karmen1983 Δεκέμβριος 12, 2012 Author #461 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Πωπωπω Νίκο Thanks ρε συ την περίμενα πως και πως την φώτο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 24, 2013 #462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Πότε θα έρθει καινούργιο update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 24, 2013 Author #463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιανουάριος 24, 2013 #464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάϊος 10, 2013 #465 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 πολυ καλη δουλια μπραβω σου εισαι εξερετηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 10, 2013 Author #466 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 Ευχαριστώ αλλά μη μου τους αναστατώνεις και το έιχαν ξεχάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 10, 2013 #467 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 O λαός δεν ξεχνά το True Violet projecttttt!Σε ποιό στάδιο το είχες αφήσει είπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 10, 2013 Author #468 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2013 προσπαθώ να δω σε ποια γωνιά του σπιτιού ταιριάζει καλύτερα για να μην ενοχλεί τα review samples που έχουν φτάσει στο ταβάνι Επι του σοβαρού είμαι σε φάση σχεδίων για κάποιες κατασκευές Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Ιούνιος 19, 2013 #469 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 Ευχαριστώ αλλά μη μου τους αναστατώνεις και το έιχαν ξεχάσει Δεν το έχουμε ξεχάσει . Για πες, πως πάει το project? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 19, 2013 Author #470 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2013 (edited) Καλά είναι με όλα του τα σωθικά πεταμένα έξω. Οπως είπα είμαι σε φάση σχεδίων για κάποιες κατασκευές Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 19, 2013 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 10, 2013 #471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 3 μήνες μετά απο το τελευταίο σου πόστ εδώ... τι γίνεται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2013 Author #472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Μέχρι 19/9 έχουμε καιρό για τους 3 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Σεπτέμβριος 10, 2013 #473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Πραγματικά έργο τέχνης περισσότερο παρά υπολογιστής !!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν εγώ περιμένω με αγωνία να το δω ολοκληρωμένο.Σήμερα από το πρωί έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Λοιπόν μέχρι τις 19/9 ελπίζω να δω το κουτιολοκληρωμένοΕυχαριστώ που είδα κάτι τόσο καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 10, 2013 Author #474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Καταρχήν καλως όρισες και ευχαριστώ που το πρώτο ποστ σου είναι στο Project μου. Δεν ξέρω αν θα έχω update μέχρι τις 19 αλλά το παλεύω μαζί με πολλά άλλα. Οπότε υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Σεπτέμβριος 10, 2013 #475 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Να είσαι καλά δεν πειράζει ας είναι και αργότερα.Μόνο να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 11, 2013 #476 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 Ας κλειδώσει κάποιος το θέμα μέχρι το επόμενο update γιατί παθαίνουμε καρδιακό κάθε φορά που κάποιος ποστάρει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 4, 2014 #477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 πάει πέρασε "ένας χρόνος" και ακόμα δεν είδαμε update τι φάση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 17, 2014 Author #478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 (edited) Update? Μπα δε νομίζω. Σιγά μη χαλάσω τη παράδοση Το True Violet που λέτε καλά είναι. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά χρόνος βρέθηκε για να γίνει το μεγάλο βήμα. Πριν όμως φτάσουμε στο τελικό update, θα ακολουθήσουν μερικά updates απαραίτητα για να προχωρήσω το project. Αυτά τα Updates έχουν να κάνουν με κάποιες κατασκευές που πρέπει να γίνουν. Όσοι παρακολουθείτε το project (αν το θυμάστε βέβαια και δε το έχετε ξεχάσει ) λίγο πολύ καταλάβατε ότι γεννήθηκε μέσα σε μία κουζίνα . Επειδή η γράφουσα με τον καιρό απέκτησε και άλλα πράματα στο κεφάλι της, έπρεπε κάτι να κάνει με το θέμα χώρου και οργάνωσης και να αφήσει αυτό το σπίτι στην ησυχία του! Η λύση ήταν μπροστά μου, αλλά αρνιόμουν πεισματικά να τη δω. Ο λόγος; Ότι ήθελε πολλή δουλειά και γερό στομάχι να πραγματοποιηθεί. Για το δεύτερο δε φημίζομαι Συνεπώς, ας δούμε τι έγινε όσο καιρό γκρινιάζατε για να δείτε κάποιο update… Υπήρχε ένας χώρος που λέτε (προθάλαμος πριν ανέβεις ταράτσα) ο οποίος παλιά (προ Κάρμεν εποχής) χρησιμοποιούνταν σαν πλυσταριό. Είχε να πατήσει άνθρωπος μέσα κάπου 18 χρόνια από ότι έμαθα, οπότε καταλαβαίνετε τι μπορεί να συνάντησα όταν μπήκα για πρώτη φορά μέσα. Μπα! Λίγα φαντάζεστε… Δυστυχώς δεν είχα το μυαλό μου σε φωτογραφίες για να δείτε το πραγματικό πριν και το μετά. Αλλά ας αρχίσω τη περιγραφή. Το δωμάτιο είναι που είναι μικρό, αλλά είχε και έναν παλιό καυστήρα μέσα, μία μαρμάρινη γούρνα η οποία ήταν μαύρη και άραχνη και έναν θερμοσίφωνα. Ω ναιιιι θερμοσίίίίφουναααααα. Η κάτοψη του χώρου μαζί με τις διαστάσεις ακολουθεί. Το σχέδιο καλά τα έλεγε αλλά είχα μία to do list. 1) Να καθαρίσω να απολυμάνω. Μάσκες, γάντια, χλωρίνες και λάστιχο μέσα. 2) Αφού καθάρισα διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει γείωση, αλλά το δωμάτιο γειώνεται μέσω των σωλήνων νερού (υπήρχε ας πούμε αλλά είχαμε και διαρροή). Ο πίνακας δείχνει τα χρόνια του και με αυτά έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι δε παίζουμε. Εκ νέου ηλεκτρική εγκατάσταση λοιπόν, μαζί με ρελέ διαφυγής. 3) Αφού έγινε και αυτό ξύσιμο τοίχων, στοκάρισμα, βάψιμο (σε μπεζάκι και σε κεραμιδί). Κουραστήκατε; Μισό έχει και άλλα 4) Αφού έγινε ΚΑΙ αυτό έπρεπε να τρίψω και να βγάλω τη σκουριά από τη σκάλα που οδηγούσε ταράτσα και να περαστεί μετά με σφυρήλατο ασημί hammerite, αλλά και να ζωντανέψω με βερνίκι πέτρας τον καυστήρα. 5) Αφού έγινε και αυτό σειρά πήρε ο σχεδιασμός των πάγκων. Εδώ μου έφυγε κάθε μαγκιά. Το δωμάτιο έχει πέτρινους τοίχους και το άνοιγμα οποιασδήποτε τρύπας για να περάσω στηρίγματα στους τοίχους, ήταν μάθημα υπομονής, δύναμης, επιμονής και πώς να μην απογοητεύεσαι. 6) Στηρίγματα βαρέως τύπου στους τοίχους. Μασίφ κομμάτια ξύλου για την ένωση των πάγκων, βίδες 10 πόντων μήκους με ούπα και ο πρώτος πάγκος έτοιμος. Γωνία ο δεύτερος πάγκος και επόμενη πρόκληση άνοιγμα τρυπών σε μαρμάρινη στρώση και από πίσω πέτρινος τοίχος. Δε σας λέω τίποτα! 7) Όλα έβαιναν καλώς και σιγά σιγά άρχισα να βλέπω ένα μικρό εργαστήρι να παίρνει μορφή. Τοποθετήθηκαν μερικά σκαφάκια, συρταριέρες και γάντζοι, το κολονάτο πήρε τη θέση του και κάπου εδώ σταμάτησε ένας μαραθώνιος δεκαπέντε ημερών εργασιών (και πέντε ημερών ξεκούρασης μέχρι να επανέλθουν πόδια, χέρια, μέση στη θέση τους), που εσείς θα τις δείτε μέσα από μερικές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι στο αρκετά μετά το πριν και στο μετά, πριν όμως το σήμερα. Από το πολύ πριν δεν έχω (και να είχα ίσως και να μην ανέβαζα με το χάλι που υπήρχε). Οι εργασίες δε τελείωσαν αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη οπότε συντονιστείτε. Είναι κάποια updates που δεν έχουν να κάνουν με το True Violet αυτό καθεαυτό, αλλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί. Οπότε αξίζει ένα break για να δούμε τι γίνεται κάθε φορά για να ανέβει ένα update σε ένα project με μερικές φωτογραφίες Και στο πως είμαστε στο πολύ περίπου σήμερα... edit: βρεθήκανε μερικές ακόμα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 17, 2014 #479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Καλή αρχή ! δεν μπορώ να πώ , αυτή έχει γίνει, αλλά ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ θερμά σου εύχομαι !!!! Ελπίζω μέσα στο πρόγραμμα να είναι και κάνα ράφι γιατί σε λίγο καιρό δε σε βλέπω να την παλεύεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 17, 2014 Author #480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 thanks Στέλιο!! Βρεθήκανε μερικές ακόμα και μπήκαν στο τέλος. Είναι απο τη φάση εγκατάστασης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts