Jump to content

Ποιο περιοδικο Η/Υ διαβαζετε και γιατι?

tasosmos

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από saxon_747

Computer Για Ολους και καμμια φορα Pcmag. Αναλογα τι αρθρα εχει το καθενα. Παντως συμφωνω οτι στα rewiews τους ολοι ειναι αστα να πανε, αλλα δεν νομιζω οτι καποιος που την ψαχνει περισσοτερο θα αγορασει οτι του προτεινει καποιο περιοδικο προτου κανει και μια ερευνα στο νετ... Απλα το αγοραζω για να εχω κατι να διαβαζω στο WC και οχι για να τα συμβουλευομαι σχετικα με μια αγορα μου....:D:hehe:

ακριβως και εγω γιαυτο W.C. οταν θα παρο laptop και θα μπορο να το περνω εκει δεν θα ξανααγορασο περιοδικο. καλα δεν περνω και καθε μηνα.

Απο Η/Υ : Οποιο βρω τσαμπα:laughing:

Παντως που και που το RAM. Νομιζω ειναι το καλυτερο...αν και ολα τα Ελληνικα περιοδικα μου φαινονται λιγο περιεργα...Καπως σαν να συνεργαζονται με συγκεκριμενους και να προωθουν συγκεκριμενους...:whistling

Παντως και το Ηχος-Εικονα απο τεχνολογια ειναι καλο..αλλα σε πορωνει με το να βλεπεις ενα καρο πανακριβα,υπεροχα gadjets...Δειτε το παντως..Ειναι απο τα καλυτερα στο χωρο...

και γω μέχρι τον ιούλη είχα συνδρομή στο ram, την οποία πλήρωνα εδώ και 3 χρόνια. Το μόνο που αξίζει πλέον απο κει μέσα είναι τα θέματα που δεν σχετίζονται με πληροφορική. Ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά για να με κάνουν να ανανεώσω τη συνδρομή. Που και που πάντως διαβάζω κανα pcmag (στο WC!!!!)

Παλιότερα που έπαιζα πολλά παιχνίδια έπαιρνα το PCM. Αλλά μαθαίνοντας περισσότερα για τους υπολογιστές σταμάτησα να διαβάζω περιοδικά, αφού ουσιαστικά δε μου προσέφεραν τίποτα, μάλλον μπούρδες ανέφεραν.

ΠΧ. άρθρο στο RAM: Οι επεξεργαστές στα 2,4GHz επηρεάζουν μία ασύρματη κάρτα δικτύου 802.11b. Εδώ γελάμε!

άρθρο στο PCM: Ένα tutorial για το στήσιμο δικτύων. Σε κάποια φάση εξηγεί ο ποιητής τι σημαίνουν αυτά που βλέπουμε στο ping και φτάνει στο TTL (=time to leave), όπου αναφέρει ότι πρόκειται για τον χρόνο σε δευτερόλεπτα που μένει ένα πακέτο στο δίκτυο. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Όπως βλέπετε δεν αναφέρομαι σε τυπογραφικά λάθη, αυτά συμβαίνουν συχνά. Αναφέρομαι σε λάθη καθαρής ασχετοσύνης του αρθρογράφου. Όταν διαβάζω τέτοια μπαρμ******λα ρίχνω ένα βρισίδι στους βλάκες που γράφουν και σε μένα που τους πλήρωνα τόσο καιρό και δεν ξαναπαίρνω περιοδικό. Ποιος ξέρει στο μέλλον τι άλλη πατάτα θα μας πουν.

pc magazine κυριως (οταν εχει κατι που με ενδιαφερει στο δισκακι δηλ -μια φορα το χρονο στανταρ για το προγραμμα της φορολογικης δηλωσης, και τον υπολοιπο χρονο βλεπουμε), και computer για ολους παλι για το δισκακι... Απλα ξοδευω περισσοτερη ωρα να τα διαβασω αποσο το marie claire ας πουμε οποτε χαραμιζω τα 6,5 νομιζω που κανει....

Καλησπέρα, εγώ διαβάζω τα pc magazine, computer για όλους και computer&software γιατι τα θεωρώ τα πιο αξιόπιστα. Δεν πολυασχολούμε με παιχνίδια οπότε δε ξέρω για το pc master.

Τα παίρνω και τα 3 κάθε μήνα αλλα πολυ σπάνια ενθουσιάζομαι με κάποιο αρθρο η παρουσίαση που κάνουν.

Μπαίνω καθημερινά σε διάφορα forum (στο LAB πρώτα απ'ολα !!) και πιστεύω οτι τα περιοδικά σου προσφέρουν πολύ λιγότερα και σου ζητάνε πολλά περισσότερα (6-6.5)

Δε ξέρω γιατι τα αγοράζω ακόμα, μάλλον καποια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα !!!

Αρχική απάντηση από jfx [Χθες, στις 02:15]

φίλε η ερώτηση ήταν για το ποια διαβάζεις και όχι για το ποια ξέρεις.

Μη μου πεις ότι προλαβαίνεις και τα διαβάζεις όλα αυτά.....

.

Ναι φίλε μου τα διαάζω όλλα αυτα εξάλου τσάμπα τα παίρνω απο την δουλειά συνδρομητές βλέπεις

"Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 01:26]

Διαβάζω που και που τo ram ,αλλά δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο,όπως και τα υπόλοιπα του χώρου"

Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί επέλεξε τη δική μου απάντηση καί έγραψε καί ένα κατεβατό από κάτω.

:unsure: :unsure:

το RAM το έπαιρνα απο το 1991-92 μέχρι το 2003 μόνο και μόνο γιατι χρειαζόμουνα τα πρόγραμματα που έδιναν αρχικά στα cd και μετέπειτα στα dvd.... ξέρετε την διαδικασία... οι trials versions γινόντουσαν..... κτλ. Παρά κάποια ενδιαφέροντα άρθρα που είχαν τα συγκριτικά ήταν επιεικώς απαράδεκτα, δεν θα ξεχάσω την πρώτη σοβαρή κόντρα αναγνωστών και σύνταξης για το συγκριτικό που είχαν κάνει για τον Pentium3 1GHz Vs Athlon 1Ghz... από τότε είναι αλήθεια οτι έγιναν λίγο πιο προσεκτικοί όταν συγκρίνανε athlon & intel :D

Το pcmagazine το έχω ξεφυλλίσει αρκετές φορες γιατι το παίρνει ένας γνωστός μου και τα συγκριτικά του μου φαίνονται ακόμη πιο άθλια

Εγώ βασικά διαβάζω κάθε μήνα το CΓΟ από τον Ιανουάριο του 2001. Μ'αρέσει γιατί έχει λίγο από όλα και το θεωρώ και πιο αξιόπισο μαζί με το PC Master επειδή δεν είναι κοσμικά περιοδικά και γενικώς δεν βρίσκω τόσα λάθη μέσα όσα στα άλλα (και ειδικά τελευταία λόγω της συνεργασίας με το PC plus). Από τον περασμένο Μάιο διαβάζω ανελιπώς και το PC Master μιας και το ένα είναι συμπλήρωμα του άλλου. Το PC Magazine μόνο αν έχει κάτι που με ενδιαφέρει όπως επίσης και το RAM. Τα θέματα που πάει να καλλήψει το PC Magazine ώρες ώρες όπως αυτό του Case mod πιστεύω οτι τα καλλύπτει λίγο πρόχειρα και για το λόγο αυτό προτιμώ το The lab.gr!

Πάντα PC Magazine (GR).... Είναι το πιο καθαρό σε αυτά που λέει και προς το παρόν σε σύγκριση με τα άλλα δεν φαίνετε να είναι "πουλημένο".

Ένα ακόμα που ξέχασες να βάλεις είναι το CHIP.... Αρκετά καλό αλλά αναμοχλεύει κάθε χρόνο τα ίδια θέματα......

Αρχική απάντηση από kallileo

Πιστευω ενα μελος του LAB ή καποιου αλλου αξιολογου forum δεν εχει τιποτα να παρει απο τα περιοδικά που κυκλοφορουν.........τα reviews που κανουν ειναι αξιολυπητα.

^^ That.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.