Jump to content

Recommended Posts

Ξεκίνησα το Bioshock Infinite...αναμένεται απολαυστική η διαδρομή :triniti:

me too me too !

Λέω να αρχίσω το resident evil 6...αλλά φοβάμαι...ότι θα απογοητευθώ

#Sent from my Amstrad CPC6128#

δοκιμασα λιγο το s2u αλλα με απογοητευσε ο χειρισμος. Επιασα το bf3 που ειχα στην αναμονη και παραλληλα θα αρχισω και το bac.

Operation Spacehog,

αλλά έχω πρόβλημα. Παίζει μόνο σε παράθυρο μικρής ανάλυσης. Όχι fullscreen.

Deadlight.

Υπεροχο. Λιγο το 78% του metacritic.

Το μονο του ψεγαδι ειναι τα controls του με πληκτρολογιο. Δυσκολευει αυτο το Shift(run)+A/D(left/right)+Space(jump)+LCtrl με ενα χερι κ δη το αριστερο.

Στο PC Neverwinter mmo beta το οποίο φαίνεται και παίζει πολύ εντυπωσιακά και απορώ πως θα διατεθεί σαν f2p. Αξίζει να το δοκιμάσετε

Στο playstaion 3 God Of War Ascension multiplayer που είναι απίστευτα πορωτικό με έκανε και έλιωσα χτες απο τις 12:00πμ μέχρι τις 03:00μμ. Σέρνομαι σήμερα στην δουλειά :red:

Και ετοιμάζομαι για το Geras of War judgment στο xbox 360.

Resident evil 6.

Έλεγα να μην το κάνω το λάθος, αλλά τελικά το έκανα και το μετάνιωσα.

Οικτρά.

#Sent from my Amstrad CPC6128#

εγω παλι να πω την αληθεια εχω ενα καρο τιτλους και λιωνω το luigis mansion στο 3ds και το allstars battle royal στο ps vita. PC το left 4 dead 2 multiplayer....εχω και καθονται : God of ware Ascension , Bioshock - Infinite , Tombraider , Zombiu και δεν ξερω ποιο να πρωτο πιασω....

Mark of the Ninja, καταπληκτικό!

Orcs Must Die! 2 (αν έχει κανείς όρεξη για co-op ας μου στειλει ενα πμ)

Call of Juarez Bound in Blood, για 3-4η φορά. Το παιχνιδάκι ειναι έπος! Αναμένουμε το Gunslinger!:whip: