haris013 Ιούνιος 1, 2012 #361 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 εξαιρετικο το προτζεκτ!!! συγχαριτηρια! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Ιούνιος 4, 2012 #362 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 seniora κανενα update παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 4, 2012 Author #363 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 τσου Υπομονή παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2012 Author #364 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 (edited) Project True Violet 18th update Καλησπέρες στα Λαμπόπαιδα... Πριν ξεκινήσω την περιγραφή της υπόθεσης να σας πω ότι λυπάμαι που τα Updates αργούν αλλά κάτι τα reviews, Κάτι η δουλειά και κάτι ότι καλοκαίρεψε με κάνουν να αργώ λιγουλάκι. Ελπίζω στην κατανόηση σας και απο την μεριά μου υπόσχομαι να σας επιβραβεύσω. Τέλος το drama κλπ ώρα για δουλειά. Το Update που θα δείτε σήμερα μπορεί να μην του φαίνεται αλλά μου πήρε αρκετές μέρες για να το υλοποιήσω. Η έλλειψη καλών γνώσεων απο την μεριά στο Corel με έκαναν να πηγαίνω μπουσουλώντας αλλά ο επιμένων νικά τελικά. Για πάμε να δούμε τι φτιάξαμε... Αρχικά κάτι που έχει γίνει πριν μερικές μέρες. Ο μηχανισμός ανύψωσης είχε 2 πλαστικά κομμάτια τα οποία τον κάλυπταν. Ο χρωματισμός τους ήταν κάτι που δεν ταίριαζε και μου χτύπαγε άσχημα, οπότε δεν γλύτωσε ούτε αυτός. Τρίφτηκαν απαλά τα πλαστικά, ασταρώθηκαν και βάφτηκαν. Μαύρο ματ τα μεγάλα κομμάτια και φυσικά βιολετί τα μικρά Τέλος η παραφωνία του χρώματος στον μηχανισμό και ώρα να επανέλθουμε στο θέμα remote control του project. Σε προηγούμενο Update είδαμε ένα μικρό μηχανισμό garage. Αλίμονο να μην του φτιάχναμε και το απαραίτητο σπιτάκι του έτσι; Κόπηκε μία λωρίδα απο βιολετί πλέξι (ίδιο χρώμα με αυτό των Grills), γίνανε τα κατάλληλα κουρμπαρίσματα και έτοιμη η βάση του "σπιτιού". Στην συνέχεια έπρεπε να γίνει και η οροφή ε; Κομμάτια Π απο λευκό γαλακτερό και βιολετί πλέξι κολλήθηκαν πάνω στην βάση σε αποστάσεις 3mm και πήραμε προς το παρόν το παρακάτω αποτέλεσμα Μπήκε στην άκρη λοιπόν το σπιτικό του μηχανισμού και ήρθε η ώρα για κάτι που πραγματικά όταν το ξεκίνησα δεν το πίστευα ότι θα το καταφέρω. Ενσωματώθηκαν 2 τηλεκοντρόλ σε ένα custom. Το ένα είναι ένα remote απο ebay το οποίο απλά έγινε δωρητής οργάνων () και το άλλο ήταν το μικρό τηλεκοντρόλ του μηχανισμού γκαράζ που άνοιγει τον υπολογιστή. Το δεύτερο βέβαια επειδή είχε ένα κόκκινο λεντάκι (είπαμε αυτό το άτιμο κόκκινο με κυνηγάει παντού) αλλάχτηκε με ένα βιολετί το οποίο όπως θα δείτε δεν πατάει ακριβώς επάνω στην πλακέτα αλλά είναι υπερυψωμένο έτσι ώστε να καταφέρει να "κουμπώσει" στο σημείο που ήθελα. και τα κομμάτια του custom τηλεκοντρόλ, μαζί με την συναρμολόγησή τους και το σετάκι παρέα Αυτά και για σήμερα. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με νέο update. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τους: [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] , [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] και φυσικά τον Monsieur [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] Για οποιαδήποτε απορία στην διάθεσή σας ...to be continued... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2012 #365 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Καλή φάση. Αυτό το μαύρο με το βιολετί με χαλάει λίγο. Αν έπαιζες ίσως με δύο αποχρώσεις του βιολετί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2012 Author #366 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Είναι μαύρο το πλαινό πάνω στο οποίο μπαίνει και δένει νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 11, 2012 #367 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Όμορφα πράγματα και με προσοχή στη λεπτομέρεια...μπράβο! Θα ήθελα: -μία βάση και για το control. -από περιέργεια μια photo από το εσωτερικό του control...θέλω να δω πως στήριξες τις πλακέτες. ζητάω πολλά, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2012 Author #368 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 χαχαχαχα όχι δεν ζητάς πολλά απλά δεν έχω αυτή τη στιγμή μερικές. Επειδή περιμένω κάποια πραγματάκια, για να πάρουν την τελική τους μορφή τα 2 παραπάνω, θα ανεβάσω τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 11, 2012 #369 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Ας το καλλό δεν το περίμενα αυτό με το τηλεκοντρόλ η αλήθεια είναι, πολύ ωραία ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Ιούνιος 11, 2012 #370 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Πολύ ωραίο γίνεται! Το πλέξι με τι το κόλλησες και απο το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2012 Author #371 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 To plexi Κολλήθηκε με κόλλα για plexi (είναι σαν νερό) Βλέπω είσαι Τρίκαλα και η αγορά μου έγινε απο Αθήνα. Βαρδής λέγεται πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Ιούνιος 11, 2012 #372 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 To plexi Κολλήθηκε με κόλλα για plexi (είναι σαν νερό)Βλέπω είσαι Τρίκαλα και η αγορά μου έγινε απο Αθήνα. Βαρδής λέγεται πάντως οκ θέλω να πω ότι αν πάω σε μαγαζί με πλέξι λογικά θα έχουν και κολλα,σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2012 Author #373 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Λογικά ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 11, 2012 #374 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Κατι ξεχασα... α οκ να βαλω :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 13, 2012 #375 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Εντάξει τι να λέμε, ασχολίαστο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Ιούνιος 13, 2012 #376 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 χωρίς λόγια.....έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου! χαλάλι η αναμονή!:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 2, 2012 Author #377 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 παιδιά μια μικρή ενημέρωση. Σήμερα είπα να κάνω κάποια πράγματα, αλλά η κακιά μου τύχη ξαναχτύπησε.Dremel καπούτ Once again :rant::rant:Αν πάει η αντικατάσταση/επισκευή (αν και πλέον απο bosch δεν γυρνάει το δικό μου, θα απαιτήσω νέο) τόσες μέρες όσες την προηγούμενη φορά την βάψαμε.Οπως λέει και ένας σοφός. Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 2, 2012 #378 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 OMG και έλεος απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Ιούλιος 2, 2012 #379 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Dremel καπούτ Once again :rant::rant:Να προτείνω έναν εξορκισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 2, 2012 Author #380 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 [MENTION=15487]pol77[/MENTION] αμα σου πω ότι το περίμενα απο την μέρα που το παρέλαβα; Το είχα δουλέψει λίγο και καταλάβαινα αυξομείωση στροφών χωρίς φορτίο. Γυρναγε στο αέρα και είχα αυτό το κουλό. Επίσης ζεσταινόταν ακόμα και όταν δεν έκοβε κάτι. Απλά στον αέρα να το είχα και να γύρναγε είχα θέμα. Ε σήμερα που πήγε να κόψει 1 χιλιοστό λαμαρίνας μου είπε και πάλι άντε γεια. Εχω ξενερώσει αφάνταστα και ελπίζω η bosch να μην μου δώσει το τελικό χτύπημα. Θα δείξει όμως. Αύριο θα είναι εκεί το εργαλείο και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts