Jump to content

Ποιο περιοδικο Η/Υ διαβαζετε και γιατι?

tasosmos

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

απο pcmagazine ram και pc master το πιο αλανθαστο βρηκα το pc master. τα αλλα δυο κανουν κατι λαθη. ΠΑΝΑΓΙΑ μου. εχετε δει nforce 3 400gb?(ram) ε εγω ειδα. ενα δειγμα απο τα φρικτα λαθη. να μην ξερουν ποσο τρεχει η 5950?(pc magazine) ελεος? και ποσα αλλα. ειναι για γελια και για λυπησει.

Προσωπικα τον τελευταιο καιρο προτιμω το PCmag αλλα διαβαζω παραλληλα και RAM-CGO-PC master οποτε εχουν καποιο θεμα που με ενδιαφερει. Το PCmag για μενα ειναι πιο ``in`` και ειναι σαφως πιο αφοσιωμενο στους υπολογιστες απο οτι το RAM που εχει πιο γενικη χροια με θεματα αστρονομιας κτλ και το CGO που ειναι ''ελαφρυ'' ως αναγνωσμα για τους πιο εμπειρους. Το PC master πιστευω οτι ειναι το καλυτερο περιοδικο για παιχνιδια στη χωρα μας ενω το Computer Games δεν με ενθουσιαζει ιδιατερα αλλα μερικες φορες με εκπλησσει ευχαριστα.

Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 01:26]

Διαβάζω που και που τo ram ,αλλά δεν νομίζω ότι είναι αξιόπιστο,όπως και τα υπόλοιπα του χώρου.

φίλε η ερώτηση ήταν για το ποια διαβάζεις και όχι για το ποια ξέρεις.

Μη μου πεις ότι προλαβαίνεις και τα διαβάζεις όλα αυτά.....

Εγώ διαβάζω το ραμ επειδή έχω γίνει συνδρομητής αν και σκέφτομαι να την κόψω αυτη τη χρονιά τη συνδρομή.

διαβάζω επίσης και το pcmagazine (πολύ βλακεία σε σχεση με το ραμ. όχι ότι το ραμ είναι καλο, εξάλλου δεν εχω και μέτρο σύγκρισης κανένα ξένο σοβαρό περισοδικο) λόγω μίας προσφοράς απο τον εκδοτικο οίκο του που μου στέλνει του προηγούμενου μηνός για 1,4 περίπου ευρώ!!

Αλήθεια εσείς όταν λέτε ότι ένα περιοδικό είναι καλό ή όχι με βάση ποια κριτήρια το λέτε αυτό και για ποιο λόγο λέτε ότι κάποια δεν έιναι αξιόπιστα.

όχι ότι διαφωνώ με αυτα αλλά πρέπει κάπου να στηριχτεί και αυτό.

και το ότι κάποια υποστηρίζουν ποιο πολύ τις εταιρείες microsoft(windows), ιντελ (pentium) και nvidia που το στηρίζετε? (αρκετοί θα το πουν) γιατί σοτ τελευταίο ραμ λίγο πολύ έλεγε ότι ο athlon 64 του ρίχνει πολύ του pentium 4.

οκ, ο δήμου είναι φραγκάτος άσχετος (αυτό το μήνα πήρα αυτό το φορητόκαι αυτό το πο΄λυμηχάνημα και αυτό το ποντίκι και αυτή την οθόνη. τον άλλο μήνα θα παρω άλλα...)που φορτώνει και τα λάθη του στα μηχανήματα.

για το pcmag πάλι εκεί συμφωνώ με όσα είπες. Είχα δει μάλιστα πριν κάπου 4-5 μήνες ένα άρθρο - συνέντευξη(σε μάυρο πλαίσιο και με εικόνες από dos και ακολουθίες 101010101001010100010 010 101001 κι έτσι) απο ένα τύπο που τον έλεγαν hacker και σούπερ παράνομο και μπαίνει σε άλλα πισι και κάνει και ράνει και το παιδί έλεγε απλώς κάποιες οδηγίες για το πως να χρησιμοποιήσεις το bitorrent το καζαα και το dc++ (ίσως και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι τώρα) . ELEOΣ ΔΗΛΑΔΗ

για το ραμ να προσθέσω αυτή την τουλάχιστον ΠΟΝΗΡΗ σειρα με τα κωλοβιβλιαράκια : ο πέρης και η γάτα του βλέπουν ποντίκι, η γάτα το κυνηγάει και τελικά παθαίνει ηλεκτροπληξία κτλ.. το σωστό θα ήταν να κυκλοφορούν δύο εκδόσεις, μία με τα βιβλιαράκια απο τη σειρά αυτ και μία χωρίς. (αλλά να μας τα φάνε θέλουν)

Τα περιοδικά είναι πουλημένα γιατί προωθούν αντιπροσωπείες και κατα 2ο εταιρίες. Το άν π.χ το Ram είπε οτι ο Α64 ρίχνει κατα πολύ στον P4 αυτό δείχνει την ασχετοσύνη τους. Ανάλογο Review έχει γίνει εδώ στο Thelab και αποδείχθηκε οτι ο P4 καλά κρατεί. Προσωπικά εγω διαβάζω μόνο για Games, αλλά και πάλι προτιμώ το Surfing.

Αυτο που μου την σπάει σε όλα τα περιοδικά ειναι οτι τα τεστ τους είναι καραπληρωμένα, το RAM πχ τόσα χρόνια δεν είχε πουθένα ουτε 1 για δείγμα ΑΒΙΤ μητρική σε τεστ του, δεν μπορει το NF7-S να είναι best seller (σήμερα) απο περυσι το Πασχα περίπου που κυκλοφόρισε και να μην να το τεσταρουν παρα μονο τους τελευταίους μήνες, να το βγάζουν και 5ο και πέρα, και πρώτα να βγάζουν τα gigabyte/chaincech or msi...

αλλα παρόλα αυτά πέρνω το RAM πιο πολύ (ΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ rulez!!!), το PC MAG δεν βρίσκω λόγο να το αγοράσω, χαζευω να νεα στα διαφορα site και ετσι οποτε το αγοράζω μόνο το ξεφυλλίζω και το παραταω.

Θα τα αγόραζα ευχαρίστως όλα βέββαια αλλα εχουν και 7 euro το καθένα!!! Δεν είναι αρκετα???

Αρχική απάντηση από nycos

Αυτο που μου την σπάει σε όλα τα περιοδικά ειναι οτι τα τεστ τους είναι καραπληρωμένα, το RAM πχ τόσα χρόνια δεν είχε πουθένα ουτε 1 για δείγμα ΑΒΙΤ μητρική σε τεστ του, δεν μπορει το NF7-S να είναι best seller (σήμερα) απο περυσι το Πασχα περίπου που κυκλοφόρισε και να μην να το τεσταρουν παρα μονο τους τελευταίους μήνες, να το βγάζουν και 5ο και πέρα, και πρώτα να βγάζουν τα gigabyte/chaincech or msi...

αλλα παρόλα αυτά πέρνω το RAM πιο πολύ (ΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ rulez!!!), το PC MAG δεν βρίσκω λόγο να το αγοράσω, χαζευω να νεα στα διαφορα site και ετσι οποτε το αγοράζω μόνο το ξεφυλλίζω και το παραταω.

στο θεμα το απαντανε μεσα στα περιοδικα. δεν εφθηνοντε αυτη. αυτη κανουν τις μετρισεις με αποιες μητρικες τους πηγενουν οι εταιριες. 2τερον γιατι πιστευεις οτι μαμα το αβιτ ειναι πιο γρηγορο απο το gigabyte? ασε πιο κανει καλυτερο ο/c μανησια λεμε.

Tα τελευταια 2 χρονια δε περνω τπτ,να παν να ** τα κοπροσκυλα!Ουστ παλιο ασχετιλες,θελετε να κανετε κ review....αι σιχτιρ βραδυατικα

Το καλητερο μεσω ενημερωσης ειναι το ιντερνετ,αρκει να ξερεις που κ πως να ψαξεις :T:

Αρχική απάντηση από jfx [Σήμερα, στις 02:15]

φίλε η ερώτηση ήταν για το ποια διαβάζεις και όχι για το ποια ξέρεις.

Μη μου πεις ότι προλαβαίνεις και τα διαβάζεις όλα αυτά.....

Δηλαδή όταν πιο πάνω δηλώνω ότι διαβάζω το ραμ που και που,εσύ τι καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :...:

Προφανώς αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον ή κάνω λάθος;:cool:

Που και που παίρνω το pc mag ετσι για να διαβάζω κάτι όταν βαριέμαι. Πάντως είναι στάνταρ το γεγονός οτι τα περιοδικά τα παίρνουν χοντρά. Και γιατί να μην τα πάρουν αφού όταν βγάζουν κάτι πρώτο, γίνεται ανάρπαστο. Θυμάστε το TEAC το 40άρι? Όταν το έβγαλαν πρώτο ram και pcmag δεν προλάβαιναν τα μαγαζία να βάζουν στα ράφια, κι ας μην την ήξερε την teac κανεις!

Κανένα πλέον. Παλιά συνδρομητής στο RAM αλλά τσαντίστηκα οταν είδα συγκριτικό καρτών γραφικών και ειχε την 9800προ στην 4η ή 5η θέση, δε θυμάμαι ακριβώς. Και παρόμοια φάση με τα συγκριτικά για της μητρικές. Το ιντερνετ ειναι το καλύτερο μέσο ενημέρωσης, ειναι και τσάμπα και βρίσκεις και πιο πολλές απόψεις.

Computer Για Ολους και καμμια φορα Pcmag. Αναλογα τι αρθρα εχει το καθενα. Παντως συμφωνω οτι στα rewiews τους ολοι ειναι αστα να πανε, αλλα δεν νομιζω οτι καποιος που την ψαχνει περισσοτερο θα αγορασει οτι του προτεινει καποιο περιοδικο προτου κανει και μια ερευνα στο νετ... Απλα το αγοραζω για να εχω κατι να διαβαζω στο WC και οχι για να τα συμβουλευομαι σχετικα με μια αγορα μου....:D:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.