Jump to content

Recommended Posts

μολις τερματισα το assassin 3 , δεν μου αρεσε καθολου , πιο πολυ με το ζορι το επαιξα για να μην χασω το γενικα storyline . Τωρα εβαλα το black flag , απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , το παιχνιδι σε κραταει να λιωσεις αγρια , οπως εκανε και το AC2 . Λατρευω τον τροπο που αυτη η παιχνιδαρα μπαινει στο θρησκευτικο θεμα

Assassin's creed 3, καθόλου άσχημο και ωραίο που ο main character είναι μισός Ινδιάνος αλλά σαν το 4 καμία σχέση, αρκετά υποδεέστερο.

Assassin's creed 3, καθόλου άσχημο και ωραίο που ο main character είναι μισός Ινδιάνος αλλά σαν το 4 καμία σχέση, αρκετά υποδεέστερο.

να σου κανω μια σουμα , να βαλεις κατευθιαν το black flag ? :p

Ξανάπιασα το Antichamber (απ την αρχη) που ειχα παιξει ελάχιστα το καλοκαιρι.

Μου χει κάψει το μυαλό, δεν μπορω αλλο... :fie:

Γουστάρω πάντως, θα συνεχίσω αυριο..:p

Τέλος το Expeditions Conquistador. Πολύ ενδιαφέρουσα μίξη Strategy-Rpg, με ωραίες ιδέες στο κομμάτι της στρατηγικής (εκτός από cover/distance, παίζει ρόλο και αν φωτίζεται ο στόχος ή όχι), και δυνατό σενάριο με επιλογές που καθορίζουν την πορεία της ιστορίας, και φυσικά μια πολύ καλή ιστορία με θέμα που δεν το έχω ξανασυναντήσει.

Έβαλα λίγο το Max Payne 3 αλλά με ψιλοζάλισε. Άσε που στα cinematics μου εμφανίζει κάθε λίγα δευτερόλεπτα μαύρη οθόνη και πρέπει να πατάω το ποντίκι για να ξαναεμφανίζει εικόνα. :confused:

Πωωωωωωωωω παιζαμε Metal gear rising σε ενα φιλο.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το παιχνιδακι!

Παω να καω!

το ξεκινησα και γω δειλα δειλα το metal gear rising αν και μελανιασε ο σκληρος με τα 24.5 γιγα!!

τωρα αν και βλεπω μαλλον σεναριο τεχνολονιντζα πρακτορες σπαθια διαφορα κεραυνοι αστραπες κλπ και δε δηλωνω ιδιαιτερα φαν θα του δωσω 2 ευκαιριες !!

αλλα αναμενωμενο κονσολα το πακετο !!

m8ql.jpg

cnhl.jpg

1jvy.jpg

Oυτε μενα μαρεσουν ιδιαιτερα οι ιαπωνιες αλλα τουτο ειναι καλοφτιαγμενο.

Ωραια bosses και αρκετα δυσκολα.

Ειδικα το blade mode πολυ καλο!

Brothers - A Tale of Two Sons, υπέροχο παιχνίδι. Δυστυχώς υπερβολικά μικρό, 2 ώρες και κάτι για να τελειώσει.