Jump to content

Recommended Posts

Εγω σημερα ξεκινησα το far cry 2 πραγματικα επειτα απο 3 ωρες συνεχομενες παιχνιδιου ειπα απο μεσα μου αυτο το game πρεπει να το τερματισεις...:jump::jump::jump:

Fear 2, παναίαμ! I'm too old 4 this sh!t

Αυτα τα παιχνίδια τα παιζουμε πάντα με το φώς ανοικτό , και ξέροντας πως στο σπίτι ειναι τουλάχιστον αλλος ενας έστω και αν κοιμάται :hehe: : D

Μirror's Edge,Lord of the Rings:Conquest,Crysis(NAI!! again!!) + Crysis Warhead...απο multiplayer k online αυτον τον καιρο: CSS,Shaiya,Eternal Lands,Archlord

Επιτέλους τερματίσαμε και μείς το tomb raider underworld, και τώρα ασχολούμαστε με prince of persia(το τερματίζω... ΑΥΡΙΟ:hehe:) και burnout!!! ντάξει το crysis επιβάλλεται που και πού, κανείς δεν νομίζω να μας κατηγορήσει για λίγο... οφθαλμόλουτρο :yu:!!!

Quake live!!!! Εχει φυγει η καψα απο τους πιο πολλους και πλεον στο que ειναι λιγα ατομα! Ειναι απο τα λιγα fps που παιζω, ημαρτον με τους pro που ολη την ωρα χοροπηδανε...

FEAR 2 και νοσοκόμα.....

ΤΙ βλακείες είναι μωρέ αυτές; Πάτε και δίνετε τα λεφτά σας (έστω το bandwidth σας) για τέτοια κατασκευάσματα; Αυστηρά για ανόητα αμερικανάκια......

γιατι ρε φιλος?..ενα φπσ ειναι σαν ολα τα αλλα..που χεις παιξει και εχουμε παιξει κατα καιρους...μην την βλεπεις ετσι...το αν εσενα δε σου αρεσει ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..

nba 2k9 φυσικά 24/7 μη σας πω κ all year long multiplayer pro (αν κ με ξενερώνει που απουσιάζουν οι θρυλικοί Froibaad, Darit & Tuytau παλαιότερων εκδόσεων :hang2: ) και lord of the rings on line :mines of moria (εξαιρετικό MMO για εμάς τους fans του άρχοντα). κ φυσικά βρίσκομαι εν αναμονή του silent hill όπου σαν πρωτοετής φοιτητής τίμησα δεόντως το the room κ απλά ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια

Crossfire....:yes4:

Αποδείχθηκε κάπως εθιστικό τελικά και μου θύμισε τις χρυσές εποχές του CS...

Crossfire....:yes4:

Αποδείχθηκε κάπως εθιστικό τελικά και μου θύμισε τις χρυσές εποχές του CS...

¨...ακομα χρυσες ειναι φιλε:neo: