Jump to content

Recommended Posts

Star Wars Republic Commando, οποιος το παιξει να το βαλει στο hard, στο medium δεν εχει καμια δυσκολια και κατανταει βαρετο.

Warhammer 40k: Dawn of War (πολύ κόλλημα...)

Από τα καλύτερα rts (νομίζω ότι βγήκε καλύτερο της χρονιάς...)

:nuke: :nuke: :nuke: :nuke: :nuke::nuke::nuke:

άντε να δούμε και το expansion να γουστάρουμε...

Εγώ ξεκίνησα από εχτές Gran Turismo 4 & Metal Gear 3 !!!!!

Ω,ρε ξενυχτια που θα πεσουν

ασχετο αλλα ποτε θα βγει αυτο το san andreas για pc???

στο τελος θα παρω ps2 για αυτο το παιχνιδι και μετα θα το πουλησω...δεν μπορω να περιμενω αλλο....

Αρχική απάντηση από haris1984

ασχετο αλλα ποτε θα βγει αυτο το san andreas για pc???

στο τελος θα παρω ps2 για αυτο το παιχνιδι και μετα θα το πουλησω...δεν μπορω να περιμενω αλλο....

Καλά αυτό μη το κάνεις εμένα ο vercetti πιο πολύ μου άρεζε( λέγοντας vercetti εννοώ το vice city ως σύνολο παιχνιδιού)

Εγώ απο την άλλη βρίσκω το San Andreas βελτιωμένο σε όλους τους τομεις και το καλύτερο GTA μέχρι τώρα.

Χθές τελείωσα το The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay και άρχισα σήμερα το The Punisher... και τα 2 τρομερά! Το πρώτο για τα γραφικά και το story του και το 2ο για το όλο του στιλ :p

Αφου δεν παιζει χρημα για κατι καινουριο ξεκινησα παλι το Riven.Δεν το θυμαμαι καθολου και ετσι, μια χαρα.