Jump to content

Recommended Posts

Παίδες το dead space 2 είναι τρίτου προσώπου; Πρέπει να έχει παίξει το 1 ή ας το πούμε καταλαβαίνεις τι παίζει;Σκοτάδι τύπου doom 3?

Ναι τριτου προσώπου είναι αλλά το συνηθίζεις εύκολα... Έχει preview (αλλά θα σου πρότεινα να παίξεις πρώτα το πρώτο...).

Ναι πολύ σκοτάδι πολύ αίμαι και διαμελισμός και πολλές καφέ κάλτσες!

Εβαλα το Empire Total War. Φαινεται πολυ καλο.

ΥΓ: Δεν εχω παιξει κανενα της σειρας Total war. Το βαλα αφου ειδα τα teaser του επερχομενου Shogun 2.

• Like 1

League of legends και εδώ, περίπου κανένα εξάμηνο ίσως και παραπάνω. Και gran turismo 5...

Λέω να ξεκινήσω και dragon age μιας κ έρχεται το 2.

Race Driver GRID... Career...

F1 2010

DiRT 2

GTA IV (IV-MP)

GTA SA (SA-MP)

Crysis 2 (beta)

NFS Shift

& 18WOS Extreme Trucker, lol. :hang3:

Παιξε και κανα racing ρε:p

Race Driver GRID... Career...

F1 2010

DiRT 2

GTA IV (IV-MP)

GTA SA (SA-MP)

Crysis 2 (beta)

NFS Shift

& 18WOS Extreme Trucker, lol. :hang3:

Τουλάχιστον σταματάς για κανένα πιάτο φαϊ ? :p

για την ωρα δεν εχει βγει κατι αξιολογο υπαρχει κριση στις εταιριες μονο trash games επιβιωνουν γτ ειναι εμπορικα...

pro 2011 σταθερη αξια και DBZ racing blast 2 αγαπημενο στο ps3

και στο pc αρχισα να παιζω GTA IV με mods

πολυ καψιμο

(edited)

Μόλις τελείωσα το Dead Space 2 . Εν τω μεταξύ υπάρχει ένας Trainer ο οποίος έχει πολύ γέλιο μιλάμε.. δεν θέλω να αναφερθώ στο τι κάνει.. πρέπει να τον δοκιμάσετε.. και είναι και free.*

Παρόμοιος Trainer υπάρχει και για το Need for speed hot pursuit με τον οποίο έπιασα 1300χλμ/ώρα με την Bugatti :neo: μέχρι που κόλλησε (η κάρτα μάλλον δεν ξέρω) :hehe:

*Θα τον βρείτε στον "σωλήνα"

Έγινε επεξεργασία από Atlas