Jump to content

Αεροψυξη για Intel Ι3 - 2120

Tasoik

Recommended Posts

Επειδή το pc είναι σε υπνοδωμάτιο και το stock fan ακούγεται θα ήθελα τα φώτα σας για μια καλή ψυχτρα.

Aπο το παλιο κουτι θα βγαλω nfp-12 της noctua οπότε ψάχνω για καλύτερη ψυχτρα μέχρι 40-50ευρω.

τί κουτί έχεις?

ή για να το θέσω με μεγαλύτερη ακρίβεια.... ποια είναι η απόσταση από την mo/bo μέχρι το καπάκι του κουτιού?

πρόταση 1 scythe mugen 3

πρόταση 2 prolimatech armagedon

πρόταση 3 xigmatek aegir

γενικά καλός μπούσουλας για την απόδοση είναι αυτό

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξεις φιλε μου ειναι το πλατος της ψυκτρας γιατι ισως να εχεις προβλημα με τις μνημες σου.

Αν εχουν ψηλα heatspreads ισως να βρισκουν στον ανεμιστηρα η ακομα και στην ιδια την ψυκτρα (βλ.Mugen 3 που εχει 10cm πλατος). :)

• 2 weeks later...

Για να μην κανω καινουργιο ποστ....Αρχικα Καλησπερα....Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα για το pc της υπογραφης μου...Και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο...Ομως επειδη βρηκα την Α50 απο ενα παλικαρι...Αξιζει να παω σ αυτη??Ή τα 10 παραπανω αξιζει να τα δωσω για την Gaia...(οσο κανει η Gaia καινουργια,βρηκα απο ενα παιδι Α50 +3 ανεμιστηρακια led revoltec 120mm) και ελεγα να βαλω τα δυο στην ψυχτρα(εαν γινεται) και το αλλο μπροστα..Ετσι οπως το θετω που αξιζει να στραφω..???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.