Jump to content

Recommended Posts

Payday 2 , και από οτι βλέπω εχει πολύ κοσμο μεσα ακομα ! :)

(οι προσφορές στο steam δεν μας αφήνουν χρόνο για άλλα πράγματα! )

Payday 2 , και από οτι βλέπω εχει πολύ κοσμο μεσα ακομα ! :)

(οι προσφορές στο steam δεν μας αφήνουν χρόνο για άλλα πράγματα! )

Φοβερό παιχνίδι όσο ήταν ακόμα στα καλά του!
  • 2 weeks later...

Ω ρε κάψιμο. Παίζω 9 ώρες σερί μία @@δια Cities: Skylines. 

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα καώ με SimCity-οειδές παιχνίδι

• Like 1
  • 2 weeks later...

lost planet 3.

Το ευχαριστιεμαι αρκετά.

Σιγουρα απτα λιγα που ειχα παιξει, τα boss ειναι πολυ μικρότερα απτα γιγαντια των 1 + 2 αλλα γενικα ειναι απολαυστικο.Ειδικα το σπλατς που κανουν καποιοι εχθροι οταν τους σκοτώνεις και γινονται explode με τα μπολικα particle effects ειναι πολυ ομορφο.Κανα 13ωρο η διαρκεια,Multi δεν βρηκα κανεναν.

• Like 1

lost planet 3.

Το ευχαριστιεμαι αρκετά.

Σιγουρα απτα λιγα που ειχα παιξει, τα boss ειναι πολυ μικρότερα απτα γιγαντια των 1 + 2 αλλα γενικα ειναι απολαυστικο.Ειδικα το σπλατς που κανουν καποιοι εχθροι οταν τους σκοτώνεις και γινονται explode με τα μπολικα particle effects ειναι πολυ ομορφο.Κανα 13ωρο η διαρκεια,Multi δεν βρηκα κανεναν.

παιχνιδάρα είναι πολύ καλο πέρασα ωραία με αυτό το παιχνιδάκι. αλλα και online τότε είχε πλακα

• Like 1

Arma 3 σταθερα.

Euro Truck Simulator 2. Αγορασα East + Scandinavia pack.

Αγορασα και κατεβαινει εδω κ δυο μερες σχεδον το Ryse: Son of Rome.

Company of Heroes 2(παιχνιδάρα), ευκαιρία απο το G2A 6,5 euros!

Το μόνο κακό είναι ότι είναι ψιλό pay-to-win μέχρι να έχεις πάρει όλα τα commanders και armies.

Που βγαίνουν κάπου στα 100 ευρώ άνετα...

Resident Evil Revelations 2, έχω δει τις ταινίες, δεν έχω παίξει το πρώτο revelations, το παίζω αποκλειστικά ως horror παιχνίδι. Φαίνεται ωραίο ( πρώτα 30 λεπτά ). Η κίνηση κονσολίζει από μακριά . ( console port )

Μου κίνησε την περιέργεια το HELLDIVERS από την στιγμή που το είχα δει στο PS4 και τώρα που βγήκε για PC είπα να το τιμήσω.

Ε λοιπόν δεν μπορούσα να ξεκολήσω και έπρεπε να σηκωθώ για δουλειά σήμερα. Πολύ ενδιαφέρον gameplay και τα πάντα μπορούν να σε σκοτώσουν "ακόμα και τα φιλικά πυρά"  :happy:

Αν ψήνεστε για ατελείωτο χαβαλεδιάρικο Co-op pm me ή βρείτε με στο Steam as:

GLight arrowDn9x5.gif
gr.gif Ioannina, Ioannina, Greece

Εκτός από την τεράστια ποικιλία όπλων και αναβαθμίσεων υπάρχουν και Mech!!! Ναι κυρίες και κύριοι MECH!!!!  :jumpy:

8-PS4-HELLDIVERS-Mech-Bug-Desert.jpg

• Like 1

Το ψήνω για αγορά στα χριστουγεννιάτικα steam sales μαζι με το rocket league που θέλω .

Να σε έχω στα υπόψην λοιπόν Σπύρο;

Μετά από αρκετό καιρό, όπου τα BFBC2, BF3 & BF4 ήταν το 90% του χρόνου μου, πήρα το Just Cause 3 και το χάρηκα. Θα με κρατήσει αρκετά από ότι φαίνεται.

• Like 2

Να σε έχω στα υπόψην λοιπόν Σπύρο;

Αμα πέσει κάτω απο 10ρικο ναι. Στη λίστα εχω πρώτο rocket league, kf2, helldivers

Συνεχίζω το Devilian στον Seadrift κάνοντας τον σταυρό μου όποτε τον κάνουν restart μην buggarei πάλι :)

Dreamfall Chapters

Οσοι εχουν παιξει The Longest Journey και Dreamfall:TLJ , ξερουν :)

Εχω τελειωσει τα 3 πρωτα και ξεκινησα το 4ο επεισοδιο! 

• Like 1