Aroma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 Καλησπερα και καλως σας βρισκω οντας νεο μελος.Εχω ενα προβληματακι και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Προσφατα αγορασα μια οθονη LG και συγκεκριμενα την E2251VR-BN.Παραλληλα με την αγορα αυτης πηρα και ενα UPS TRUST OXXTRON 1000VA.Ως εδω ολα καλα.ΤΟ προβλημα ειναι οτι δε μπορω να συνδεσω την οθονη στο ups.Η οθονη εχει βυσμα DC-IN για να συνδεεται με το ρευμα και δεν ταιριαζει να την κουμπωσω πισω στο ups.Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω??Πως θα καταφερω να τη συνδεσω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Στην οθόνη στο dc-in συνδεεις τον μετασχηματιστη που έχει μαζί της . Και το μετασχηματιστη μετά τον συνδεεις σε μια απο τις σούκο στο Ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 το τροφοδοτικο της οθονης θα συνδεσεις στο ups ..Aντε να χρειαστεις ενα πολυμπριζο με c14 φισακι (ή c13??) αν δεν εχει σουκο το ups.εδιτχμμ..ψιλοαργησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Φεβρουάριος 3, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 θα συνδεσω το τροφοδοτικο κανονικα στην οθονη και μετα την πριζα που δινει ρευμα σε αυτο το πολυμπριζο το οποιο θα συνδεεται στο ups??αυτο εννοεις?γιατι εχω μπερδευτει λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 οπως το ειπες.. Για να μην υπαρξει μπερδεμα αν η πισω μερια του τροφοδοτικου σου ειναι αυτη.. τοτε θες και ενα τετοιο Πολύπριζο Ασφαλείας 3 θέσεων Φις Πυραμίδα ΜΑΥΡΟ UTK IEC 3EB ΜΑΥΡΟ UTK Easy Buy World (με καποιες γνωσεις και λιγη εμπειρια το φτιαχνεις κιολας..αλλα υπαρχουν και ετοιμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aroma Φεβρουάριος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.