Jump to content

Recommended Posts

gta 4 τελος. εγκαταστησα για δοκιμη mirrors edge ,gta san andreas, burnout paradise και κανενα δεν εφαγε unistall, θα τα παιξω καποια στιγμη αφου τελειωσω με το fear 2 το οποιο θα εχω συντομα.

gta 4 τελος. εγκαταστησα για δοκιμη mirrors edge ,gta san andreas, burnout paradise και κανενα δεν εφαγε unistall, θα τα παιξω καποια στιγμη αφου τελειωσω με το fear 2 το οποιο θα εχω συντομα.

Βασικα απο τo gta 4 στο san andreas ισως σε πειραξουν λιγο τα γραφικα , και η αρκετα μικροτερη κίνηση - ζωή στην πολη . Εγω αυτο κατάλαβα πριν καμια βδομαδα που επαιξα λιγο s andreas για να δοκιμασω κατι . ( ξερουμε πως gameplay > all , μιλάμε ομως για 2 games με ιδιο~φοβερο gameplay οποτε :/ )

Εδιτ.. και το Mirrors edge φαινεται φευγάτο-ενδιαφέρον , λογικά ενα καλό gamepad πρεπει ναναι απαραίτητο για να κανεις τα parkour-o κόλπα.

Εδιτ.. και το Mirrors edge φαινεται φευγάτο-ενδιαφέρον , λογικά ενα καλό gamepad πρεπει ναναι απαραίτητο για να κανεις τα parkour-o κόλπα.

First Person ΜΟΝΟ με πληκτρολογιο/ποντικι.

Και ειναι παιχνιδαρα,οτι και να πουμε.

μπορει η ιστορια να ειναι πιο κοινοτυπη απο βραζιλιανικη σειρα,να κραταει οσο να πιεις ενα [xalara mode on]φραπε[xalara mode off],να ειναι port,

αλλα εχει μουσικαρες,χρωματαρες και gameplay.

Να σε δω να το παίζεις με Keypad αν τολμάς :p

Έχει συμπεριφορά FPS εντελώς ;)

(edited)

Καλα ρε παλικαρια , δεν το εχω παιξει ακομη , σε ενα ''κοινο'' fps ομως δεν σκαρφαλωνεις πιανεσαι κλπ χρησιμοποιεις ενα αλμα και ενα σκυψιμο .

Τι να σας πω οταν το κανω ινσταλ θα δουμε :p

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
(edited)

pro pro pro pro pro pro pro.... εχει να μπει αλλο game στο pc μου απο το fable

Έγινε επεξεργασία από winters