andreask Απρίλιος 2, 2012 #321 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 Μπραβο σου karmen! Τρομερή δουλεία!! Τυχερός αυτός που θα σε πάρει!!! Ούτε λάμπα δεν θα αλλάζει!!! Ανυπομονώ για την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Απρίλιος 4, 2012 #322 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στο μελος καρμεν οχι μονο για το εν λογω προτζεκτ αλλα γενικα.Μεσα απο αυτη της τη προσπαθεια-δημιουργια φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ΕΥΤΥΧΩΣ υπαρχουν ακομα σημερα γυναικες που ασχολουνται με κατι πιο δημιουργικο απο μακιγιαζ-μοδα-τηλεοραση-σηριαλ κτλπ.Ευχομαι καρμεν ολα να σου πανε καλα σχετικα με το προτζεκτ και γενικοτερα στη ζωη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 4, 2012 #323 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 (edited) Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στο μελος καρμεν οχι μονο για το εν λογω προτζεκτ αλλα γενικα.Μεσα απο αυτη της τη προσπαθεια-δημιουργια φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ΕΥΤΥΧΩΣ υπαρχουν ακομα σημερα γυναικες που ασχολουνται με κατι πιο δημιουργικο απο μακιγιαζ-μοδα-τηλεοραση-σηριαλ κτλπ. Ευχομαι καρμεν ολα να σου πανε καλα σχετικα με το προτζεκτ και γενικοτερα στη ζωη σου. Συμφωνώ μαζί σου για το κορίτσι μας! Αλλά μετά μας τα χάλασες! Απ' ότι φαίνεται πρέπει να διευρύνεις σε άλλες κατευθύνσεις το κύκλο των "γνωριμιών" σου, Υπάρχουν πάρα πολλές γυναικες που καίνε κεριά αναμένα σε σκοπούς πολύ σημαντικούς και δημιουργικούς, τους πιο δημιουργικούς θα έλεγα τους "έχουν" κατ΄"αποκλειστικότητα", κι εσύ άλλωστε -φαντάζομαι- είσαι το αποτέλεσμα μια τέτοιας "αφιέρωσης"! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2012 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2012 Author #324 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 (edited) True Violet Project 17th updateΚαλησπέρα σας Εχω καιρό να ανεβάσω Update αλλά μελετώ προσεχτικά τα βήματα απο εδώ και πέρα. Το Project έχει φτάσει σε εναν πολύ καλό βαθμό στο θέμα αισθητικής και θέλω να προσέξω μην γίνει καμία μακακία και το χαλάσω. Πρώτα απο όλα να σας ζητήσω συγνώμη για την μεγάλη καθυστέριση αλλά εκτός απο την μελέτη που πέφτει σε κάθε βήμα έχω και άλλα πράγματα στο κεφάλι μου. Ελπίζω λοιπόν στην κατανόησή σας και πάνω απο όλα στην κατανόηση του [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] (όχι τίποτα άλλο μην πάρει και κάποιος άλλος το Project )Τα Updates Που θα ακολουθήσουν έχουν να κάνουν με το θέμα χρηστικότητας. Από ότι καταλάβατε πρόκειται για ένα htpc ουσιαστικά. Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται (θέλω να ελπίζω ότι θα το αποφύγω στο 100%) να έρχομαι σε επαφή με το "κουτί". Συνεπώς έψαχνα τρόπους για remote control. Να το ανοίγω καταρχήν χωρίς να χρειαστεί να πλησιάσω και να κάνω χειρισμούς απο μακρυά.Το σημερινό στάδιο έχει να κάνει με το άνοιγμα του υπολογιστή. Δεν έχει τελειώσει ακόμα φυσικά το συγκεκριμένο στάδιο καθώς πέρα από την χρηστικότητα έχω πολύ δουλειά στον τομέα της αισθητικής. Πάμε να δούμε τι έγινε και πως.Ο μηχανισμός που μου έλυσε το "πρόβλημα" ήταν ένας μηχανισμός γκαράζ. Συγκεκριμένα ο παρακάτωΤροφοδοτήθηκε απο μία μπαταρία και με δύο ακόμα καλώδια (τα βιολετί) συνδέθηκαν οι ακροδέχτες του power on του pc με τον μηχανισμό γκαράζΠήγα για δοκιμή και evoilΰ. Sorry για την χάλια ποιότητα του βίντεο ας όψεται το κινητό μου και ο χάλια φωτισμός όπως επίσης το ότι είναι για κάποιον λόγο κάθετο στο youtube Και όχι οριζόντιo. Εκανα δύο φορές το upload αλλά τίποτα . (Αν κάποιος έχει ιδέα τι παίζει ας στείλει ένα πμ με το τιπ ) Οπότε αφού δούλεψε είχα δύο θέματα μετά.1 να εξαφανιστεί asap η μπαταρία, καθώς δεν έχω κέφια κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω μπαταρίες και2 να εξαφανιστεί επίσης το πράσινο χρώμα της πλακέτας μαζί με το κόκκινο Led (άτιμο κόκκινο παντού με ακολουθείς )Συνεπώς για το 1 η αντικατάσταση της μπαταρίας έγινε με έναν παλιό μετασχηματιστή που βρέθηκε στην αποθήκη μου και δεν έχω ιδέα απο που κρατάει η σκούφια του ή τι φόρτιζα με αυτόν. Τα στοιχεία του όμως μου κάνανε οπότε δεν την γλύτωσε χειρουργήθηκεΜετά πήρα φόρα για το Νο2. Η πλακέτα δεν θα έμενε πράσινη σε καμία περίπτωση οπότε έπεσε βάψιμο. Αρχικά κόπηκαν μικρά κομμάτια απο καλώδια και μπήκαν μέσα στις υποδοχές για να μην εισχωρήσει βαφή και έχω προβλήματα. Ετοιμος ο μηχανισμός για βάψιμοΣτέγνωσε και ώρα να πέσει το μάτι μας στο κόκκινο αλλά πλέον κατασπρο λεντάκι Εξαφανίστηκε asap και αυτό και την θέση του πήρε ένα βιολετί φυσικά και τροφοδοτήθηκε απο τον μετασχηματιστή ο μηχανισμός μαςΑυτά για σήμερα ελπίζω να επανέλθω σύντομα ....to be continued.... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από karmen1983 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 2, 2012 #325 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Χρήσιμη ιδέα και υλοποίηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 2, 2012 #326 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 υπαρχουνε και ετοιμα στο ebay αν θελει κανενας αλλα ωραιο το custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 2, 2012 #327 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 μπράβο!!Είμαι σίγουρος ότι δεν φωνάζετε ποτέ ηλεκτρολόγο για επισκευές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 2, 2012 #328 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Μπράβο! Θα μπορούσατε να μας πείτε τι σπρέυ χρησιμοποιείσατε, καθώς και την διαδικασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2012 Author #329 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Μπράβο!Θα μπορούσατε να μας πείτε τι σπρέυ χρησιμοποιείσατε, καθώς και την διαδικασία? Ολοι εμείς δεν θα σας πούμε αν θέλεις σου λέω εγώ Το σπρέι που χρησιμοποίησα το έχετε ξαναδει στο project. Είναι αυτό που φαίνεται σε μία παλιότερη φωτογραφία που έχω ανεβάσει. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή καθώς περάστηκε με την μία το σπρέι πάνω. Θα μπορούσα για μεγαλύτερη ασφάλεια να χρησιμοποιήσω ειδικό βερνίκι μόνωσης (βερνίκι μετασχηματιστών) πριν, αλλά όπως φαίνονται και τα επιμέρους τμήματα του μηχανισμού δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Οπότε μπήκε αμέσως επάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 2, 2012 #330 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Oh no you didn't! Remote control? Βάλε το στο κομοδίνο να το ανοίγεις το πρωί όταν ξυπνάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 2, 2012 #331 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Έχω μία ιδέα/πρόταση, η οποία θα φαίνεται όμορφα στο σκοτάδι. Η πλακέτα να μπει επάνω σε μία βάση: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2012 Author #332 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Oh no you didn't! Remote control? Βάλε το στο κομοδίνο να το ανοίγεις το πρωί όταν ξυπνάς Το θέμα είναι ποιος πετάει το χέρι του να το κλείσει όταν θα με παίρνει αγκαλιά ο Μορφέας [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] θα το σκεφτώ αλλά κάτι είχαμε πει που μου αρέσει καλύτερα σαν ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 2, 2012 #333 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Χχ0α0χ0α..Πολυ εξυπνο ρε συ..!!Μπραβοο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Μάϊος 2, 2012 #334 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Αρε...Αγάπη μας τρέλανες πάλι!! Οχι τπτ αλλο μου ήρθε και ξαφνικό το update! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Μάϊος 8, 2012 #335 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Ο μηχανισμός γκαραζόπορτας τι κάνει ακριβώς; Κόβει το ρεύμα που πηγαίνει στο τροφοδοτικό; Το pc το έχεις ρυθμίσει να ανάβει με το που δει ρεύμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 8, 2012 #336 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 ο μηχανισμός σκοπό έχει ότι και ο διακόπτης push button άρα να βραχυκυκλώνει επαφές όχι να τις κόβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 8, 2012 Author #337 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 (edited) [MENTION=12957]AgentCain[/MENTION] δεν δίνει ρεύμα ο μηχανισμός. Ο μηχανισμός όπως είπα και πιο πάνω έχει συνδεθεί στο power on κουμπί. Αυτό που κάνει είναι να παίζει τον ρόλο του power on switch Ισως σε βοηθήσει η εικόνα Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2012 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 8, 2012 #338 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 [MENTION=12957]AgentCain[/MENTION] δεν δίνει ρεύμα ο μηχανισμός. Ο μηχανισμός όπως είπα και πιο πάνω έχει συνδεθεί στο power on κουμπί. Αυτό που κάνει είναι να παίζει τον ρόλο του remote power on switchΙσως σε βοηθήσει η εικόνα fixed Ουσιαστικά ένα ρελέ είναι το οποίο όταν πάρει σήμα από το χειριστήριο δίνει ένα παλμό στην μητρική και λειτουργεί ο υπολογιστής μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο ψυγείο,φουρνάκι, οτιδήποτε,δεν είναι και δύσκολο να το φτιάξει κάποιος, αρκεί να χει κάποιες πολύ βασικές γνώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάϊος 8, 2012 #339 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 (edited) Αν είναι ρελέ και κρατά την επαφή κλειστή όταν οπλίσει , θα είναι σαν να κρατάς το power-on κουμπί συνέχεια πατημένο - μήπως έτσι κάνεις hard-reset; Για τσέκαρε.edit:τώρα είδα και τον μετασχηματιστή που έβαλες. Η μπαταρία 9V , το τροφοδοτικό που έβαλες 12V και συνήθως αυτά ξεφεύγουν προς τα πάνω . Αν δεν το μέτρησες με πολύμετρο κάντο μην ψήσεις τίποτα στην πλακέτα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2012 από dangar Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 8, 2012 #340 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2012 Βασικά απλά με πάτημα ενός κουμπιού κάνει βραχυκύκλωμα. Δεν δίνει συνεχόμενα ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts