Jump to content

Recommended Posts

Modern Warfare 2......

Tι παιχνιδι ειναι αυτο !!!

φοβερό αλλά μόνο 6 ώρες single....:hang3:

Σπιτικό κακό 5 (resident evil 5) !!!

Φοβερά γραφικά και gameplay

...άλλο παιχνίδι όμως... εκτός κλίματος.... της σειράς !

Λίγο η κάμερα τα σπάει αλλά αναμενόμενο !

γμτ.. Ψάχνω ένα καλό game για λιώσιμο(strategy, rpg, mmo rpg, action, shooting) και εγώ μετα την απογοήτευση=nba 2k10 που ήμουν και μέγας φαν 2ksports.. Το diablo 3 δεν το κόβω να το παίζω μέχρι του χρόνου (έχω βαρεθή να χαζεύω vids gameplay στο utube, μα δεν σβήνεται η τρέλα έτσι) ..

Ένα game ρ παίδες... :nerd:

Εχω 2 μερες με το Torchlight.Πιασαρικο παιχνιδακι...

Κατι σε Diablo,πριν το ΙΙΙ ειναι βασικα.

Εχω 2 μερες με το Torchlight.Πιασαρικο παιχνιδακι...

Κατι σε Diablo,πριν το ΙΙΙ ειναι βασικα.

δεν το λες και diablo 2.5

εχεις δοκιμασει το titan quest?

Οχι,οταν ειχε βγει πριν χρονια φαινοταν ωραιο,αλλα δε το δοκιμασα.Τωρα εχουν περασει 3(?) χρονια ,που να το παιξω...:happy:

γμτ.. Ψάχνω ένα καλό game για λιώσιμο(strategy, rpg, mmo rpg, action, shooting) και εγώ μετα την απογοήτευση=nba 2k10 που ήμουν και μέγας φαν 2ksports.. Το diablo 3 δεν το κόβω να το παίζω μέχρι του χρόνου (έχω βαρεθή να χαζεύω vids gameplay στο utube, μα δεν σβήνεται η τρέλα έτσι) ..

Ένα game ρ παίδες... :nerd:

Kings Bounty Armored Princess.Mιλαμε για πολυ καψιμο:happy:

Λοιπόν τελικά το Saboteur είναι πολύ καλό παιχνιδάκι. Aν σας άρεσε το Mafia ή/και το Assasin's Creed, τσεκάρετέ το κατά πάσα πιθανότητα θα κολλήσετε άσχημα. :)

• Like 2