giogio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2012 Εχω αυτη την καρτα ηχου αξιζει να την βαλω στο συστημα με ηχο 2.1 η ειναι πολυ παλια?Bason Computer CR70SB0240_O - CREATIVE LAB SOUND BLASTER AUDIGY 2 OEM Sound Card, SB0240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 εχω την audigy 2zsαξίζειαλλά μη βάλεις της uncreative τους drivers, βάλε αυτους Audigy Software « No More Goat Soup είναι σαφώς καλύτεροιαπογοητεύτηκα μόνο που η εισοδος μικροφώνου δε δουλεύει σωστά στα 64bit με πανω απο 4GB μνημη, αλλά φταίει η creative γιαυτο οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Φεβρουάριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Για εμένα αξίζει αν θες καλύτερη ποιότητα ήχου και έχεις τα ηχεία να την ακούσεις.[MENTION=12957]AgentCain[/MENTION]Για Drivers αν δεν υπάρχουν δες εδώ:http://kxproject.lugosoft.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Φεβρουάριος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Παιδια σας ευχαριστω για τους drivers,εχω αλλη μια noob ερωτηση θα πρεπει απο το bios να κανω disable το azalia για να καταργησω την καρτα ηχου της μητρικης?Σας ρωταω γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος μπορει να λεω και μαμακιες....επειδη πρωτη φορα θα την βαλω δεν εχω ξαναβαλει καρτα ηχου επανω για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 giogio ξέχνα τους οδηγούς του daniel αυτοί που πρότεινε ο cyberdyne, είναι πολύ καλύτεροι Παιδια σας ευχαριστω για τους drivers,εχω αλλη μια noob ερωτηση θα πρεπει απο το bios να κανω disable το azalia για να καταργησω την καρτα ηχου της μητρικης?Σας ρωταω γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος μπορει να λεω και μαμακιες....επειδη πρωτη φορα θα την βαλω δεν εχω ξαναβαλει καρτα ηχου επανω για αυτο. Αν θες το κάνεις δεν είναι απαραίτητο. Αν το κάνεις αυτό, τo OS δε θα μπορεί να δει την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αν δεν το απενεργοποιήσεις μπορείς πάντα να απενεργοποιήσεις την κάρτα ήχου από το ίδιο το OS. Δική σου η επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Φεβρουάριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 giogio ξέχνα τους οδηγούς του danielαυτοί που πρότεινε ο cyberdyne, είναι πολύ καλύτεροι Αν θες το κάνεις δεν είναι απαραίτητο. Αν το κάνεις αυτό, τo OS δε θα μπορεί να δει την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αν δεν το απενεργοποιήσεις μπορείς πάντα να απενεργοποιήσεις την κάρτα ήχου από το ίδιο το OS. Δική σου η επιλογή. Σε ευχαριστω αυριο θα την βαλω να δω πως παει..εχεις απολυτο δικιο δεν το σκεφτηκα αφου μπορεις να την απενεργοποιησεις απο το os Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Παιδιά μιας και έχετε ασχοληθεί με drivers για creative ξέρετε αν υπάρχει τίποτα για Extigy σε Windows 7; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Φεβρουάριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 giogio ξέχνα τους οδηγούς του danielαυτοί που πρότεινε ο cyberdyne, είναι πολύ καλύτεροι Agenτ, συνιστας ανεπιφυλακτα kx drivers δλδ; Ποια version εβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 6, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 ναι, τουλαχιστον σε μενα δουλεύουν καλύτερα, με δυνατότητα περισσότερων ρυθμίσεων και φυσικά δουλεύει η είσοδος μικροφώνου που είχα καταργήσει εδώ και καιρό (χρησιμοποιούσα της ενσωματωμενης)Αυτή που έβαλα ειναι η τελευταία alpha έκδοση που έχει στο forum τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopsihos Φεβρουάριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 βλεπω που καθεστε και το επεξεργαζεστε κιολλας, αξιζει δεν αξιζει, τι ντραιβερς να βαλω να μη βαλω κτλ, ρε παιδια , 2.1 εχει ο ανθρωπος, το γκρην τζακ θα ειναι γκρην τζακ δε θα γινει ουτε οραντζ τζακ ουτε μπλακ τζακ ουτε γουαητ. Η γνωμη μου ειναι οτι αν δεν κατσεις να ασχοληθεις με μια σοβαρη καρτα ηχου για επεξεργασια η οτιδηποτε σχετικο, πετα την την οντιτζη και καθε οντιντζη, γιατι οπως και να εχει σε ενα μιντλ εντ μποαρντ, η ονμποαρντ καρτα ηχου θα ειναι καλυτερη, και ασε που στην πρωτη ευκαιρια μπορει να σου πεταξει και κανα irq θεμα η καρτα ηχου. στο κατω κατω στο 2012 ειμαστε, τα μποαρντ μια χαρα καρτες ηχου εχουνε και γενικα οσο λιγοτερα πραματα εχεις πανω στην μπορντ τοσο το καλυτερο, εκ προσωπικης πειρας μιλαω και μονο , haters gonna hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Εφόσον την έχει και κάθεται τότε μπορεί να τη βάλει, δε χάνει κάτι μόνο κερδίζει.Κάτι στο οποίο μπορεί να βοηθήσει η audigy σε σχέση με την onboard είναι ο θόρυβος. Η onboard δέχεται περισσότερες παρεμβολές από μια dedicated κάρτα και αυτό λόγω κατασκευήςΑπό κει και πέρα η audigy εχει κάποιες διαφορες πάνω σε DSP επίπεδο, αλλα αμελητέες αν δε ξέρεις τι να τις κάνεις.Επίσης προσφέρει δυνατότητα front panel (και όχι μονο 2 σαπια jack για εξοδο και ήχο) και MIDI συνδεσιμότητα (πολυ χρήσιμο για τους ερασιτέχνες και μη μουσικοσυνθέτες)αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους επέλεξα εγώ την audigy πάνω από μια onboard. Τα προβλήματα περι IRQ conflict έχουν ψιλολυθεί (ήταν θεμα των μητρικών). Η audigy είναι οντως μια απαιτητική καρτα οσον αφορά στο IRQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Φεβρουάριος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2012 Σε μένα πάντως που έκατσα και έβαλα μια audigy 2 που είχα,μόνο για μουσική και games ήταν απογοητευση και 100% χαμένος χρόνος. Δεν είχε απολύτως καμία διαφορά στον ήχο στα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
folias Φεβρουάριος 15, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2012 εγώ πάντως που έχω αυτήν την κάρτα ήχου Creative Sound Blaster Audigy SE - Κάρτα ήχου - Bulk | Multiramaόταν κάνω install το kx μου βγάζει error δεν έχω βρει ακόμα συμβατούς drivers με windows 7 ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Αύγουστος 31, 2013 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Καλησπέρα παιδιά έχω την κάρτα της εικόνας χωρίς το τηλεχειριστήριο και θέλω να συνδέσω από μπροστά τα ακουστικά μου θέλει κάποιον άλλο driver εκτός από αυτόν που κατέβασα από την creative ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 31, 2013 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Πρεπει να εχω καπου ενα τηλεχειριστηριο παντως :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Αύγουστος 31, 2013 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 :worship::worship::daisy::daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 31, 2013 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 οχι δεν θελει driver.απλως θελει τα headphones να εχουν τα μεγαλα jack βυσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 1, 2013 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Τελικά τα κατάφερα και ενεργοποίησα τα ακουστικά και μου προέκυψε άλλο θελα σε ποιες θήρες συνδέω τα 3 καλώδια από το 5.1? και πως τα ενεργοποιώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.