Jump to content

Recommended Posts

εγω τερματισα bioshock 2,παιζω battlefield οπου να ναι τελειωνει κ αυτο κ εχω κ το mass effect 2 σε αναμονη,κ αναμενω σε καμια βδομαδα assasins creed 2 τσιμα τσιμα προλαβαινω να τα τελειωσω μεχρι τοτε!!!

εγω τερματισα bioshock 2,παιζω battlefield οπου να ναι τελειωνει κ αυτο κ εχω κ το mass effect 2 σε αναμονη,κ αναμενω σε καμια βδομαδα assasins creed 2 τσιμα τσιμα προλαβαινω να τα τελειωσω μεχρι τοτε!!!

Γιατι σε κυνηγαει κανεις?

Για να τον παρακαλέσουμε, να πεί, να φάει το μπάν, και μετά να μας πεί "σας τα έλεγα"

:D

• Like 2
Βioshock 2 και ειναι βαρετοοοοο :wall:

Εντάξει δεν ξεχείλισα από αδρεναλίνη αλλά είναι όμορφο και καλοφτιαγμένο.

Τώρα παίζω το Alien vs Pradator... πολύ σκοτάδι βρε παιδάκι μου....

(edited)

dragon age origins, mass effect 2 και σημερα περιμενω το bad company 2 :)

Έγινε επεξεργασία από jaxx

Και εγω απο χθες αρχισα το Assasin's Creed II.Ωραιο το παιχνιδι εχει πολλα στοιχεια απο το πρωτο αλλα δειχνει ναναι μεγαλυτερο.

• Like 2

Κοντευω να κλεισω 30ωρες συνολο στο clear sky και δεν με βλεπω να ξεκολλαω συντομα, εκτος αν κανει μπαμ το Lurk 1.1

Στο ενδιαμεσο κανενα goldeneye source αμα βρω κοσμο ή pirates vikings and knights οταν θελει παρεα ο αιμοσταγης καφρος hohenstaufen :D

Call Of Duty Modern Warfare 2 (τελειωνω το SP)

επεται το Saboteur......και στη συνεχεια το STALKER: Call Of Pripyat

Τερματισα το bad company 2(πολυ ωραιο παιχνιδακι)και με βλεπω για mass effect 2.

Bad Company 2 τις 3 πρώτες αποστολές και uninstall με τη μία.. Δε μ' άρεσε καθόλου...

Έπεται Bioshock 2 + Ghost Pirates of Vooju Island.