Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

Εγω παιζω PES4 στο Master League. Ειμαι στην 11η χρονια....:D Ξερεται.....κολλημενος με την μπαλα:jump: !!! Επισης επειδη με "τρωνε" τα χερια και θελω να οδηγησω κατι με τιμονιερα παιζω ακομα το NFSU2...Περιμενω παντως να βγει κανενα καινουργιο racing γιατι τα εχω βαρεθει ολα:zzz:

Υ.Γ.: Ξερεται πως ξεκλειδωνουν τα φαρδεματα για τα τζιπακια στο NFSU2??

Αρχική απάντηση από Kyaner

Mολις τελειωσα το Act of war, παρα πολυ ωραιο παιχνιδι, μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες του C&C Red Alet, ομορφα γραφικα, ολοκληρη ταινια για να κραταει το σεναριο και με καλο δεικτη δυσκολιας, ουτε πολυ ευκολο, ουτε και απελπιστικα δυσκολο.

Αν εξερεσουμε την κλασσικη αμερικανικη προπαγανδα που παιζει ποια σε ολα τα παρεμφερει παιχνιδια, ειναι ισως το καλητερο που κυκλοφορι αυτη τη στιγμη.

Σε οποιον αρεσουν τα strategy το προτινω ανεπιφυλακτα.

To τελιωσα κ γω χθες.Αρκετα καλο θα ελεγα,αλλα μου φανηκε ΠΟΛΥ ευκολο κ μικρο :(

Οποιος θελει να ασχολιθει κ λιγο μαζι του ας το βαλει στο Hard,αλλιως θα αναγκαστει να κανει κανενα load μονο στην τελευταια πιστα οπως εγω :p

Τα cinematics ηταν πραγματικα πολλα,αλλα οι ηθοποιοι δεν ηταν κ οτι καλητερο :p

Κατι διάβασα για ενα MANAGER. ελεος ρε παιδια... το excel με τα γραφικά!!!!! πιο βλακεια παιχνιδι δεν υπαρχει!!! προσωπικά γοθταρω τρελα το metal gear και απο rpg το μονο που μου αρεσε ειναι το Gothik 2. μετα Diablo Στο Internet και απο strategy.... ποιος μπορει να μιλισει για αλλο εκτος του Battle for middle earth!

Εδω και 2-3 μέρες παιζω φανατικα SWAT4. Λιωσιμο αγριο! Να παιζεις μια αποστολη μισή ώρα, να φτάνεις προς το τέλος και να σε τρωνε λάχανο...Κάθε φορά που ξεκινάς από την αρχή, τα bot αλλάζουν θέση στο κτίριο. Δεν μπορείς δηλαδή να το προβλέψεις.

Το Football Manager μπορεί όντως να είναι σαν Excel με γραφικά. Έχει όμως εναν πολύ υψηλό βαθμό εθισμού. Οχι αστεία! Απειρες φορές μου έχει τύχει να θέλω να κάνω κάτι άλλο και να λέω "εναν αγώνα ακόμα μωρε"... ΠΡΟΣΟΧΗ αλλο FM2005 και άλλο CM2005!

Πρίν μιά βδομάδα αγόρασα το Brothers in arms (PC) και αφου το ξετίναξα το προτείνω αρκεί να βαστάει το μηχάνημα σας γιατί έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία και έχει να κάνει με την απόβαση των συμμάχων στην Νορμανδία, είναι πρώτου προσώπου και έχει όλο τον διαθέσιμο οπλισμό εποχής.

Βρίσιμο και αρκετό αίμα είναι τα χαρακτηριστικά του με εξαιρετικά γραφικά.

Η σκόπευση μπορεί να γίνει με σταυρό αλλα και με τα σκοπευτικά του όπλου.

Το καλό σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι μπορείς να ηγηθείς μιάς η περισσότερων ομάδων και να τις ελέγχεις για να σε καλύπτουν με πυρά όσο εσύ θα κάνεις μιά επίθεση ή μιά κατάληψη θέσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο website, http://www.brothersinarmsgame.com

Πρόσφατα έπαιξα Battle for Middle Earth σε LAN και το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Γίνεται βέβαια αρκετός χαμός στην πίστα, αλλά θέλει τα spells του, η στρατηγική "buluki" μπορεί να μην αποδώσει απέναντι σε αντίπαλο που ξέρει να τα χειρίζεται...

Αρχική απάντηση από Orion_GR

Πρίν μιά βδομάδα αγόρασα το Brothers in arms (PC) και αφου το ξετίναξα το προτείνω αρκεί να βαστάει το μηχάνημα σας γιατί έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο σε πραγματική ιστορία και έχει να κάνει με την απόβαση των συμμάχων στην Νορμανδία, είναι πρώτου προσώπου και έχει όλο τον διαθέσιμο οπλισμό εποχής.

Το καλό σε αυτό το παιχνίδι είναι οτι μπορείς να ηγηθείς μιάς η περισσότερων ομάδων και να τις ελέγχεις για να σε καλύπτουν με πυρά όσο εσύ θα κάνεις μιά επίθεση ή μιά κατάληψη θέσης.

Ρε ORION το παιχνιδι που λες εχει μεγαλυτερες απαιτησεις απο το Medal of Honor: Pacific Assault???

Αρχική απάντηση από Orion_GR

Το κακο ειναι οτι κανεις headshots με τα rifles αλλα οι αντιπαλοι δεν καταλαβαινουν μια