Jump to content

Recommended Posts

fifa 2006, the italian job

Παμπάλαια και τα δύο αλλά με αυτή την κάρτα που έχω μόνο αυτά μπορώ να παίξω δυστηχώς...

fifa 2006, the italian job

Παμπάλαια και τα δύο αλλά με αυτή την κάρτα που έχω μόνο αυτά μπορώ να παίξω δυστηχώς...

Τα παλιά είναι καλύτερα.

χιόνισε στο Βόλο?

Κανένα CoD 4 multi, Borderlands, Chronicles of Mystery - The Tree of Life και Resident Evil Remake με συγκάτοικο, όλα στο πολύυυυ χαλαρό. Δε θα τελειώσει η κ@λοεξεταστική....:smoke:

Σταθερός στις αξίες :p

CoD4 multi, CoD5 multi, CoD6 multi, τελικά σαν το M40 του 4 δεν υπάρχει τίποτα :p

Eγω ξαναπαιζω Mass Effect 1. Δυστυχως δεν ειχα κρατησει τα saves αλλα ουτως η αλλως θελω να μπω στο κλιμα για το 2!

Επισης παιζω Borderlands, οπου εχω τελικιασει το Playthrough 1 με 3 χαρακτηρες και εχω ξεκκινησει το 2 με Berseker!

Λιγο σπανια πια παιζω και εγω COD4 online!

Πολυ χαλαρα και σπανια πια παιζω Pro Evolution με φιλους, μιας και η Κοναμι καταφερε και μας ξενερωσε.

Και λιγο απο Virtua Tennis. Αν και η εκδοση για PC ειναι χαλια, πολυ framedrop.

Mass Effect 2 4o Playthrough :hehe:

Απο αύριο Battlefield Bad Company 2 Beta :smoke:

4ο!!!!!:suicide: Εγώ ακόμη να αρχίσω το 1ο... Που θα πάει, στις 12-2 θα γίνει πανικουόοοςςςς. Προς το παρόν παίζω "Εισαγωγή στην παιδαγωγική" και "Μουσική πληροφορική". Στο 2ο έχω 1 ζωή και καθόλου save slots....