Jump to content

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:32]

BF2,cs 1.6 και dod source μιας και μαμησα το βιολογικο μου ρολοι αλλη μια φορα :o

Aνακάλυψα ξανά την χαρά του παιχνιδιου στο hl2 deathmatch για πολύ Κυρ Φαν μιλάμε . Gravity gun & 357 4tw .

Titan quest και απο εμένα αν και δεν συγκρίνεται η απλοικότητα του παιχνιδια με το WOW συγκρινεται όμως το κόστος.

Αρχική απάντηση από gbak

Εχει ασχοληθει κανεις με το GTR FIA RACING?

Φοβερό παιχνιδάκι. Τα γραφικά βέβαια δεν σκοτώνουν, αλλά η οδική συμπεριφορά των αυτοκινήτων τείνει στην παραγματικότητα...

Εχει ασχοληθει κανεις με το GTR FIA RACING?

Ναι!!! Είναι πολύ ρεαλιστικό και δύσκολο (με την καλή εννοιά...:D )

Τώρα θα βγεί το gtr2 και λέει ότι στο demo τα γραφικά είναι πολύ καλά.

Βασικά τι να τα κάνεις τα τέλεια γραφικά σε racing με τόσο ακριβή χειρισμό...:p

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 22:51]

Aνακάλυψα ξανά την χαρά του παιχνιδιου στο hl2 deathmatch για πολύ Κυρ Φαν μιλάμε . Gravity gun & 357 4tw .

Εγω σου μιλαω για σοβαρα πραματα και εσυ μου μιλας για HL2DM :hehe: :hehe: , btw πηγα δεκανεας χθες και ξεκλειδωσα το G3 για την assault class + το enfield για τον medic :D, το παιχνιδι δεν ειναι σε καμια περιπτωση τελειο(gay netcode,server που πεφτουν καθε τρεις και λιγο,12χρονα,spawn camping και αλλα πολλα) αλλα εχει κατι το ΠΟΛΥ εθιστικο :jump:

Συνεχιζει το καψιμο στο L2 και στα διαλειματα ασχολουμε με το καταπληκτικο demo του GTR2.

Διαδικτυακό FAR CRY!!! Φοβερές μάχες σ εξωτικά περιβάλλοντα!!!

Βασικά τώρα παίζω Call of Duty 2 και συχνά μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε cs 1.6 σε LAN.

τελος το titan μεχρι να βρω καποιον να παιξω με Lan(μονος δεν με κανει κεφη το φαρμ :p )

τωρα παιζουμε gun metal ^^ robotech ftw :p

Αρχική απάντηση από Georgesod

Έλα να στείνουμε τίποτα στο ασύρματο :p

Μόνο σε server του doom μπορώ να μπω :(

Locked diffs on Live For Speed rullez da track

Αρχική απάντηση από zyx

τωρα παιζουμε gun metal ^^ robotech ftw :p

Yπάρχει σε game για pc?

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 20:59]

Παίζει mp στο farcry;

Αν εννοείς multiplayer, παίζει και είναι κορυφαίο!Εδώ και οκτώ μήνες παίζω κάθε μέρα (3ωρα τουλάχιστον) και δεν έχω ασχοληθεί με CALL OF DUTY 2 και BATTLEFIELD 2 τα οποία τα χωαγορασμένα εδώ και καιρό. Είναι κορυφαίο το παιχνίδι στο Ίντερνετ και φαντάσου στο εξωτερικό το παίζουν οι τυπάδες mp από τότε που βγήκε, εδώ και δυο χρόνια περίπου!

@dino-frost :p

ναι. ειναι λιγο παλιο (τα γραφικα του μια χαρα ειναι ομως)

ψαξτο gun metal απο robot με ενα πληκτρο γινεσαι αεροπλανο ^^ θα νιωσεις robotech ^^

αν δεν το βρης pm me

GTR2 demo..αρκετα ρεαλιστικο...ειδικα αμα το βαλεις σε simulation ....η lambo πραγματικα δεν κρατιεται στην πιστα...το μονο κακο θα ναι starforce...:confused:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:23]

GTR2 demo..αρκετα ρεαλιστικο...ειδικα αμα το βαλεις σε simulation ....η lambo πραγματικα δεν κρατιεται στην πιστα...το μονο κακο θα ναι starforce...:confused:

Huh ? νομιζα πως η (n)Ubisoft ανακοινωσε πως οι νεοι τις τιτλοι δεν θα εχουν starforce, btw μηπως παιζεις στο BF2 ως gbak02 ? SoFGR εδω :p