x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2004 Ηι. Έχω το microcom home inporte modem 56k.To πρόβλημά μου είναι ότι όταν το έχω στο pc του πατέρα μου λειτουργεί κανονικά.Όταν όμως το βάλω στο δικό μου και κάνει dial το νούμερο κανει ενα περίεργο θόρυβο με διάρκεια και μετά μου λέει πώς το network den kanei respond.Ξέρει κανείς τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Τσεκαρε τα IRQ. Κοιτα επισης το COM να μην ειναι 1 ή 2.(Συνηθως 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 10, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 τι είναι το ΙRQ? όσο για το COM θα το δοκιμάσω σε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Μάλλον είναι το COM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 πρέπει να ξε-τσεκάρεις την επιλογή ''wait for dial tone'' στα properties του modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.