astrolabos Απρίλιος 1, 2012 #301 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]Ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μέσα στα χρονικά περιθώρια. Ξέρω ότι οι χορηγοί ζητούν update σε συγκεκριμένες περιόδους. Δυστυχώς για 20 μέρες minimum δεν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω update. Ατομα να το αναλάβουν υπάρχουν πολλά στον Λάμπη ευτυχώς. Αν δεν γίνεται να κάνετε υπομονή20-30 μέρες αποσύρομαι και με χαρά δίνω το hardware σε άτομο που θα επιλέξετε Έχουμε κανονίσει συνάντηση σήμερα το απόγευμα για να συζητήσουμε κάποια θέματα, θα το συζητήσω με τα παιδιά και θα σου απαντήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 1, 2012 Author #302 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Τι να γίνει ρε συ Νίκο; Απλά δεν έχω χρόνο για Update... Στην δουλειά γίνεται χαμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 1, 2012 Author #303 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Έχουμε κανονίσει συνάντηση σήμερα το απόγευμα για να συζητήσουμε κάποια θέματα, θα το συζητήσω με τα παιδιά και θα σου απαντήσω. έγινε boss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 1, 2012 #304 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 (edited) Εγώ λέω ότι, η υπομονή είναι μεγάλο χάρισμα και όποιος την επιδεικνύει -βλέποντας την ουσία του πράγματος- αξίζει της προσοχής μας!Έτσι ο έξυπνος χορηγός συμπαρίσταται και δεν κοιτά το "ρολόι" και η "αμοιβή" του είναι σίγουρη. Γιατί το καλό το σχόλιο από τον άνθρωπο που εκτιμάς έχει άλλο ειδικό βάρος από μια γενική ευχαριστία.Και για να μην δημιουργηθεί καμία παρανόηση, καλύτερα να ξεχάσουμε την ιδέα της συνέχειας από άλλο "άτομο", το -οποιδήποτε- project, δεν είναι μια γραμμή παραγωγής, που απλά κωλύεται ό ένας εργάτης , και βάζουμε έναν άλλο στη θεση του.Εδώ υπάρχει "άρωμα" από την ψυχούλα του δημιουργού, κι αυτό δεν υποκαθίσταται, ή για να το θέσω ορθότερα , δεν επιτρέπεται να υποκατασταθεί.Όταν ο καλιτέχνης έχει πρόβλημα, τότε είναι που πρέπει να τον τιμήσουμε, και να περιμένουμε να επανακάμψει "δριμύτερος", μέχρι τότε π ε ρ ι μ έ ν ο υ μ ε !Αλλοιώς να δίνουμε τα project Φασόν, ....άλλα νομίζω ότι τότε αυτά θα είναι "άψυχα" και αυτό δεν το θέλει κανείς , ακόμα ούτε κι ο ποιό ανεβάσταγος χορηγός!Άντε καλημέρα σε όλους και Αγάπη μην αγχώνεσαι, αυτοί που ξέρουν ...περιμένουν, οι υπόλοιποι, καλά θα κάνουν να μάθουν να περιμένουν και να εκτιμούν το χρόνο και την ψυχή που βάζεις στις "δουλειές" σου! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2012 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 1, 2012 #305 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Εγώ λέω ότι, η υπομονή είναι μεγάλο χάρισμα και όποιος την επιδεικνύει -βλέποντας την ουσία του πράγματος- αξίζει της προσοχής μας!Έτσι ο έξυπνος χορηγός συμπαρίσταται και δεν κοιτά το "ρολόι" και η "αμοιβή" του είναι σίγουρη. Γιατί το καλό το σχόλιο από τον άνθρωπο που εκτιμάς έχει άλλο ειδικό βάρος από μια γενική ευχαριστία.Και για να μην δημιουργηθεί καμία παρανόηση, καλύτερα να ξεχάσουμε την ιδέα της συνέχειας από άλλο "άτομο", το -οποιδήποτε- project, δεν είναι μια γραμμή παραγωγής, που απλά κωλύεται ό ένας εργάτης , και βάζουμε έναν άλλο στη θεση του.Εδώ υπάρχει "άρωμα" από την ψυχούλα του δημιουργού, κι αυτό δεν υποκαθίσταται, ή για να το θέσω ορθότερα , δεν επιτρέπεται να υποκατασταθεί.Όταν ο καλιτέχνης έχει πρόβλημα, τότε είναι που πρέπει να τον τιμήσουμε, και να περιμένουμε να επανακάμψει "δριμύτερος", μέχρι τότε π ε ρι μ έ ν ο υ μ ε !Αλλοιώς να δίνουμε τα project Φασόν, ....άλλα νομίζω ότι τότε αυτά θα είναι "άψυχα" και αυτό δεν το θέλει κανείς , ακόμα ούτε κι ο ποιό ανεβάσταγος χορηγός!Άντε καλημέρα σε όλους και Αγάπη μην αγχώνεσαι, αυτοί που ξέρουν ...περιμένουν, οι υπόλοιποι, καλά θα κάνουν να μάθουν να περιμένουν και να εκτιμούν το χρόνο και την ψυχή που βάζεις στις "δουλειές" σου!Συμφωνώ, και εγώ θα προτιμούσα να παραμείνει το project στα χέρια της karmen, αυτός που ξεκινάει κάτι έχει στο μυαλό του κάτι ένα σχέδιο, αν το πάρει άλλος θα έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ιδέες να μην ταιριάζουν και ως τελικό αποτέλεσμα να μην είναι και το επιθυμητό:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2012 #306 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 (edited) επειδη μου ειναι αδυνατον να διαβασω 16 σελιδες να καταλαβω κατι ; προοριζεται καπου αυτο το project και εχει χρονοδιαγραμμα ; γτ να πρεπει να φυγει απο τα χερια της καρμεν ; edit: χαχ....το ψιλιαστηκα σημερα το πρωι και οχι το βραδυ που το διαβασα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2012 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 1, 2012 #307 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 @astrolabosΕιλικρινά λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μέσα στα χρονικά περιθώρια. Ξέρω ότι οι χορηγοί ζητούν update σε συγκεκριμένες περιόδους. Δυστυχώς για 20 μέρες minimum δεν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω update. Ατομα να το αναλάβουν υπάρχουν πολλά στον Λάμπη ευτυχώς. Αν δεν γίνεται να κάνετε υπομονή20-30 μέρες αποσύρομαι και με χαρά δίνω το hardware σε άτομο που θα επιλέξετε Έχουμε κανονίσει συνάντηση σήμερα το απόγευμα για να συζητήσουμε κάποια θέματα, θα το συζητήσω με τα παιδιά και θα σου απαντήσω. Δεν περνανε αυτα σε μας! Σιγα μη δωσετε τη "βιολετα" για υιοθεσια! Καλο μηνα να'χετε κι εσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Απρίλιος 1, 2012 #308 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Κρίμα, μου άρεσε πολύ το project (μπράβο karmen), αλλά συμβαίνουν αυτά. Αν το πάρει άλλος τελικά, πρέπει τουλάχιστον να σεβαστεί το χρώμα που επιλέχθηκε από την karmen. Αν δεν είναι εφικτό αυτό, προτείνωRoses are red Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 1, 2012 #309 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Καλο μηνα σε ολους:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 1, 2012 #310 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Το κέρατό σας κ@λόπαιδα!!Παίζετε με τσι γερόντους!!Αίσχος και ............ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!:clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 1, 2012 Author #311 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Πριν μερικές σελίδες είχα πει ότι θέλω το θέμα να είναι σοβαρό, χωρίς περιττά σχόλια και τα γνωστά. Οπώς επίσης είχα πει ότι θέλω να το διασκεδάσουμε κιόλας. Οπότε ευχαριστώ τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] που βοήθησε στο να γίνει αυτή η πλάκα λόγω πρωταπριλιάς και να γελάσουμε λίγο [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] περιττό να πω δάσκαλε ότι ήσουν ένας απο τους "στόχους" έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Απρίλιος 1, 2012 #312 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Καλά ρε πάτε καλά; Πλάκα κάνατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 1, 2012 #313 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Βρε σεις το ξέρετε ότι παίρνω 5 χάπια για την πίεση;;;;; Για κάποιο περίεργο λόγο (ίσως όχι και τόσο , γιατί όλη η βδομάδα πήγε διπλοβάρδια), νόμιζα ότι η πρώτη είναι την Δευτέρα! Μου ήρθε κεραμίδα! Τώρα γελάω με τον εαυτό μου, αλλά το πρωΐ , "ανέβασα ατμό!!":mad: :fist::rant: το πήρα χαμπάρι όταν έφτασα στη δουλειά και μου είπαν καλό μήνα Να είμαστε καλά όλοι και του χρόνου να φυλαγόσαστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 1, 2012 #314 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 χαχα καλλό Παίζετε με τσι γερόντους!! να κι' άλλος Kρητικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Απρίλιος 1, 2012 #315 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Ban στους μαρτυριάρηδες. karmen καλή συνέχεια με το project. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 1, 2012 #316 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Αχαχαχαχααα ! Στο διάτανο σκ@τόπαιδα ! Και ήμουν έτοιμος να προτείνω στην karmen να σουτάρει τους χορηγούς και τις προθεσμίες τους και να της έδινα εγώ κάποιο hardware ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Απρίλιος 1, 2012 #317 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Τώρα γελάω με τον εαυτό μου, αλλά το πρωΐ , "ανέβασα ατμό!!":mad: :fist::rant: το πήρα χαμπάρι όταν έφτασα στη δουλειά και μου είπαν καλό μήνα Να είμαστε καλά όλοι και του χρόνου να φυλαγόσαστε!! Aν πήγαινα Κυριακή στην δουλειά και εγώ θα ανέβαζα ατμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 1, 2012 #318 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 εγω σημερα πηρα στη δουλεια τηλεφωνο και τους ειπα οτι δε θα παω. Καλο μηνα μου ειπαν και τελικα πηγα καλο μηνα παιδια πλακα πλακα καρμεν αλλα τελειωνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabou13 Απρίλιος 1, 2012 #319 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 χαχα πολυ καλο, αν και γνωριζα οτι ειναι πρωταπριλια την πατησα και εγω σαν μικρο παιδι! Πολυ καλη δουλεια Karmen, keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Απρίλιος 1, 2012 #320 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Εγω προτεινω ban στον astrolabos απο το forum γενικοτερα και ban στην karmen1983 απο το συγκεκριμενο thread!!!!!!Καλο μηνα παντως! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts