Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

ΒΑΤΜΑΝ Arkham Asylum: GOTY και εχω μεινει παγωτο με την διαρκεια του παιχνιδιου.

Nταξει εχει λιγο backtracking-που περνας ξανα και ξανα το ιδιο σημειο- αλλα γενικα Thumbs up που επιτελους ενα παιχνιδι τετοιου στυλ εχει πλουσιο campaign.

Kαι σε αυτό παραδέχομαι το in game DRM. To pirated copy είχε εσωτερική προστασία που σε άφηνε να παίξεις μέχρι ενός σημείου και μετά δεν μπορούσες να προχωρήσεις. Σαν extended demo ένα πράγμα. Και ήταν από τους λόγους που στα Χριστουγεννιάτικα steam offers το τσίμπησα ^^.Πραγματικά απολαυστικό game.

το w2 aok ειναι απλα το πιο ομορφο παιχνιδι με 3d γραφικα που εχω παιξει (σε 2d γραφικα, ο τιτλος παει στο trine 2)

σε αυτα τα fps που παιζεις το vSync ειναι αχρειαστο, οχι οτι σου κοβει τωρα αλλα δεν χρειαζεται να το εχεις ενεργοποιημενο ουτε απο το ccc ουτε και μεσα απο το παιχνιδι, αφου για να δεις tearing στο witcher 2 πρεπει να εχεις τερατωδες μηχανακι ή πολυ χαμηλα settings

το αν ειναι καλα ή οχι, εσυ θα το κρινεις: αν διακρινεις "lag" και καταλαβαινεις απο την κινηση οτι εχεις frame drops δεν ειναι καλα, αν οχι, τοτε ειναι μια χαρα. συνηθως δεν παιζει ρολο ο μεσος ορος (average FPS) οταν προκειται για νουμερο πανω απο τα ~35 fps αλλα αν αυτος ο μεσος ορος προκυπτει απο νουμερα οπως 50 FPS max και 20 FPS min τοτε θα εχεις προβλημα (στις σκηνες με 20 FPS)

αφου εχεις 35FPS (φανταζομαι min) και 60FPS (φανταζομαι max, το οποιο ισως να ανεβει κι αλλο αν απενεργοποιησεις το vSync) τοτε εισαι μια χαρα

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Ξεκινησα το Dead Space αν και σιχαινομαι σχεδον οτιδηποτε εχει Sci Fi στυλ.

Στην αρχη μου θυμισε το Quake 2..... λιγο μετα το Doom 3....:)

Παντως μεχρι στιγμης (Chapter 2 - :p) καλο φαινεται κ θα το συνεχισω.

Ξεκινησα το Dead Space αν και σιχαινομαι σχεδον οτιδηποτε εχει Sci Fi στυλ.

Στην αρχη μου θυμισε το Quake 2..... λιγο μετα το Doom 3....:)

Παντως μεχρι στιγμης (Chapter 2 - :p) καλο φαινεται κ θα το συνεχισω.

Modern Resident Evil In space με φωτισμο Doom 3 .

-ακους εκει σιχαινεται τα scifi....-

Καλουλι ειναι, kinda επαναλαμβανομενο και με χαλια χειρισμο.

Εχω το 2 στο queue -το χα παρει 3€-:p

To τερματησα πριν κανα 2 βδομαδες.:p

Νταξ ειχε μια ατμοσφαιρα ΑΛΛΑ ειναι εντελως καθυστερημενη η λογικη των survival-horror games φτιαχνω τον πρωταγωνιστη να κουνιεται σαν βαρκα για να κανω πιο δυσκολο το παιχνιδι.Ειδικα στα melee attacks κανει λες και ειναι μεθυσμενος.

Επισης στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου τρεχεις να επιδιορθωσεις ζημιες στο spaceship που σου λεει το νουνακι.Κουραζει λιγο.

Ξεκιναω το 2 οπου να ναι

Έγινε επεξεργασία από jesus

Τέλος και το AC Brotherhood. Κατώτερο από το AC2, αν και έχουν την ίδια μηχανή γραφικών μου άρεσαν καλύτερα του AC2, χειρότερο story, εκνευριστικός και buggy χειρισμός, έχει τόσα πολλά όπλα που μου θύμισε Splinter Cell της αρχαιότητας!

Πάμε να δούμε τί λέει το L.A. Noire...

Εδώ και 2 μέρες έχω λιώσει (όσο μπορώ, μην το πάρετε με τις ώρες δεν γίνεαι με δουλειά...) στο Xcom Terror from the Deep πάλι.

Θέλει λίγο συνήθειο το 320χ200 στην 27αρα, και αλλαγή του sensitivity αλλά το παιχνίδι είναι οσο καλό οσο ηταν οταν ήμουν 15...

Και κύλησε και ένα δάκρυ στην εισαγωγή με το Microprose.

Honorable mention στον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] για αυτό

απολύτως τίποτα ! δεν έχει βγει τίποτα νέο, τίποτα τρελό :p έπαιζα Lol αλλά είναι τραγική η κατάσταση να εξαρτάσε απο 4 άλλα random άτομα αν νοιώθουν ή όχι.

Υπαρχει και το premade με φιλαρακια σου,αν το εχεισ παρατησει καλα εκανες!!:T:

Dwarf Fortress. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. Και δωρεάν. Μόλις συνηθίσεις τα "γραφικά" και ξεπεράσεις το αρχικό σοκ των 50000 shortcut keys, αναδεικνύεται διαμάντι.

Άμα ασχολούντουσαν λίγο να κάνουν το interface user friendly, ΧΑΛΑΡΑ θα έδινα ένα 50ρικο για αυτό το παιχνίδι.