Tasoik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2012 Επειδή το pc είναι σε υπνοδωμάτιο και το stock fan ακούγεται θα ήθελα τα φώτα σας για μια καλή ψυχτρα.Aπο το παλιο κουτι θα βγαλω nfp-12 της noctua οπότε ψάχνω για καλύτερη ψυχτρα μέχρι 40-50ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 τί κουτί έχεις?ή για να το θέσω με μεγαλύτερη ακρίβεια.... ποια είναι η απόσταση από την mo/bo μέχρι το καπάκι του κουτιού?πρόταση 1 scythe mugen 3 πρόταση 2 prolimatech armagedonπρόταση 3 xigmatek aegir γενικά καλός μπούσουλας για την απόδοση είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Φεβρουάριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Cooler Master Mystique 631Σου γράφω τα επίσημα στοιχεια του κατασκευαστήL480 x W205 x H445 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Cooler Master Mystique 631Σου γράφω τα επίσημα στοιχεια του κατασκευαστήL480 x W205 x H445 mmστο site της coolermaster λέει max cpu cooler height 175 mm άρα και οι 3 χωράνε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Κατι αλλο που πρεπει να προσεξεις φιλε μου ειναι το πλατος της ψυκτρας γιατι ισως να εχεις προβλημα με τις μνημες σου. Αν εχουν ψηλα heatspreads ισως να βρισκουν στον ανεμιστηρα η ακομα και στην ιδια την ψυκτρα (βλ.Mugen 3 που εχει 10cm πλατος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasoik Φεβρουάριος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Καμιά άλλη πιο μαζεμένη πρόταση ; H Corsair A50 και η Xigmatek Cooler Gaia είναι καλές ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 μια χαρα ειναι φιλε μου. Ειναι λιγα τα watt του συγκεκριμενου CPU και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Σου συνιστω την Gaia :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Φεβρουάριος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Για να μην κανω καινουργιο ποστ....Αρχικα Καλησπερα....Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα για το pc της υπογραφης μου...Και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο...Ομως επειδη βρηκα την Α50 απο ενα παλικαρι...Αξιζει να παω σ αυτη??Ή τα 10 παραπανω αξιζει να τα δωσω για την Gaia...(οσο κανει η Gaia καινουργια,βρηκα απο ενα παιδι Α50 +3 ανεμιστηρακια led revoltec 120mm) και ελεγα να βαλω τα δυο στην ψυχτρα(εαν γινεται) και το αλλο μπροστα..Ετσι οπως το θετω που αξιζει να στραφω..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Φεβρουάριος 15, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Μια χαρα θα σε καλυψει και η Α50. Go for it:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Φεβρουάριος 15, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 Ωραια..Ευχαριστω πολυ για την αμεσε απαντηση..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.