karmen1983 Δεκέμβριος 10, 2015 Author #521 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 Πήγε καλά η δουλειά. Σήμερα θα έχει Update 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2015 #522 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 Awesome News. Το περιμενω κανα χρονο το update αυτο. Αμαν ρε Αγαπη, ουτε η ubisoft να ησουν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δεκέμβριος 10, 2015 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #523 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 και ναι έχουμε Update!!! Το καλοκαίρι πέρασε και η όρεξη για μαστορέματα επέστρεψε. Δεν είναι και ότι καλύτερο σε 40 βαθμούς να κάθεσαι και να κάνεις τέτοιες βαριές εργασίες. Πλέον αφήνουμε στην άκρη τις μεγάλες κατασκευές και προχωράμε σε πράγματα τα οποία θέλουν ακρίβεια, υπομονή, επιμονή και πάνω από όλα όρεξη και χρόνο. Πριν καιρό είχα κάνει μία to do list και μέσα σε αυτή ήταν 3 πράγματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στο σημερινό update. Το project είχε μείνει σε αυτό το στάδιο για όσους δε θυμούνται: Το πρώτο πράγμα που ήθελα να αλλάξω ήταν τα ροδάκια. Θα γούσταρα πολύ να πάω σε κατασκευή σε τόρνο απο αλουμίνιο αλλά το παρκέ δεν θέλει αλουμίνια, συν ότι να έβαζα λάστιχο τριγύρω ή O-rings θα χάλαγε το concept. Οπότε έψαξα και βρήκα ροδάκια που επάνω να έχουν και το λευκό αλλά και το μαύρο. Μέτρησα καλά τη διάμετρο και το μήκος ενός από αυτά που είχε το τραπέζι και βρήκα ίδιου μήκους μεν, αλλά με 1mm μεγαλύτερη διάμετρο δε. Ε σιγά τα αυγά σκέφτηκα, απλά με ένα τρυπάνι θα κάνω τη τρύπα 1mm μεγαλύτερη. Υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο όμως από ότι καταλάβατε Είναι αυτό το ένα χιλιοστό που καμιά φορά μπορεί να σε σώσει, αλλά άλλες φορές μπορεί να σου προκαλέσει τρομερούς πονοκεφάλους. Δυστυχώς για εμένα έπεσα στη δεύτερη περίπτωση. Όπως έχω ξαναπει μέσα στο project ο σκελετός του τραπεζιού είναι από ένα κράμα μέταλλων που με έχει ταλαιπωρήσει πάάάάρα πολύ και ακόμα τρύπες 3mm ήταν πρόκληση στο να ανοιχτούν ακόμα και με πολύ καλά τρυπάνια κοβαλτίου. Για μία ακόμα φορά χρειάστηκε να τα στάξω χοντρά και να πάρω ένα τρυπάνι της milwaukee πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρω σχετικά εύκολα. Δε ξέρω πόσοι από εσάς θα το πιστέψετε αλλά η κάθε τρύπα μου πήρε συνολικά μαζί με κάποια διαλείμματα για να ηρεμήσω τα χέρια μου και να παγώσει και το τρυπάνι, 2 ολόκληρες ώρες. Τέσσερις τρύπες λοιπόν για ούτε λίγο ούτε πολύ οκτώ ώρες σε σύνολο μέσα από δύο φωτογραφίες. Έτοιμες οι ρόδες και προχωράμε στο δεύτερο σημείο της to do list μου. Αυτά τα πολύ λευκά πλαϊνά που από το εσωτερικό φωτίζονται. Το υλικό κατασκευής είναι από Plexiglass το οποίο έχει αμμοβοληθεί. Οι τρόποι να σπάσεις την ασπρίλα είναι πολλοί και αρκετοί από εσάς θα σκέφτεστε ότι πάμε σε κάποιο αυτοκόλλητο. Nooooooooooooop. Είπα σε προηγούμενο update ότι από εδώ και πέρα δε θα δείτε ούτε laser, ούτε υδροκοπές, ούτε τίποτα που έχει να κάνει με δουλειά μηχανήματος. Όλα στο χέρι θα γίνουν και το κάθε update που θα βγαίνει (αν και δεν είναι πολλά ακόμα) θα έχει τον κίνδυνο της καταστροφής του εκάστοτε κομματιού. Αλλά αυτά είναι που θα μείνουν στο τέλος Οπλίστηκα με υπομονή, έκανα γιόγκα μερικές ώρες και πήρα τη μεγάλη απόφαση. Να σκαλιστούν τα plexi και επάνω σε αυτά να γίνουν δύο βιολέτες. Μία στο κάθε ένα. Εψαξα στο net βρήκα ένα σχέδιο που μου άρεσε και άρχισε η προσπάθεια. Μολυβάκια, γομολάστιχες, καλλιτεχνικές ανησυχίες, γράψε, σβήσε και καταλήγουμε κάπου εδώ, όπου με μία πρώτη ματιά έχω αυξημένες απαιτήσεις σε λεπτομέρειες. Αυτό το κατάλαβα αργότερα όταν έπιασα στα χέρια μου τα φρεζάκια, οπότε κάποια σημεία διορθώθηκαν για να είναι δυνατό το σκάλισμα. Τα φρεζάκια που χρειάστηκα φαίνονται στη παρακάτω φωτογραφία και είναι μία ευγενική χορηγία του @sotoscorfu, τον οποίο και ευχαριστώ για μία ακόμη φορά. Ξεκίνησα και επειδή δεν ήθελα να διακόπτω τη διαδικασία για φωτογραφίες έστησα τη κάμερα και την είχα να καταγράφει την όλη διαδικασία η οποία τράβηξε πολύ. Μόλις τελείωσα έκανα ένα μπανάκι στο πλαϊνό μιας και είχε λερωθεί αρκετά και μόλις στέγνωσε, άρχισε το γέμισμα με ακριλικό χρώμα. Έγιναν πολλές στρώσεις (αν θυμάμαι καλά 4) για να έρθει το αποτέλεσμα και να γίνει όπως ακριβώς το θέλω. Για πρώτη προσπάθεια δε το συζητώ πήγε πέρα από κάθε προσδοκία και έτσι απέκτησα την αυτοπεποίθηση να προχωρήσω και στο δεύτερο πλαϊνό, κάνοντας τα ίδια βήματα Έτσι λοιπόν μετά από μπόλικη δουλειά δύο πράγματα που ήταν στη to do list έγιναν και το βασικό; Έγιναν χωρίς να χάσω κομμάτια από το project, κάτι που θα ήταν χτύπημα τόσο στη ψυχολογία μου, όσο και στη τσέπη μου. Πάμε στο πιο επικίνδυνο κομμάτι της to do list μου και τελευταίο για το σημερινό Update (αργησα να ανεβάσω αλλά δε μπορείτε να πείτε ήταν ένα μεγάάάάλο update) Αυτό έχει να κάνει με το μεγάλο Plexi παράθυρο του project που είναι 2 πόντους σε πάχος. Είναι επικίνδυνο γιατί όπως θα θυμάστε μερικοί (αλήθεια θυμάστε; ) στις δύο κάθετες πλαϊνές πλευρές του, το είχα πάρει φάλτσο. Το αποτέλεσμα είναι σε εκείνο ακριβώς το σημείο το υλικό να είναι πάρα μα πάρα πολύ λεπτό και αν δε το περιποιόμουν λίγο, δε θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα από ένα καλό μαχαίρι. Και τι μας νοιάζει θα μου πείτε; Σε προηγούμενο update ανέβασα τη κατασκευή ενός τραπεζιού για router. Ο λόγος είναι αρχικά για να έχω ανα πάσα στιγμή έτοιμο το ρουτερ για διάφορες εργασίες και αφετέρου, να μην αφεθώ στις ορέξεις του κάθε μάστορα στο να χρεώσει όσα θέλει τη τρελή που μπήκε στο μαγαζί του και ζητάει να της κατεβάσει μισό χιλιοστό κάτω ένα κομμάτι plexi. Αυτό το μισό χιλιοστό απο ότι καταλαβαίνετε είναι επικίνδυνο στο σημείο που το υλικό είναι πολύ λεπτό. Κάπου εδώ να ομολογήσω ότι αν έσπαγε το κομμάτι ισως και να παρατούσα το Project, μιας και πέρα απο το ότι είναι ακριβό, έχω ρίξει και πολύ δουλειά πάνω του. Ευτυχώς όλα πήγαν σύμφωνα με τη τύχη του πρωτάρη και κάπου εδώ τελειώνει ένα μεγάλο και αργοπορημένο update Όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία απο πάνω το ρούτερ έκανε το σκάλισμα αλλά δεν άφησε και τοσο καθαρό το plexi. Λογικό φυσικά κάτι τέτοιο, οπότε πάρτε την υπομονή σας, τα γυαλόχαρτά σας, κάντε μου και έναν μέτριο καφέ και ελάτε να τρίψουμε μαζι την επιφάνεια για να τη κάνουμε να δείχνει πιο νεαρά ΣΧΕΔΟΝ τελειώσαμε με το μεγάλο παράθυρο. Ο κίνδυνος δε πέρασε ακόμα οπότε τα λέμε ελπίζω σύντομα 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2015 #524 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 αλήθεια θυμάστε; Ναι , κανουμε 20-25 σελιδες πισω και θυμομαστε. Οσοι δε θυμουνται , αξιζει ενα διαβασμα απο την αρχη, ειναι εξαιρετικο το project! Ευτυχώς όλα πήγαν σύμφωνα με τη τύχη του πρωτάρη Γκουχ γκουχ... Δηλαδη τι θα βλεπαμε αν δεν ηταν του πρωταρη; Η μανια σου για τη λεπτομερεια κανει και τη διαφορα... Ευγε , πραγματικα! Καλη συνεχεια , και ελπιζουμε να βρεις το χρονο και την υπομονη για να γινει και πιο συντομα! Οχι οτι δεν εχει παρει την τελικη του μορφη του project δηλαδη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 10, 2015 Author #525 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 @tommybertsen, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια να πω επίσης ότι ενημερώθηκε και το post No3 με links από κάθε update. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 10, 2015 #526 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2015 "Ο τολμών νικά"! Ένα ρητό που στη συγκεκριμένη κυρία, το έχω δει σε εφαρμογή πολλές φορές με αποκορύφωμα -Αγάπη συμπάθα με αλλά θα σε "δώσω" - την -επιτυχή παρακαλώ!- αντικατάσταση SMD τραζίστορ από κάποιο LED controller, με το . . . . . . . . φλόγιστρο της μαρέγκας ! ! ! ! ! Αγάπη τώρα μπορείς να μας πεις σε ποιόν άγιο έταξες να μην χαλάσει το "ξυράφι" των δυο πλάγιων ακμών!!! Και τώρα αφήνοντας τα αστεία στην άκρη, αυτό που βγαίνει από εδώ, είναι ότι πέρα από το κλασικό (τα εργαλεία δεν κάνουν το μάστορα), το κύριο είναι ότι μπορείς με απλά μέσα να φτιάξεις πράγματα που θα χρειαζόντουσαν πολλά χρήματα για να έχεις την επαγγελματική έκδοσή τους. Με μερικά απλά σανίδια, προσοχή και καλή κατασκευή, μπορείς να κάνεις πολλά, μέχρι και να "ξυρίσεις" ένα αθέρα από εύθραυστο υλικό χωρίς να σπάσει ! Οπότε, καλός είναι ο θαυμασμός, αλλά ακόμα καλύτερη η μίμηση του παραδείγματος! Έλα να βλέπω νέες κατασκευές και κυρίως νέους μαστόρους! ! ! Αγάπη να σαι καλά εσύ και η "τρέλα" σου, σε ευχαριστούμε για ένα ακόμα παραδειγματικό βήμα στο project σου! Καλή δύναμη και στα επόμενα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 11, 2015 Author #527 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2015 την -επιτυχή παρακαλώ!- αντικατάσταση SMD τραζίστορ από κάποιο LED controller, με το . . . . . . . . φλόγιστρο της μαρέγκας ! ! ! ! ! Θα μου το "χτυπάς" για πολύ καιρό ακόμα αυτό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 11, 2015 #528 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2015 Εμ! Θα κάνει καιρό να περάσει το σοκ!!! Αλλά εκεί που "κουφάθηκα" , ήταν ότι επέζησε! Εδώ παίρνεις το κολλητήρι ρυθμίζεις θερμοκρασία και πάλι κάνεις και δυο τάματα καλού κακού ! Ακόμα θυμάμαι τα δόντια μου να χτυπάνε από τη φρίκη !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Δεκέμβριος 11, 2015 #529 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2015 Οταν έχεις όρεξη κάνεις παπάδες,και όταν δεν έχεις παλι παπάδες κάνεις θέλει θάρρος η κατεργασία στο παράθυρο πόσο μαλλον όταν ξέρεις πόσο κάνει και το έχεις πληρώσει Δεν το περιμενα να έχεις τέτοιο χέρι στο σκάλισμα respect λοιπόν για όσα κάνεις και πάντα τέτοια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2016 Author #530 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Spoiler Περνάμε Windows εμείς 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2016 #531 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 To πρωτο game που θα εγκαταστησεις, βρηκα ποιο θα ειναι: Οριστε Καλή συνέχεια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2016 Author #532 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 καλόοοοοοοοοοοο Θα έχετε το τελικό update μέσα στη μέρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 11, 2016 #533 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Άντε λοιπόν..... να το δούμε και ολοκληρωμένο... (Όταν είδα στις ειδοποιήσεις τον τιτλο του θέματος μου έπεσε το κινητό απο τα χέρια. Χαχαχα) Στάλθηκε από το Asus Z 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #534 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Μετά από αρκετό καιρό, μετά από πολλές φωτογραφίες, μετά από πολλές αναποδιές, μετά από πολύ υπομονή και επιμονή ολοκληρώθηκε το Project και μαζί με αυτό μεγάλωσε και εξελίχθηκε και η δημιουργός του Θέλω αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, πριν προχωρήσω στην περιγραφή του τελικού Update. Μου δώσατε δύναμη, την απαραίτητη ώθηση, αλλά και τις γνώσεις σας απλόχερα όποτε τις χρειάστηκα. Αν δεν είχα ανεβάσει το project στο TheLab.gr, δε θα έφτανε εδώ που έφτασε, αλλά και όσα έμαθα, ίσως να ερχόταν κάποια στιγμή, αλλά θα χρειαζόμουν πολλά-πολλά χρόνια και να σπάσω πολλές φορές τα μούτρα μου. Δε το κρύβω ότι αρκετές φορές κάθομαι και το διαβάζω από την αρχή ξανά και ξανά. Γελάω με τον εαυτό μου όταν έλεγα το τρυπάνι βελόνι. Όταν σας ρώτησα, τι είδος τρυπάνι ήταν ένα ξυλοτρύπανο που είχα βρει σε μια παλιά εργαλειοθήκη. Όταν δεν ήξερα πόσο κοστίζει, αλλά και πως να διαλέξω ένα κολαούζο, αλλά και τόοοοοοοσα άλλα. Το Project πέρα από το πως εξελίχθηκε ένα τραπέζι που ήταν για πέταμα, δείχνει και την εξέλιξή μου στον τομέα του modding. Sorry για το μελόδραμα αλλά πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος με την ολοκλήρωση του True Violet. Το βάρος της ευθύνης προς όλους εσάς που το διαβάσατε, το στηρίξατε, το πιστέψατε και που με τον τρόπο σας μου ζητούσατε να το πάω όσο πιο μακριά μπορώ. Και δεν εννοώ χρονικά Σας το λέω ειλικρινά... Ακόμα και εγώ που το έφτιαξα δε μπορώ να πιστέψω ότι έφτασε σε αυτό το σημείο, ότι ανακατεύτηκαν τόσα και τόσα υλικά και ότι από την απλή κατασκευή που είχα στο μυαλό μου, ξαφνικά βρέθηκα να το χαλάω να το ξαναφτιάχνω για να γίνει όλο και πιο καλύτερο. Αν θα μπορούσα ακόμα και τώρα θα το χαλούσα όλο και θα το ξαναέκανα με νέες ιδέες που έχω, αλλά έτσι δε θα τελείωνε ποτέ! Θα σταματήσω όμως το μελόδραμα γιατί αρκετά σας είχα να περιμένετε τόσο καιρό Όλα άρχισαν από ένα δυσάρεστο γεγονός και χρειάστηκα ας πούμε εργασιοθεραπεία. Δούλευα αρκετές ώρες κάθε μέρα χωρίς σταματημό και παρόλα αυτά, ένιωθα ξεκούραστη. Το μυαλό ήταν αλλού και έκανε κάτι που του άρεσε πλέον. Οπότε σε αυτές τις ώρες, "έμπλεξε" και το καημένο το τραπέζι. Όσα είχατε δει από θέμα καλωδιώσεων ξηλώθηκαν. Όπως σας είπα, μαζί με το project εξελίχθηκε και η δημιουργός Οπότε κάποια πράγματα που είχα κάνει παλιά, πλέον δεν μοιάζανε σωστά στα μάτια μου και έπεσε κλάδεμα. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω, είναι να αποφύγω όσο γίνεται περισσότερο να ασχολούμαι με καλώδια και εξαρτήματα που βρίσκονται στο εσωτερικό. πχ αν με τη παλιά σύνδεση ένα Molex πάθαινε κάτι ή κάποιο βύσμα ανεμιστήρα ξεκούμπωνε, έπρεπε να βγει το πάτωμα να κάνω δουλειά και να τα ξαναβάλω όλα στη θέση τους. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ! Οπότε σκέφτηκα το εξής απλό Γιατί να μην έχουμε 2 ας τα πούμε έτσι τροφοδοτικά; Ένα εσωτερικό να δίνει ρεύμα σε 24Pin, 8pin και δίσκο και ένα έξω που θα αναλάβει τους ανεμιστήρες, τις λεντοταινίες, το φωτισμό του mobo stand και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα αν αργότερα το θελήσω, να μπορέσει να τροφοδοτήσει περισσότερα fans, αντλίες, κλπ κλπ κλπ ναι ξέρετε που το πάω στα νερά ή τέλος πάντων ότι θελήσω και αν το θελήσω... Κάπως έτσι πέσανε κάτω μολύβια και χαρτιά. Πήρα μία πλακέτα, βύσματα για ανεμιστήρες -που πρέπει να ευχαριστήσω τον Στέλιο για το Κυριακάτικο delivery που μου έκανε καθώς μου τελειώσανε τα βύσματα, αλλά και για τις συμβουλές του- το κολλητήρι στο χέρι, έκανα τον σταυρό μου ανατολικά και ξεκίνησαν οι κολλήσεις. Αυτό ήταν το πίσω και εδώ είμαστε στο μπροστά και για να μη μας πιάσει το κακό το μάτι κολλήσαμε και μία αντίσταση ανάποδα Δύο πράγματα για την πλακετούλα. Αριστερά και πάνω έχει την"άτυπη" είσοδο από το molex του τροφοδοτικού του TV. Δεξιά, βγάζει 2 molex τα οποία θα τροφοδοτήσουν τις λεντοταινίες που θα δούμε αργότερα και ακριβώς από κάτω, έχει 6 θέσεις για ανεμιστήρες, όπως επίσης και 3 LEDs αλλά και 2 jumpers. Τι κάνουν όμως τα Jumpers; Όταν τα jumpers είναι στη δεξιά θέση, όπως το δεξιό στη φώτο παραπάνω, το αντίστοιχο λαμπάκι από κάτω ανάβει έντονα και δίνει την πληροφορία ότι η έξοδος είναι στα 12V, άρα και οι ανεμιστήρες γυρνάνε σε φουλ στροφές. Όταν το jumper είναι στα αριστερά, τότε το φως στο αντίστοιχο LED πέφτει και μας δίνει την πληροφορία ότι η έξοδος είναι στα 7V. Ένας mini fan controller λοιπόν μαζί με εξόδους Molex σε μία πλακέτα. Στη παρακάτω φωτογραφία, αν και είναι χάλια, μπορείτε να δείτε τη διαφορά στο φωτισμό των LEDs ανάλογα αν το αντίστοιχο jumper είναι στα 12 ή στα 7V. Το κόκκινο υποδηλώνει φυσικά ότι πάει ρεύμα στην πλακέτα. Οπότε έπρεπε να της βρούμε και μία βασούλα Ένα κομμάτι πλέξι από ρετάλι που μου είχε μείνει, κόπηκε στις διαστάσεις της πλακέτας, τρυπήθηκε και με τέσσερις αποστάτες, την πήρε υπό την προστασία του, έτοιμη να υποδεχθεί τους ανεμιστήρες και το φωτισμό του Project. Με αυτό το τρόπο λοιπόν ο μόνος λόγος να αποσυναρμολογηθεί το εσωτερικό, είναι να καεί το τροφοδοτικό. Είναι ένα σενάριο που το τρέμω γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά επάνω του. Όμως έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που έγινε και ας ήμουν άπειρη τότε. Είχα όμως περίσσιο θράσος Και φυσικά τα απαραίτητα ταμπελάκια που θα πάνε πάνω σε κάθε καλώδιο για να ξέρω τι και πως. Στη συνέχεια, άφησα αυτού του είδους τα ηλεκτρονικά κατά μέρος, ξήλωσα τις λεντοταινίες που είχα βάλει και προτίμησα να βάλω RGB. Τις ξήλωσα για 2 λόγους: Ο ένας είναι ότι ήθελα να έχω την επιλογή RGB και ο άλλος ότι ήθελα να μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν κατά βούληση, όπως και να είναι ανεξάρτητες αυτές του εσωτερικού, από αυτές των πλαϊνων. Ο κοντρόλλερ που επιλέχθηκε είναι WIFI μιας και με τους κλασικούς με υπέρυθρες, είχα conflict με το τηλεκοντρόλ του ενισχυτή. Πέρα το γεγονός ότι ξηλώθηκαν οι παλιές και μπήκαν οι νέες, άλλαξα και το ένα από τα δύο προφίλ αλουμινίου στο εσωτερικό και σε όλες τις πλαϊνές λεντοταινίες μπήκε προφίλ 45o με diffuser. Θα ήμουν απαράδεχτη αν από βαρεμάρα δε το έκανα, όπως επίσης όλες οι άκρες των νέων πλέον καλωδίων να ντυθούν με ακροχιτώνια Οπότε μέσω εφαρμογής από το κινητό, πλέον ανάβουν, σβήνουν, αναβοσβήνουν κλπ Πάμε τώρα στο παράθυρο... Τρίφτηκε, μπήκε πάνω του ταινία και βάφτηκε σε μαύρο ματ. 3 στρώσεις μαύρου ματ και 2 στρώσεις ματ διάφανου βερνικιού για προστασία, είχαν την τιμητική τους. Πριν δούμε το πλαϊνό βαμμένο ας δούμε ένα υλικό που το βλέπουμε σπάνια σε case modding. Τον πολυμερή πηλό. Είναι σαν πλαστελίνη και αν έχετε και μηχανή για μακαρόνια, τότε δουλεύεται πολύ πολύ εύκολα. Έγινε ένα φύλλο ντεγκραντέ στη μηχανή που ξεκινάει από μωβ και καταλήγει σε λευκό, όπως και ένα μακαρόνι με λευκό και μαύρο για να φτιάξουμε.... Μα τι άλλο; Βιολέτες!!!!! Και αφού ψήθηκαν στον φούρνο με ελεγχόμενη παρακαλώ θερμοκρασία Πήραν τη θέση τους Μετά στον εκτυπωτή τυπώθηκαν σε χαρτί οι λέξεις True Violet. Με πολύ υπομονή και αφού μπήκε το χαρτί επάνω στον πηλό για να βοηθήσει, κόπηκε λευκός πηλός και για να κάνουμε και την "π0υτ@νια", μία μπιλίτσα μωβ και σχηματίστηκε το όνομα του Project Σειρά πήρε ο ssd. Ντεγκραντέ και εδώ από μαύρο σε βιολετί αυτή τη φορά και εγκατάσταση αφού περάστηκε και ένα σατινέ βερνίκι. Τελευταία πινελιά μία βιολέτα για το τροφοδοτικό που ψήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε τα 2 πέταλα να πάρουν το σχήμα των εδρών του κυβου του τροφοδοτικού. Και έφτασε η ώρα της φωτογράφισης του Project! Καλή ήταν η ευκολία με το κινητό όσο μαστόρευα, αλλά κάπου εδώ του αξίζουν μερικές φωτογραφίες κάπως πιο καλές. Η από πάνω φωτογραφία έχει επεξεργαστεί στο photoshop όσον αφορά το χρώμα των λουλουδιών στο plexi παράθυρο, το χερούλι και το όνομα. Ο λόγος είναι ότι η μηχανή λάλησε με το βιολετί μέσα και έβγαλε κόκκινα τα έξω. Όπως επίσης είχε τη τάση να πηγαίνει τα χρώματα προς το ροζ. Αν κάποιος με ρώταγε τι θα άλλαζες, η απάντηση θα ήταν πολλά, πάρα πολλά και ίσως να μην κρατούσα τίποτα από όσα έκανα, με εξαίρεση το Plexi παράθυρο. Αν κάποιος με ρώταγε αν θα άλλαζα το χρώμα η απάντηση είναι όχι Μπορεί να μην είναι ένα Project που θα ήθελε να το έχει κάποιος από εσάς βάση χρώματος και λουλουδιών, αλλά είναι ένα project που με χαρακτηρίζει και έχει γυναικεία πινελιά. Επίσης, όταν το ξεκίνησα είχα βαρεθεί το μαύρο-κόκκινο, το μαύρο-μπλε κλπ. Τέλος, αν κάποιος μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω μερικά χρόνια και να ερχότανε τότε με τις τελικές φωτογραφίες του project και να μου έλεγε, έτσι θα το κάνεις, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι από ποιο τρελοκομείο το έσκασε. Αυτό που είχα στο μυαλό μου τότε, δε πλησίαζε ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αυτό που βλέπουν τα μάτια μου τώρα και ας θα το άλλαζα όλο ακόμα και τώρα αν μπορούσα. Οπότε αν με ρωτήσετε αν είμαι ευχαριστημένη, η απάντηση είναι πολύ παραπάνω από απλά ευχαριστημένη και χαίρομαι που έπιασε λιμάνι το project, έστω και αργοπορημένα. Όπως είχε πει και ο Γιώργος, "Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!" 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 11, 2016 #535 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Δυστυχώς στο Tapatalk δεν φαίνονται καθόλου οι εικόνες! Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2016 Author #536 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Δυστυχως με το ταπα δε ξερω τι παιζει απο κινητο ειμαι τωρα μεσω mobile theme και φαίνονται κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 11, 2016 #537 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο από μένα! Μπορεί σίγουρα σαν θέμα να μην ανήκει στα αντρικά γούστα, αλλά αναμφισβήτητα έχει πέσει πολύ δουλειά, και προτείνω όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει να το διαβάσουν απ' την αρχή. Τα λουλουδάκια από πηλό στο τελευταίο update είναι ένα μικρό δείγμα της λεπτομέρειας που έχει δοθεί στο όλο εγχείρημα. Να πω εδώ ότι με το συγκεκριμένο project η Karmen πήρε το "βάπτισμα του πυρός" σε δύσκολες κατασκευές, αν και με πάρα πολλές επιφυλάξεις στην αρχή. Επειδή τυγχάνει να έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές για λεπτομέρειες της κατασκευής, υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, κάποιες αναποδιές, αλλά το τελικό αποτέλεσμα την δικαίωσε με το παραπάνω. Επειδή το έχω δει από κοντά οι φωτογραφίες το αδικούν πραγματικά. Karmen εύχομαι τα καλύτερα με ακόμη περισσότερη φαντασία και δημιουργικότητα. για να μη ξεχνιόμαστε..., αυτά τα δεματικά που έγραψες επάνω τι είναι; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2016 #538 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: πέρα από το πως εξελίχθηκε ένα τραπέζι που ήταν για πέταμα, δείχνει και την εξέλιξή μου στον τομέα του modding. @karmen1983 Εχω 2-3 τραπεζακια για πεταμα, wanna help me out ? Πραγματικα αξιζε την αναμονη, αυτο το project ειναι τρομακτικα τρομερο! Προσοχη στην λεπτομερεια, ως συνηθως, και αποτελεσμα που ειναι αριστο και δικαιωνει τον δημιουργο! Φανταζομαι το ιδιο ακριβως σε ασπρομαυρο-ΠΑΟΚτσιδικο Πολλα, πολλααα συγχαρητηρια!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 11, 2016 #539 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 11, 2016 Author #540 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2016 Σας ευχαριστω βρε παιδες δισταζα πολυ να υο ανεβασω μιας και ειναι πραγματικα πολυ γυναικείο. Χαιρομαι ειλικρινα που σας αρεσε και πανω απο ολα που εκτιμηθηκε η δουλεια Σας χρωσταω πολλα... πωπω μαρθα βουρτση ακουγομαι γμτ.... Αααααααα στο πολυ σοβαρό. Νικο τα ζητας δεματικα με ταμπελακι/ετικετα βγαινουν σε διαφορα νουμερα οπωε και τα κλασικα. Σορρυ για τυχον typo αλλα ειμαι απο κουνητο. Και παλι σας ευχαριστώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts