angelpb Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 θα ηθελε να μου πειτε την διαταξει τον ανεμιστηρων στο συγκεκριμενο κουτι ποιοι δηλαδη ανεμιστηρες βαζουν αερα και ποιοι βγαζουν!ευχαριστω πολυ!περιμενω απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylar335 Φεβρουάριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Ο κάτω βάζει και ο πίσω και οι 2 πάνω βγάζουν αέρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Φεβρουάριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Ο κάτω βάζει και ο πίσω και οι 2 πάνω βγάζουν αέρα !έτσι ακριβώς είναι, πάντως να έχεις υπόψη σου πως ο αερισμός των δίσκων είναι κακός...τουλάχιστον +4 βαθμούς από αλλά cases με καλό airflow. Σαν επιλογή σου δίνει να τοποθετήσεις τον κάτω ανεμιστήρα πάνω από το drive cage ώστε να ρουφάει αέρα από τους δίσκους αλλά και πάλι μεγάλη διαφορά δεν θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Φεβρουάριος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Mιας και ο ANGELPB ειναι αδελφος μου και μαζι βαλαμε τους ανεμιστηρες να κανω και εγω μια ερωτιση.Υπαρχει και θεμα με το τροφοδοτικο. Περνει αερα απο το πισω μερος του και οχι απο το κατω. Ετσι "κλεβει" και αλλο αερα μεσα απο το case μιας και δεν περνει αερα απο την υποδοχη που εχει το case στην κατω πλευρα. Εαν βαζαμε αλλο ενα 120αρι πανω απο το drive cage θα βλεπαμε καποια διαφορα? Τουλαχιστον ετσι θα εχουμε 2 120αριδες να βαζουν και 3 να βγαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylar335 Φεβρουάριος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Μια ιδέα είναι, να βγάλεις εντελώς το μπροστινό πορτάκι και να βάλεις ένα τέτοιο module στις θέσεις για 5,25. Το μείον είναι ότι θα σου μείνει μονο μία θέση 5,25 ελεύθερη, αλλά στους 4 δίσκους που πέρνει αυτό το module δεν θα χεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και θα χεις ένα επιπλέον fan να βάζει αέρα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Φεβρουάριος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Γυρίστε τούμπα το τροφοδοτικό για να μην παίρνει αερα απο το κουτι,έχει τρύπα κάτω απο το τροφοδοτικό ;p .Περιμένω να ανεβάσετε καμμια φωτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Φεβρουάριος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Γυρίστε τούμπα το τροφοδοτικό για να μην παίρνει αερα απο το κουτι,έχει τρύπα κάτω απο το τροφοδοτικό ;p .Περιμένω να ανεβάσετε καμμια φωτό!To κουτι εχει. το τροφοδοτικο δεν εχει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Ποιό τροφοδοτικό έχετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Φεβρουάριος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Ενα 650 w της ocz Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelpb Φεβρουάριος 4, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 http://www.ocztechnology.com/images/products/auto_images/PSUfull.jpgαυτο ειναι το τροφοδοτικο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Από τί αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα, δηλαδή ποιές είναι οι ανάγκες σας για αέρα.Βάζετε τον 12άρη με την πλαστική βάση επάνω στο drive cage για να τραβάει αέρα για τους δίσκους, βιδώνεται και έναν ακόμα 12άρη στον πάτο του κουτιού, αφήσεται τον πίσω 12άρη να βγάζει αέρα και θα είστε μια χαρά.Έτσι το είχα κάνει και εγώ για ενάμιση χρόνο που είχα το κουτί και δεν αντιμετώπισα προβλήματα, είχα μια 8800GT fanless να φανταστήτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.