Chris2004 Ιούλιος 14, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Τα περιοδικά είναι πάντως εξαιρετικα για διάβασμα στο WC, σε χαλαρώνουν απίστευτα. Έχω 3-4 (Pcmaster, Ram κτλ) για να μου'ρχεται πιο εύκολα...Τώρα τελευταία βέβαια κουβαλάω το Laptop στο W/C(Mαζι με τo καλώδιο για τη DSL ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 14, 2004 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Εγώ προσωπικά σήμερα πέρασα από γνωστό φιλικό μαγαζί στη Μπόταση και έτυχε να έχει το RAM εκεί.....το καινούργιο......Ε δεν του ρίχνω ένα βλέφαρο λέω......Ας πάμε στα κουτιά πού κάνει Review....Έχει ένα γνωστό κουτί ΧΩΡΙΣ ενσωματωμένους ανεμιστήρες και το δίνει να έχει ~29dB θόρυβο.......και διερωτώμαι τώρα....ΣΚΕΤΟ το κουτί έχει 29dB θόρυβο????Δηλαδή αν του βάλουμε ΚΑΙ ανεμιστήρες πάνω ΠΟΣΟ θόρυβο θα κάνει???....... Αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και είχαν δίκιο!!!!....Προφανώς στο review είχαν ανοικτό το air condition του εργαστηρίου και ΙΣΩΣ να δημιουργούσε "στροβιλισμό" μέσα στο κουτί....... ........Δηλαδή ΗΜΑΡΤΟΝ...... :hi: Να μιλήσω και γιά το τέστ των μητρικών μήπως???........ ΟΠΟΙΑ μητρική GIGABYTE υπάρχει , ΠΑΝΤΑ βγαίνει πρώτη.....και ΟΧΙ μόνο λόγο τιμής και παρελκομένων ΑΛΛΑ και επιδόσεων..........OYAAAAOYOYOY.......ΜΠΡΑΒΟ....... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2004 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Τα περιοδικά είναι πάντως εξαιρετικα για διάβασμα στο WC, σε χαλαρώνουν απίστευτα. Έχω 3-4 (Pcmaster, Ram κτλ) για να μου'ρχεται πιο εύκολα...Τώρα τελευταία βέβαια κουβαλάω το Laptop στο W/C(Mαζι με τo καλώδιο για τη DSL ) Bάλε ρε σύ ένα ασύρματο στο σπίτι να χ*** χωρίς καλώδια! Ζήτω το ασύρματο χ****μο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 14, 2004 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 01:22] Bάλε ρε σύ ένα ασύρματο στο σπίτι να χ*** χωρίς καλώδια! Ζήτω το ασύρματο χ****μο! Να σου πώ την αλήθεια μου , αυτό έχω σκεφτεί κι εγώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 15, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen ^^ That. aggrees with dady Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra Ιούλιος 15, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 κανενα πλεον !!! παλιοτερα τα επαιρνα σχεδον ολα και αυτο για 2-3 χρονια μιλαμε τωρα αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχω καταλαβει ποσο διαφημηστικα λειτουργουν τα περιοδικα και ποσο υποκειμενικα ειναι αυτα που γραφουν , στο net υπαρχουν τα παντα και απο πολλες πλευρες γραμμενα για το μονο λογο που παιρνω τωρα περιοδικο ειναι για τιποτα sp1 , full games , free full programs Που με ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Φίλε blkik, όπως σε ενημέρωσα σχετικά, δεν μας ζήτησε κανένα περιοδικό απολύτως τίποτε.Μέλος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και όχι περιοδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkessaris Ιούλιος 15, 2004 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Tο pcmaster διαβάζω τακτικά γιατί είμαι fan των adventure παιχνιδιών και ο Τσουρινάκης που γράφει τα review για αυτά είναι κορυφή. Τα άλλα περιοδικά τα παίρνω όταν έχουν κάτι καλό στο CD ή στο DVD που δίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2004 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 pc magazine το διαβαζω αρκετοοοοο καιρο απο τοτε που υπηρχαν p4 1.5.. lol και ειμαι και φανατικος του σιτε του.... γιατι?γιατι εχει πολυ καλη υλη και γ@ματο dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 15, 2004 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 PCmag συμφωνώ ότι έχει την καλύτερη ύλη από τα άλλα, αλλά δεν έιναι για υπερχρονιστές... όπως όλα άλλωστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 16, 2004 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Λοιπόν τελικά το Ραμ είναι αθώο λόγο αμφιβολιώνΠάντως κάποιος τι έκανε τι δουλειάοι κύριοι ύποπτοι είναι τρεις:1.Κάποιος από Ραμ2.Κάποιος από Pcmag3. μέλος forum του PcmagΈτσι και αλλίως δεν με ενδιαφέρει άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιούλιος 17, 2004 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [14-07-2004 23:10] Έχει ένα γνωστό κουτί ΧΩΡΙΣ ενσωματωμένους ανεμιστήρες και το δίνει να έχει ~29dB θόρυβο.......και διερωτώμαι τώρα....ΣΚΕΤΟ το κουτί έχει 29dB θόρυβο????Δηλαδή αν του βάλουμε ΚΑΙ ανεμιστήρες πάνω ΠΟΣΟ θόρυβο θα κάνει???....... Και μου αρεσει που θιχτηκαν κιολας... ας μαθουν να κανουν τη δουλεια τους καλυτερα και μετα ας απαντησουν...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Ιούλιος 17, 2004 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [15-07-2004 01:10] ΟΠΟΙΑ μητρική GIGABYTE υπάρχει , ΠΑΝΤΑ βγαίνει πρώτη.....και ΟΧΙ μόνο λόγο τιμής και παρελκομένων ΑΛΛΑ και επιδόσεων..........OYAAAAOYOYOY.......ΜΠΡΑΒΟ....... :clap: Μηπως, λεω μηπως, γινεται αυτι επειδη τις φερνει η Quest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 18, 2004 Author #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Οσον Αφορα το Chip δεν το εβαλα στις επιλογες γιατι πλεον δεν ειναι ιδιαιτερα εμπορικο.Αυτο φαινεται και απο τα ποστς εδω αφου μολις 2-3 ατομα το αγοραζουν. επομενως ανηκει στην τελευταια επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 18, 2004 Author #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Τον Ν. Δημου που αναφερεται τον εκτιμω ιδιαιτερα και δεν πιστευω οτι κανει φιγουρα ή οτιδηποτε μεσω του περιοδικου.Απλα εκθετει τις αποψεις του σχετικα με τις αγορες που κανει οι οποιες ακριβως επειδη διαθετει περισσοτερα χρηματα απο οτι οι περισσοτεροι πληροφορικαριοι ειναι πολλες. Τα '' λαθη '' που κανει ειναι τα λαθη που κανει οποιοσδηποτε δεν ειναι ιδιαιτερα ψαγμενος και δεν εχει πτυχια πληροφορικης. Αλλωστε το λεει και ο τιτλος της στηλης. ''Απο τη σκοπια του απλου χρηστη'' δηλ αυτου που δεν εχει επιστημονικη καταρτιση για το αντικειμενο και απλα προσπαθει να δουλεψει διαβαζοντας τις οδηγιες χρησης του εκαστοτε μηχανηματος και ρωτωντας την τεχνικη υποστηριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 18, 2004 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Και εγώ τον πάω με 1Κ, από τότε που τον πρωτοδιάβασα στους 4τροχούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 19, 2004 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγώ πάλι δεν τον πάω τον κ. Δήμου. Δε μπορεί να βάλει το linux.. φταίει το linux, δε μπορεί να σετάρει τον εκτυπωτή, φταίει ο εκτυπωτής, δεν παίζει το gprs φταίει ο παροχέας. Γιατί δε το πάτε στους αγαπημένους σας τεχνικούς στο πλαίσιο (ή στους πολλούς γνωστούς που έχετε στις αλυσίδες..) το μηχάνημα κ. Δήμου και ασχολείστε με πράγματα που από ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνετε; Ρητορική η ερώτηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 19, 2004 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 κι εγώ αρχικά έβλεπα τη στήλη του με ενδιαφέρον και τη θεωρούσα σχετικά ευχάριστη... μετά από καμια 10ριά τεύχη όμως που συνεχιζόταν το ίδιο ακριβώς κείμενο αλλά με άλλες συσκευές να μη δουλεύουν... ψιλοβαρέθηκα το στυλάκι του, ιδίως όταν γινόταν αφοριστικό, ακόμα και σε συσκευές ή προγράμματα που μου δούλεψαν καρφί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 19, 2004 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Τον Ν. Δήμου τον πάω και γω. Είναι λογικό νομίζω σε κάποιον που δοκιμάζει ένα σωρο συσκευές το μήνα να του τυγχαίνουν διάφορα απρόοπτα, ειδικά ανα δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις. Πάντως δεν τις αγοράζει όλες τις συσκευές κάποιες του τις δίνουν εταιρείες για να τις δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 19, 2004 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Ναι αλλά δεν μπορεί να σχολιάζει αρνητικά την εταιρεία ή το προϊόν επειδή αυτός δεν κατάφερε να το εγκαταστήσει. Και δεν έχει συμβεί μια φορά αυτό. Σε οτιδήποτε έχει πρόβλημα, φταίει ή ο ένας ή ο άλλος, ποτέ ο ίδιος. Θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο περιπτώσεις: Η πρώτη ήταν με το linux όπου και του χάλασε το partition με τα windows (ναι κ. Δήμου το κακό το linux φταίει που χάλασε το partition) και το άλλο με το GPRS όπου δεν μπορούσε να εγκαταστήσει τον driver του κινητού και του έφταιγε η Vodafone. Όπως και να έχει γούστα και συμπάθειες είναι αυτές. Εσάς σας αρέσει ο τρόπος του, εμένα πάλι όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.