Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Skyrim... Δεν υπάρχει το παιχνίδι απλά είναι τρελό κόλλημα. Χαοτικό. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο λίωσανε για να φτιάξουν αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα όταν διαπίστωσα πως τα λαχανικά που μαζεύεις μπορείς να τα μαγειρέψεις για να σου δώσουν περισσότερα hit points οταν τις έχεις φάει...

Ναι είδα ότι έχει και τέτοια... Μιλάμε για καμένες καταστάσεις!

ΑΑααααα έχω στα χέρια μου το Book of Cain παραγγελιά για μένα και δώρο από Αμερική! Snif snif snif συγκινηθηκα!

Book of Cain - Diablo Wiki

[ame]http://www.amazon.com/Diablo-III-Book-Cain-Deckard/dp/1608870634[/ame]

Σίγουρα ισχύει...

Δεν εννοώ αυτό. :p Το ξέρω ότι ισχύει. Εννοώ ότι τέτοια πράγματα υπάρχουν στα RPG από την αρχή τους κιόλας. Δεν ξέρω αν το λέει ειρωνικά ή όχι "όταν το ανακαλύψεις". Δεν είναι κάτι πρωτοποριακό στο Skyrim.

Δεν εννοώ αυτό. :p Το ξέρω ότι ισχύει. Εννοώ ότι τέτοια πράγματα υπάρχουν στα RPG από την αρχή τους κιόλας. Δεν ξέρω αν το λέει ειρωνικά ή όχι "όταν το ανακαλύψεις". Δεν είναι κάτι πρωτοποριακό στο Skyrim.

Φυσικά και ξέρω και ότι οι προηγούμενοι τίτλοι... Απλά το είχα ξεχάσει... Αλλά να μαγειρεύεις ζαρζαβατικά δε το θυμάμαι... Τουλάχιστον στο Dragon Age (αυτό έπαιξα τελευτυαίο τα προηγούμενα Elder Scrols όχι) αν θυμάμαι καλά δεν είχε τόσο βάθος

Έγινε επεξεργασία από mordred