευρω.

Το 3d δεν ειναι κατι εντυπωσιακό μιας και το εχω δει, σε παιχνιδια τουλάχιστον.

Στη θεση σου θα αγοραζα καλύτερο πανελ ΙPS (αλλα μαλλον σε DELL 2312 νομιζω ειναι το μοντελο) ποιο χρήσιμο ειναι το IPS σε καθημερινη χρηση :T:

Εχει δοκιμασει κανεις 3D gaming με passive 3D monitor οπως το παραπανω; Αξιζει; Το λεω αυτο γιατι πιστευω ειναι καλη ευκαιρια με 240 ευρω 3D monitor + μαζι γυαλια κτλπ κτλπ ή μηπως θα απογοητευτω και καλυτερα να παω σε IPS;;

Άμα σου αρέσει το 3D και θες να το δοκιμάσεις πάρε το μόνιτορ..

εμένα ένας φίλος μου έχει TV LG CINEMA και λόγου του ότι προσωπικά εμένα μου αρέσει πιο πολύ το passive 3D από το active και έχει και πολλά καλά φθηνά γυαλιά και σαν 3D (ποιότητα) μου αρέσει περισσότερο από το active αν και λένε ότι active είναι καλύτερο (στο μάτι του καθενός είναι αυτό)

Για μένα πάρε το 3D να δεις και πως είναι και για το 2D μια χαρά μόνιτορ είναι..

Εχει δοκιμασει κανεις 3D gaming με passive 3D monitor οπως το παραπανω; Αξιζει; Το λεω αυτο γιατι πιστευω ειναι καλη ευκαιρια με 240 ευρω 3D monitor + μαζι γυαλια κτλπ κτλπ ή μηπως θα απογοητευτω και καλυτερα να παω σε IPS;;

Εγω επιμένω παντως για 2D, εκτος αν σονι και καλα θέλεις 3d αλλα δεν αξίζει κατ'εμε.

Το εφε που ειχε σε crysis 2 που έπαιξα δεν ήταν καλο, παρατήρησα λιγο ghosting, πάνω απο 1 ωρα( μη πω μισή) νομιζω δεν μπορεις να παίξεις ειναι κουραστικό. (εχω δει οτι 3d υπαρχει στην αγορά)

Ο φιλος μου που την εχει ειναι φανατικός gamer και σπαταλάει πολυ ωρα παίζοντας σε 2d,απο την οθονη ειναι ικανοποιημένος.

Εγω θα αγόραζα την dell(ή την lg που εχεις στο λινκ) που εχει σχεδόν μηδαμινό Input lag με IPS +led backlight και κορυφαία εγγύηση αντιπροσωπείας.

Στην ips της lg είχα παρατηρήσει αρκετό ghosting βλέποντας ταινία,αυτό βέβαια τα μάτια του καθένα μας το αντιλαμβάνονται διαφορετικά.Αλλοι είναι πιο ευαίσθητοι άλλοι δεν παρατηρούν διαφορές.Γιατί δεν πας σε κάποιο κατάστημα να τις δείς κιόλας?

Στην ips της lg είχα παρατηρήσει αρκετό ghosting βλέποντας ταινία,αυτό βέβαια τα μάτια του καθένα μας το αντιλαμβάνονται διαφορετικά.Αλλοι είναι πιο ευαίσθητοι άλλοι δεν παρατηρούν διαφορές.Γιατί δεν πας σε κάποιο κατάστημα να τις δείς κιόλας?

ποιο καταστημα τις εχει σε λειτουργια και τις δυο για επιδειξη;; Δραμα μενω, οχι αθηνα :D

Περνω και την Dell δεν υπαρχει προβλημα (μαλλον δηλαδη) ειναι και πιο ομορφη!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.