sotoscorfu Μάρτιος 12, 2012 #261 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 No Comment :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάρτιος 13, 2012 #262 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο !!!!! (σορρυ για τα κεφαλαία αλλά όντως φωνάζω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάρτιος 13, 2012 #263 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Πανέμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Μάρτιος 13, 2012 #264 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 :happy2::happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 13, 2012 #265 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Freakisly beautiful Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 13, 2012 #266 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Πολύ ωραίο!!!Δοκίμασε να περάσεις με UV ασπρο τις λέξεις violet στα fan guards, θα δείχνει πολύ ωραία (πιστεύω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Μάρτιος 13, 2012 #267 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Tι να πει κανεις για αυτο το κοριτσι!!!!!μπραβο karmen1983 οχι μονο για το μερακι σου και την καλη δουλεια σου αλλα και για τισ φωτο σου!Περιμενουμε με αγωνια να το δουμε τελιωμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 14, 2012 #268 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Εσυ πρεπει να εχεις τρομερη υπομονη/ορεξη/μερακι για να τα κανεις ολα αυτα και τοσο καλα.Ειναι πανεμορφο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 20, 2012 Author #269 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 (edited) True Violet Project 16th update Καλησπέρα σας Στο προηγούμενο update είπα θα επιστρέψω σύντομα Δεν ήταν και τόσο σύντομη η επιστροφή όση φανταζόμουν, καθώς περάσαμε απο 40 κύματα. Στον Lakisss μας υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω με Lambo για τον Λάμπη. Να με συμπαθάει, αλλά έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να τα καταφέρω. Δυστυχώς όμως για να πραγματοποιήσω την υπόσχεση, οι θυσίες στην κατασκευή θα ήταν μεγάλες και σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε θέμα δουλειάς που θα πετούσα στα σκουπίδια. Επίσης κάτι που με έκανε να μην προχωρήσω στις αλλαγές (το οικονομικό και την δουλειά θα τα προσπερνούσα) ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη αν το αισθητικό αποτέλεσμα θα άξιζε τέτοια θυσία. Οπότε θυσίασα μία Λαμποργκίνη Επομένως δεν θα σας παρουσιάσω μόνο την δουλειά που έγινε στο Project αλλά και τις ατυχίες μου. Αρχικά ξεκίνησα για τον τρόπο που θα ανοίγει κλείνει το πλέξι των 5 κιλών. Αν θυμάστε σε ένα απο τα πρώτα μου Updates είχα πάρει κάποια αμορτισερ. Αυτά τα είχα υπολογίσει για πιο μικρό κομμάτι πλέξι. Δυστυχώς επειδή το πλέξι που έκοψα αργότερα πέρα απο τεράστιο ήθελε και σπρώξιμο προς τα έξω για να ανοίξει, με τα αμορτισέρ δεν έκανα δουλειά. Επεσε ψάξιμο λοιπόν, αρκετά πμ με τον Νίκο και τον Στέλιο και με τα πολλά καταλήγω στην Blum και στον καταπληκτικό μηχανισμό AVENTOS HL [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Sb42TGHanAU]Custom Upper Cabinet featuring BLUM Aventos HL - YouTube[/ame] Επικοινωνώ με την εταιρία, μαθαίνω ότι δεν θα έχω θέμα με την περιορισμένη διάσταση στο ύψος (26,5εκατοστά) που έχω στο κουτί και μαθαίνω και μία εξωφρενική τιμή για τον μηχανισμό... Οπότε κουμπώθηκα.:...: Τότε ήρθε η ιδέα να μιλήσω σε ένα άτομο που ότι χρειάστηκα ανα πάσα στιγμή, είχε καταφέρει να μου το βρει. Τον καταπληκτικό και τρομερό [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] Φυσικά και βρήκε τον μηχανισμό και φυσικά και δεν έδωσα τα μαλλιά της κεφαλής μου. Πακέτο ο μηχανισμός και στην πόρτα μου λοιπόν την επομένη μέρα :clap: και παθαίνω την πρώτη λαχτάρα. 31 εκατοστά περίπου ο βραχίονας και το εσωτερικό μου Οσο και να πάλεψα, όσο και να έπαιξα με τον μηχανισμό δεν μπόρεσα να κερδίσω αυτούς τους πόντους. Τηλέφωνο λοιπόν στην blum καθώς είχαμε πάρει διαβεβαίωση ότι θα χωρέσει και αμέσως έγινε η διαδικασία για αλλαγή. Χμμμμ Τελικά το μόνο που κατάφερε να χωρέσει ήταν ο μηχανισμός aventos HK [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kdad44e12ww]AVENTOS HK - YouTube[/ame] Παρόλο που ειλικρινά ξενέρωσα απίστευτα δεν είχα και πολλές επιλογές. Το έψαξα πολύ το θέμα και λύση για κάτι άλλο δεν βρήκα. Οπότε πήρα τον ΗΚ Πήρα τις κατάλληλες μετρήσεις και έγινε η εγκατάσταση Οπότε ώρα να περαστούν οι υποδοχές στο πλέξι Μπήκαν λοιπόν και γίνεται η πρώτη δοκιμή Και ναι έβρισκε για μερικά χιλιοστά παρόλο που ο μηχανισμός το πετάει έξω :fist: Εδώ αναγκαστικά ή θα θυσίαζα το μέταλλο ή λίγο απο το πλέξι. Επειδή η κατασκευή πέρα απο το βάρος το δικό της, θα σηκώσει και επιπλέον βάρος, δεν ήθελα να παίξω με την σταθερότητα της. Προτίμησα να φάω λίγο απο το πλέξι λοιπόν. Εγινε και αυτό και στη συνέχεια το γυάλισμα Τέλος τοποθετήθηκε και ένα χερούλι για να βοηθάει στο άνοιξε κλείσε Ωρα για δοκιμές και σε βίντεο η λειτουργία του μηχανισμού. Να πω συγνώμη για την ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν έχω κάμερα. Οπότε ότι κατάφερα με το κινητό Ολα τα λεφτά να σημειώσω είναι ο τρόπος που φρενάρει ο μηχανισμός, το πλέξι κατά το κλείσιμο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6mnUKn6Zr7g]VID_20120320_175244.mp4 - YouTube[/ame] ....to be continued.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 20, 2012 #270 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Εύπλαστο AVENTOS HL, φιδίσιο! Υ.Γ Ποτέ μην ξενερώσεις, ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 20, 2012 #271 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Ρε karmen θα μας τρελάνεις....Πες πόσα θέλεις να φτιάξουμε άλλο ένα ίδιο case για το media pc μου.Τι silverstone και βλακείες... karmen cases Απλάαα :respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 20, 2012 #272 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 20, 2012 #273 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Απλάυπέροχοτοπορτάκιτης. Ταιριάζει και με τη κουζίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 20, 2012 #274 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Τζαμι Καρμεν!!!!! Αλλά να πω την αμαρτία μου μου θυμίζει hi-tech φουρνάκι έτσι όπως ανοίγει :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 20, 2012 #275 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Λοιπόν...να πω και 'γω τα δικά μου. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με το σημερινό update της Karmen και θα σας πω το γιατί: Η ιδέα για τον μηχανισμό ήταν δική μου και στενοχωρήθηκα να πω την αλήθεια όταν δεν χώρεσε...φοβήθηκα ότι την πήρα στον λαιμό μου χρηματικά αλλά και ψυχολογικά. Επειδή τα είπαμε πολλές φορές με pm., είχε απογοητευτεί πολύ με τον μηχανισμό, αλλά τελικά ο καλός ο μάστορας στις στραβές φαίνεται! Μπορεί να είδατε μερικές φωτογραφίες μόνο, αλλά από πίσω έχει πέσει πάρα-πάρα πολύ δουλειά. Χάρηκα πολύ που εκτέλεσε την δουλειά άψογα...γυάλισμα/φάγωμα plexi και τοποθέτηση/ρύθμιση μηχανισμού. Είμαι σίγουρος ότι το video το αδικεί, και ότι το ''hi-tech φουρνάκι'' τα σπάει από κοντά! Τέλος θα πρότεινα Karmen την αλλαγή του χερουλιού με κάποιο plexiglass για να μην αδικεί το σύνολο. Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 20, 2012 #276 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 ........................................................................................................................................................................................................................................... Τέλος θα πρότεινα Karmen την αλλαγή του χερουλιού με κάποιο plexiglass για να μην αδικεί το σύνολο. Συγχαρητήρια! :clap::clap::clap: Αυτό θα συνδυάσει την πρακτικότητα με την διακριτικότητα! Karmen :T::T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάρτιος 21, 2012 #277 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Μπράβο ρε θηρίο , είσαι καλλιτέχνης. Αν και για χερούλι θα προτιμούσα φρεζάτη χούφτα στο σόκορο κάτω .Βέβαια , γούστα είναι αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 21, 2012 #278 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 απλά υπέροχο..μια παρατήρηση μονάχα (χωρίς να θέλω να την "σπάσω") στα δικά μου μάτια δεν μου κάθεται καλά να φαίνεται από μπροστά στο πλέξυ ο μηχανισμός...θα τον ήθελα πιο ¨κρυφό", πχ να κρύβεται από ένα μεγαλύτερο "brushed aluminum style" πλαισιο , όπως αυτό που φαίνεται περιφερειακά .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 21, 2012 Author #279 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Παίδες ευχαριστώ όλους Όσο για τα αισθητικά υπομονή... Το Update είχε να κάνει με την τοποθέτηση του μηχανισμού και την ρύθμισή του. Δεν θα μείνει έτσι όπως το βλέπετε, έχει να τραβήξει πολλά ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 21, 2012 #280 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Ότι είπε ο Φράγμας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts