Jump to content

Recommended Posts

NFS Hot Pursuit

Μόλις το έκανα εγκατάσταση και δεν βρίσκω πως ρυθμίζεις να είναι manual οι ταχύτητες

Μόλις το έκανα εγκατάσταση και δεν βρίσκω πως ρυθμίζεις να είναι manual οι ταχύτητες

Για παίξε και άλλο μπορεί να μην χρειαστεί να τις γυρίσεις !! ;)

Ξανά-άρχισα το GTA IV, το οποιο ποτε δεν κατάφερα να τελειώσω λόγο format και αλλα πολλά.. ήδη σε μονο 8 ώρες παιχνιδιού είμαι στο 44%

Και πολλά αλλα όπως:

Grand Theft Auto San Andreas στο Ιντερνετ (SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA))

Minecraft (Minecraft)

World of Tanks Beta (World of Tanks :: World of Tanks)

Need For Speed Hot Pursuit (Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό, τα κουμπιά είναι ίδια με του Burnout.. μιας και είναι της Criterion και η συμπεριφορά αυτοκινήτων είναι χαλια.)

Call of Duty Black Ops (Το τερματισα δλδ.)

Burnout Paradise: The Ultimate Box

Colin McRae DiRT 2

• Like 1
Ξανά-άρχισα το GTA IV, το οποιο ποτε δεν κατάφερα να τελειώσω λόγο format και αλλα πολλά.. ήδη σε μονο 8 ώρες παιχνιδιού είμαι στο 44%

Θες να μας πεις ότι είναι μικρό;

Οχι, απλα οτι δεν καταφερα ποτε να το τελειωσω.. Ολο φορματ, και εχανα τα saves :wall::p

Και σχετικα αμα εισαι hardcore gamer, μιλαω για λιωσιμο, τα ρεκορ ειναι 48~ ωρες για το GTA IV, αλλα οκ.. τοσες ωρες ασταματητου gaming κατανταει βαρετο. :sick:

Εξαλλου το παιχνιδι εχει γυρο στις 120 αποστολες εαν δεν κανω λαθος

Και σχετικα αμα εισαι hardcore gamer, μιλαω για λιωσιμο, τα ρεκορ ειναι 48~ ωρες για το GTA IV, αλλα οκ.. τοσες ωρες ασταματητου gaming κατανταει αρρώστια :sick:

fixed, no offence ε; :)

Μπα, Έτσι k αλλιώς εγώ ποτε δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο, προτιμάω να πάρω ένα παιχνίδι, να το απολαμβάνω με το πάσο μου, δηλαδή να κάνω 1-5 πιστες την ημερα το πολύ, παρα τόσες πολλές ώρες :dance3:

Δυστυχώς μας έπιασε και μας ο Κατακλυσμός :p Α ρε Μπλιζαρντ θα μας τα φας πάλι τα λεφτά! Τουλάχιστον δεν είναι βαρετό..