Jump to content

Μετατροπή ταινίας Super8 σε DVD

hayabusa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Το ζήτημα έχει όπως ακριβώς λέει ο τίτλος.

Ψάχνω κάποιο φτηνό και καλό τρόπο για να μετατρέψω κάποιες ταινίες 8mm σε dvd. Έχετε κάτι υπόψην; Κάποιο εργαστήριο φωτογραφίας/βίντεο που να ασχολείται και κυρίως που να κάνει τη δουλειά σε λογικές τιμές;

Κάποια οικιακή λύση υπάρχει ;

Έτσι από περιέργεια, τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο σε κανα-δύο που γνωρίζω να ρωτήσω και αν μου πουν οτι μπορούν (και συνεπώς και τιμές) θα επανέλθω για να συγκρίσεις και feedback

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα σε όλους,

Το ζήτημα έχει όπως ακριβώς λέει ο τίτλος.

Ψάχνω κάποιο φτηνό και καλό τρόπο για να μετατρέψω κάποιες ταινίες 8mm σε dvd. Έχετε κάτι υπόψην; Κάποιο εργαστήριο φωτογραφίας/βίντεο που να ασχολείται και κυρίως που να κάνει τη δουλειά σε λογικές τιμές;

Κάποια οικιακή λύση υπάρχει ;

να έχεις η camera firewire δεν παίζει ε?(για οικιακή λύση)

έχω κάμερα με firewire αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να μπει super8 κασσέτα εκεί μέσα :p

το firewire το ρώτησα αν είχα ...δεν γνωρίζω την ηλικία του super 8

αν επιμένεις οικιακά άλλη λύση από να παίξεις με την super8 camera στην tv και να γράψεις παράλληλα με την firewire/dslr δεν νομίζω να υπάρχει .....βέβαια εδώ δεν νομίζω να κυνηγήσει το αποτέλεσμα και δάφνες ποιότητας

μάλλον το αντίθετο..... :p

edit....τώρα είδα του dellman ....μάλλον ούτε η προβολή παίζει.....

Γιώργη ωραία η λύση σου, δε λέω, αλλά δυστυχώς αυτός που θέλει τα dvd ειναι γνωστός μου και θα δυσκολευτώ να του ζητήσω 2 χιλιάρικα για τη δουλειά...Μια άλλη φορά ίσως :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.