hayabusa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Το ζήτημα έχει όπως ακριβώς λέει ο τίτλος. Ψάχνω κάποιο φτηνό και καλό τρόπο για να μετατρέψω κάποιες ταινίες 8mm σε dvd. Έχετε κάτι υπόψην; Κάποιο εργαστήριο φωτογραφίας/βίντεο που να ασχολείται και κυρίως που να κάνει τη δουλειά σε λογικές τιμές; Κάποια οικιακή λύση υπάρχει ; Έτσι από περιέργεια, τη Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο σε κανα-δύο που γνωρίζω να ρωτήσω και αν μου πουν οτι μπορούν (και συνεπώς και τιμές) θα επανέλθω για να συγκρίσεις και feedback Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους,Το ζήτημα έχει όπως ακριβώς λέει ο τίτλος. Ψάχνω κάποιο φτηνό και καλό τρόπο για να μετατρέψω κάποιες ταινίες 8mm σε dvd. Έχετε κάτι υπόψην; Κάποιο εργαστήριο φωτογραφίας/βίντεο που να ασχολείται και κυρίως που να κάνει τη δουλειά σε λογικές τιμές; Κάποια οικιακή λύση υπάρχει ; να έχεις η camera firewire δεν παίζει ε?(για οικιακή λύση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 έχω κάμερα με firewire αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να μπει super8 κασσέτα εκεί μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Sankyo Sound Projector Super8 Telecine Video transfer to DVD | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Φεβρουάριος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 έχω κάμερα με firewire αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να μπει super8 κασσέτα εκεί μέσα το firewire το ρώτησα αν είχα ...δεν γνωρίζω την ηλικία του super 8 αν επιμένεις οικιακά άλλη λύση από να παίξεις με την super8 camera στην tv και να γράψεις παράλληλα με την firewire/dslr δεν νομίζω να υπάρχει .....βέβαια εδώ δεν νομίζω να κυνηγήσει το αποτέλεσμα και δάφνες ποιότητας μάλλον το αντίθετο..... edit....τώρα είδα του dellman ....μάλλον ούτε η προβολή παίζει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Sankyo Sound Projector Super8 Telecine Video transfer to DVD | eBay Γιώργη ωραία η λύση σου, δε λέω, αλλά δυστυχώς αυτός που θέλει τα dvd ειναι γνωστός μου και θα δυσκολευτώ να του ζητήσω 2 χιλιάρικα για τη δουλειά...Μια άλλη φορά ίσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 φιλικη τμή είναι ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.